![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
I'm Back
Proaspat Vopsita Capota Si Spoiler Spate Vopsit jante noi negre de la Brabus 19x11 cauciucuri 255/25 r19 Motorul dezvolta 350hp am mai modificat ceva la el si i-am pus niste filtre de aer noi Multumiri Ptr UserNamepentru ca mia facut rost de jante noi |
4 Attachment(s)
i.am montat jantele de tabla(cu anvelope de iarna) .si mi.a venit ieri toba:X
|
3 Attachment(s)
Azi dimineata am sosit cu jantele din Germania si le`am montat.
- Jante Work CR Kai pe 18": 1600 euro - Gume TIGAR: 1600 RON In urmatoarele zile o voi pregati pentru vopsit. O idee de vopsea pentru masina? :D :D :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
mai degraba verde cu negru sau chiar in culoarea Petrolului ( albastru si galben) chiar as vrea sa vad un nissan in 2 culori :D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
In Drum Spre Casa De La Oradea De Unde Am Cumparat Masina Am Oprit Sa Vb La Telefon Si Am Zis sa fac niste poze ca nu strica:D
Achizitie noua Mercedes Benz S-Klasse w220 Motor 4.0 L Consuma 10-12l la suta de kilometri depinde cum o alerg:)) 356hp gume iarna nou noute jante tabla negre tot noi geamuri electrice alarma oglinzi electrice gps mp3 boxe noi pe spate roata de rezerva tot tabla an 2001 fara accidente in trecut doar ca a schimbat xenonul de la faruri cu unele galbene nush cum se numesc diesel :D C-am Atat De Vanzare Un E92 Cn e Interesat Pm nu am poze deocamdata |
2 Attachment(s)
Între timp m-am întâlnit cu un prieten rus și am cumpărat un BMW 7-Series 760Li din 2009 full option cu doar 12k mile.
Are un motor de 6.0L V12 FI DOHC 48V 12cyl cu o cutie automată 6 viteze. Momentan am vorbit și la BMW Dealer de un E92 M3 pentru plimbările din weekend, ajunge în 2-3 zile. |
salut.sunt nou pe acest joc.tocmai lam instalat si vreau sa il joc. din cate am vazut am varianta 2.1 care este ultima varianta si cum se poate upgrada jocul??
|
Quote:
Mersi!;) |
4 Attachment(s)
Back In Business!
16000euro:rolleyes2 Detalii mai tarziu:D Momentam are alte jante....Cele din poze nu-mi placeau si am avut in garaj..... |
5 Attachment(s)
Golful a inceput sa fie pregatit de vopsit , va mai dura o zi sau doua pana va fi gata . Mi-am mai achizitionat cu 14.000E un BMW e90 confiscat de o firma de leasing avand la bord doar 32.582km .
|
Quote:
|
Salut frumoase pozele ...are cineva vreo masina japoneze de vanzare:(
|
1 Attachment(s)
De vânzare :
1995 Nissan Skyline R33 GTR 2.6 Twin Turbo 4WD & 4WS Jante stock 18'' Faruri & Stopuri smoked Capotă carbon TOP SECRET Preț: Ł4800 negociabil. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning