![]() |
Re: LFS- Campionatul national de drift (virtual)
Mai este inca o saptamana, asa ca o sa pun un link catre layout pentru a incepe antrenamentele(fiecare cat timp poate:D).http://www.mediafire.com/?t7mmcfplcxl3u8d.De asemenea, pentru a putea sa comunicam in timpul campionatului, o sa va trimit fiecaruia id-ul meu de mess si skype-ul meu, avand rugamintea sa imi dati add.(pentru a face o conferinta pt campionat si pt a putea face schimb de skinuri, sa nu vedem masinile albe.)Ip-ul o sa il anunt cu 15 minute inainte de campionat pe forum, mess si skype(deoarece nu am ip permanent si nu stiu cum sa il fac permanent:D)
|
Poti sa reuploadezi layout-ul? Nu merge linkul.Multumim.
PS:cu ce se joaca? cu XRT? se joaca cu tweak sau normal ca sa stiu? |
sterge .de din link, e destul de tricky pt incepatori
|
http://www.mediafire.com/?t7mmcfplcxl3u8d
Se va juca cu xrt si fara tweak. |
Aa.Scuze, nici nu am vazut .de -ul ala...Mda.
|
Imi cer scuze ca mai postez odata dar, vreau sa inscriu un prieten, care nu are cont pe 4Tuning, daca se poate
1.Stef 2.Viorel 3.[SR]KrYpToN 4.MEINOMAI 5.Darius 6.[SS]Radu 7.IceMan 8.wtah_nissan 9. JUMY.DRIFT 10.iRT|ANDY 11.iRT|IonutzGTT 12.Andy 13.Codru Adrian 14.Valy + date de contact ([email protected]; sibiceanu.valentin5 <- skype) |
Imi cer scuze ca mai postez odata dar, vreau sa inscriu un prieten, care nu are cont pe 4Tuning, daca se poate
1.Stef 2.Viorel 3.[SR]KrYpToN 4.MEINOMAI 5.Darius 6.[SS]Radu 7.IceMan 8.wtah_nissan 9. JUMY.DRIFT 10.iRT|ANDY 11.iRT|IonutzGTT 12.Andy 13.Codru Adrian 14.Valy + date de contact ([email protected]; sibiceanu.valentin5 <- skype) 15.Dorifto |
spune si noua cum va fi structura ? cum se va juriza? detalii multe ! ca sa stim la ce ne asteptam .
|
Jurizarea o sa o facem cu regulile ce pot fii vazute la inceputul forumului, atat in calificari, cat si in battle(mergem pe clipuri aici, nu stiu daca s-a specificat).Pt juriu probabil ca o sa fim...eu si inca 2:))Am rugat oameni sa ma ajute pt jurizare, insa pana acuma nu am gasit, si atuncea in cazul in care nu se hotaraste nimeni pana sambata o sa fim in juriu eu si ink 2 prieteni.Pentru mai multe detalii astept intrebari pe mess:D.
|
Stii ce ar fi bine?Daca s-ar amana o saptamana ...Totusi ai pus campionatu pe 1 decembrie care e dupa Sf.Andrei.Poate lumea iese in oras vineri seara, vin rupti in gura a 2-a zi, sau poate de 1 decembrie lumea iese undeva.
Deci doriti sa se amane campionatu? |
Si ar trebui sa mai asteptam inca o persoana, sa fim 16.Si ar trebui campionatul sa se desfasoare pe o perioada mai mare: 2-3 saptamani, poate si mai mult.Ca sa nu faci si semifinala si finala in aceeasi zi.Mai ales ca dureaza mult si e posibil daca faci doar intr-o singura zi, sa dureze pana seara.Si nu toata lumea poate sa stea asa de mult...Deci eu zic sa nu ne grabim, daca tot facem o treaba sa o facem calumea.Iar eu as vrea sa fac si niste video-uri cu campionatul.As dori de fapt sa iau filmari de la mai multi.Adica sa mi se trimita record-ul vostru.Si sa fac un video tare cu campionatul.
Deci, ce facem, cum facem, si ce spuneti de ceea ce am scris mai sus? |
Quote:
PS: Sunt dispus sa jurizez :D |
nu mi-se pare greu lay-ul dar cum o sa departajeze jucatorii? prin puncte?
|
O sa se diferentieze ca si in viata reala, in functie de unghi, apropiere si ce scrie pe prima pagina:D.Multumim Dorifto pt ajutor, il primim cu placere si ii invitam si pe altii sa te urmeze:D.Ne auzim sambata la 12 fara un sfert.
|
nu e cam devreme?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning