![]() |
Re: Test Drive Unlimited
Cred ca merge sa faci club offline, dar nu`i vad rostul :)
@trx: afisajul in km il schimbi de la options - display si la "unit system" pui metric :) |
pentru cei care joaca online, vedeti pe forumul cg locul de intilnire al mai multor romani. club MONACO.RO, plimbari in gasca in fiecare seara, etc.
|
am si eu o problema... imi rezerv masina la la la ma duc imi cumpar masina si la prima cursa imi ramane acolo nu ma baga in cursa da nici nu ma scoate
|
Mai joaca cineva TDU ?? sunt multe pack-uri cu masini :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Aaa.. tot veni vorba stie cineva cum fac sa mearga online ca mie imi spune ca nu se conecteaza la server
|
forumul cg (computer games) acolo ne conversam.
pentru cei ce vor sa joace online va dau o veste proasta (pentru unii). nu merge decit cu jocul original. el poate fi cumparat cu aprox 90 lei. nu este nevoie si de megapack. plimbari sau curse in fiecare seara. e pacat sa nu-l poti juca online avind in vedere ca este cel mai tare simulator auto. foarte multi ar da orice sa se dea cu un rs4 prin insula dar din pacate nu-i ajuta sistemu. pe voi care aveti cu ce, e pacat sa nu profitati si sa intrati pe servere. http://forum.computergames.ro/176-ra...d/page-80.html |
De unde pot sa iau si eu jocu cu patchuri si megapack? Cu masinile ma descurc eu...
|
aici e 85 lei : http://www.boon.ro/index.php?produs=...&sq=Comentariu
sau comanda aici : 021/318.62.19 good luck. va asteptam in insula |
Mai baieti mi-am luat si eu "PC-Test.Drive.Unlimited.PC.Megapack" de pe torrent,ii dau instal,se intaleaza,ma pune sa bag key genu si dupa aia sa copiez crack-ul.cika toate bune si frumoase,dar mie nu mi apare absolut nici o masina din alea.imi cer scuze daca s-a mai pus intrebarea,dar sunt foarte multe pagini.astept si eu un rasp
ms edit:serial pack-ul are serialul dif de cel al jocului ca pe ala il bagam eu si nu imi dadea nici o eroare.daca are serial diferit de unde il pot lua? |
cred ca ai nevoie si de patchul 1.66
|
Poti sa imi dai un PM sa imi zici de unde il pot lua,te rog.
|
salutare tuturor! ieri am downloadat si eu jocul si cand il instalez cere serialul (crackul) si nu l-am gasit. mi-l poate urca si mie cineva?:D
|
1 Attachment(s)
De 2 ani incoace NFS-ul nu'mi mai place ...
Da este adevarat , acum aproape doi ani m'am indragostit de TDU , dar abia as noapte am recitit topic-ul asta si am vazut ca se pot up-loada masini , am incercat un sandero , un logan , totul super , acum am bagat toate masinile posibile si este superb , navigatia in limba romana este geniala s.a.m.d. O singura mica suparare am , Audi S5 am vazut ca e facut HQ interior exterior , dar nu stiu ce sa fac pentru ca atunci cand dau din interior sa vad volanul mi se vede spatele scaunului , am reinstalat masina , am dat Cockpit view mai in fata dar tot degeaba , stie cineva raspunsul ? Pentru cei care nu mai vor sa se chinuie sa aibe jocul terminat cu bani 99.999.999 am un savegame bun , ENJOY |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning