![]() |
17-19
oricum , de-o frumusete rara.... |
cam pe acolo :P am vazut ca multi au pus poze cu fete frumoase dar mai mult dezbracate dece oare ?eu am pus poze ffff frumoase dar decente :D :wink: bafta si respect la toata lumea :wink: :lol: :D
|
degeaba te oftici tu, dar dintre pozele pe care le-am pus eu, cele mai frumoase erau imbracate :D
|
optimo degeaba te oftici tu, dar dintre pozele pe care le-am pus eu, cele mai frumoase erau imbracate nu am dece sa ma oftic eu am pus niste poze simple si frumoase :wink: bafta si respect la toata lumea (ce e frumos si este al vostru pastratil pentru voi )
|
:D m-ai bagat putin in ceata cu raspunsul tau.
Ce te face sa crezi ca as avea motive sa ma oftic? :D Nu intotdeauna functioneaza tehnica \"ba tu, ba tu\" :lol: Oricum, poate am inteles eu gresit ce-ai vrut sa spui mai devreme. Iar daca e asa, imi cer scuze ca te-am provocat :lol: . Si ca sa fiu mai clar, eu am avut senzatia ca iei din meritul fetelor si pretinzi ca ele atrag privirea doar pentru ca sunt mai sumar imbracate. Dar stii bine ca nu e asa ... :D De-asta am spus ce-am spus. Si evident, unii au niste gusturi, altii au altele, unii sunt mai indragostiti si asa mai departe :D Daca toti am sari sa ne aparam pozele, ca ce bine sunt facute, ca ce fete super avem si in ce locatie beton au fost facute, eu cred ar fi razboi pe forum :lol: :lol: Si daca tot am inceput cu sarcasmul, spune-mi ce sa inteleg din ultima ta propozitie? Ca fata din poze nu e frumoasa sau ca nu e a ta? :D Numa bine! :lol: |
fata este fff frumoasa eu asa zic voi stiti ami bine dativa cu parerea :wink: bafta si respect
|
ma baieti...misto, mai puneti poze, ca eu din pacate n-am mai \"produs\" nimic.... :(
|
yamahaer1cip iertare ca am sarit asa; cand ai postat ai dat reply probabil si ai completat pe textul scris de mine.
Am avut impresia ca suntem la gradinita si ca ne acuzam reciproc :D, so inca o data imi cer scuze. Iar in ceea ce o priveste pe fata, cu tot respectul, nu mi se pare genu de fata dupa care sa intorci capul, si mai e si putin plinuta. In schimb, cred ca e o companie super placuta, are un zambet excelent si pare super finuta. E genu de fata de care te indragostesti usor. Parerea mea... Numa bine inca o data :D |
stai ma linistit ca nu mam suparat nu enimik fata nu plinuta deloc asa e poza in realitate e alta ori cum pozele nu sunt foarte foarte noi dar iti zic eu ca intorci capu numai cand se uita la tine sau depinde cum e imbracata in fine numai bine am aratat o fata finuta draguta simpatica si NATURALA :wink: :lol: bafta si respect
|
Uita-te atent la ultima poza, la \"imbinarea\" dintre maini si umeri. :)
O fi de la scanner :) E bine daca nu te-ai suparat :lol: Rispekt! :lol: |
poate o fi fost cien stie eu o stiu slabuta e adevarat in poza aceia arata ami plinuta :De si ia majora intelegeo daca te ai prins :D :wink: :roll: :lol: bafta si respet
|
hahahah mai ales daca zici ca e si majora, la cum arata nu cred ca i-a fost prea greu sa slabeasca :D
:lol: :lol: :lol: |
:lol: :bunch: :hug: :drunk: :tetter: :joy: :flower: :dance: :chick: :wink: bafta si respect :D
|
1 Attachment(s)
Ex-ex girl frienda.AM vazut ca intreba oare dc se pun poze cu fete dezbracate.Imi cer scuze,dar astea sunt singurele poze pe kre le mai am.
P.S:Ea stie d aceste poze,deci nu e o tentativa de razbunare :wink: .Suntem in relatii bune. |
Vreau sa aud niste pareri ,reactii,dar rog decentza :D Vreau sa precizez ca tipa a fost my no.1,singura fata p kre am iubit-o vreodata,am fost 2 ani impreuna.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning