![]() |
Re: Noul BMW M3
am sa fiu scurt, indiscutabil odata pusa in miscare masina M3 e mai rapid, simtitor mai rapid, iar directia este mult, mult mai precisa la m3.
daca pleci dupa loc cu hard start depinde de multe insa sansele sunt cam in propirtie de 80% ca la 100km/h sa fie in fata Audi, dar daca intr-o situatie nu prea des intalita ai rotile incalzite la m3 si mai ai si asfat cu superaderenta, poti controla startul si pe la 100 sa fi langa RS4 si dupa sa te desprizi. Asta nu e un topic despre rs4 si nici de versus asa ca am sa abandonez paralela aici lasand loc pt un nou topic de comparatii sau de versus. M3-ul e o masina foarte docila daca utilizezi ratonal pedala de acceleratie si oricum daca dupa 400rpm incepe sa impresioneze devine grav dupa 6000rpm. Desi lumea spune ca e limitat la 20 la 270 prinsi f repede in acceleratie plina nu a limitat. Consumul mers cu ea aara 150-180km/h constant cu varfuri de 270 plus Romania cat de repede a permis drumul si Bucuresti foare in forta a consumat 15, la drum pana in Romania era 13,8 dar mers cat sa nu fie probleme cu autoritatile afara. Adica unde era liber camp nu era posibil sa apara radar dar tare peste 250. |
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1191863479 eu am cumparat masina din germania si la exemplarul meu nu apare aceasta problema sudurile arata ca de salon, e f bine.
Am totusi senzatia ca primele M3 pentru expozitii cum e si cel adus de Bavaria si cel adus in Romania de noi prin SGL, care a fost prima masina de prezentare la salon in Germania prezinta acele suduri scabroase. Special mi-am suit masina azi pe rampa sa verific tot si e in ordine chiar mai bine decat ma asteptam. Cine vrea sa se convinga cand vede masina pe strada sa se aplece sa verifice. |
am mers astazi cu M-ul, probabil ca ma asteptam la prea mult, dar nu pot spune ca e o masina care sa impresioneze prea tare.Cel mai dezamagitor mi s-a parut levierul de la frana de mana si imbinarea geamurilor.Super tinuta, super reprize.Inca un minus- suportul de pahare din cotiera.Ma asteptam sa fie mai violenta.Per total, in clasa ei cred ca e o alegere buna.
|
Cu care m3 nou ai mers?
Masina e f f echilibrata si stinge din senzatie dar nu din inantare. |
Quote:
|
Au diferite ca majoritatea marcilor, un prieten a dat peste 100 000 euro pe un a8 pret cip si a mers la revizie afara casa-i spuna aia ca e clasa b nu a sau a+.
Si pe la optionale difera sunt mai multe pt nemti desi e masina mai ieftina. |
@Sebastian: sa il stapanesti sanatos :D arata intr-un mare fel ;)
|
multumesc mult
|
o poza please
|
sa o stapanesti sanatos !!
|
Sa o stapanesti sanatos si spor la tuning
|
Am sa pun o poza si va multumesc!
Momentan nu am nici o poza dar voi pune una de indata ce o sa fac. |
am si eu o intrebare, fiindca banuiesc ca ai condus si vechiul model de M3... ca aceleratie si agilitate, cum se simte noul model fata de cel vechi? imi placeau mult vechiurile M3-uri, dar de cand le rup de le sar capacele cu SRT-ul, am pierdut o gramada de respect pentru ele... inca n-am avut sansa sa dau de unu nou care sa vrea sa se intreaca, dar sunt sigur ca ziua va venii cat de curand... fac o diferenta simtibila cei 70 de cai in plus, sau tot se simte cam la fel ca ultima generatie?
|
Jos reactia pe 2m e mai buna la vechiul de 6 cilindri daca nu esti peste 5000rpm la cel nou, dar de la treapta 3 in sus diferenta nu mai e deloc mica e mare chiar f mare.
Masina difera total in bine desi numai lucruri bune am de spus de vechiul. Si jos ar fi mai agresiva daca asfalul ar fi de calitate si curatat. In ce priveste intrecerile cu alte masini e clar ca il pot invinge multe dar daca apari cu srt-ul la Bucuresti iti pot face companie si incerca sa-ti stric ziua, per total e mai agresiv ca vechiul Viper cu v10. |
Quote:
cat despre a-mi aduce srt4-ul in romania, daca imi merge firma bine, chiar ma gandeam ca atunci cand ma plictisesc de ea si iau ceva serios, ca sa zicem un 911 sau poate chiar si un evo 10 tunat, atunci o sa pun srt-ul pe vapor si o sa-l trimit in romania... dar intai trebuie sa gasesc o masina care sa fie macar la fel de rapida, pentru ca m-am obisnuit sa zboare masina ;) dar inapoi la topic, ma bucur ca noul M3 merge mai bine, si ca motorul face mai mult decat sa compenseze pentru greutatea adaugata... cand o sa am ocazia sa ma intrec cu unul, voi posta, dar parca vad ca nu e la fel de rapid ca M6 ;) inca mai astept sa dau de unu cu M5 care sa vrea sa se intreaca, pentru ca nu stiu de ce, dar dupa mine eu cred ca M5-ul ar fi mai rapid ca M6... nu stiu de ce, dar asa am crezut eu mereu, deci ala mi se pare masina de varf la BMW |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning