![]() |
Re: Statusuri de Messenger
1 Attachment(s)
He's back.... acuma a ridicat putin stacheta.. de la capacitate.. la bac :D :twisted:
|
=)) ba da ce macho e el =))
|
Statusul care mi-l voi pune azi cand ies afara ... ( ca sa sufar nitel de mine )
"OUT! Daca esti o gagica frumoasa cu tzatze, cur, daca ai ceva in capm daca nu esti grasa ... si ai nevoie de mine da-mi un telefon... RESTUL FUCK OFF ca nu ma intereseaza :))" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Glumesc mai, si eu, dar mi-a fost mult prea tentant sa nu fac asocierea asta de termeni cand i-am vazut ID-ul :D Imi cer scuze :sad: |
1 Attachment(s)
supherintze :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
lumea inca invata la greu si dupa bac... pentru admitere... de ex tipa a luat-o razna grav cu avataru ala :lol:
|
1 Attachment(s)
din cauza driftanelor ia cazut dantura mitzoiului:lol: :lol: :lol: :lol:
|
:)) Am ajuns si aici:D ce vrei fratica.. un laser.. un pisoi nebun.. niste gresie.. si.... lipsest ceva??:-? aaa fumul... asta altadata:D..
Acuma pe bune.. intoarce capul dupa laser... restul.. nu mai cont.. ca se duce pe vreo 3 placi lungime cu 3 latime... ce mai.. drift in adevaratul sens al cuvantului...:)) |
- viatza e asa de tragica..azi esti aici,maine iarasi.. -poate k banii vorbesc..dar cu auzul nu stau prea bine pt k niciodata nu vin knd ii kem..:| -traieste fiecare clipa k si cum ar fi ultima..apoi,intro zi asa se va si intampla.. -viatza mea e ca un film care nu are distributzia prea reusita..si nu ii inteleg nici actiunea.. -timpul vindeca orice insa nu e un bun chirurg plastician.. -nu e destul sa fii u norokos..trebuie k ceilalti sa nu fie.. -stresul este sa t trezesti urland,apoi sa iti dai seama k nu dormeai.. -Dumnezeu a creat lumea din nimic.nimikul se mai vede p ici-colo.. -nu's..lasa un msj dp beep..dak nu auzi beep-ul atunci lasa-ma.. -plecat cu coasa printre vecini -o singura persoana ma poate deranja..si aceea nu esti cu siguranta tu! -eu imi *** viatza..viatza ma ***e p mine..suntem un cuplu fericit si ne intelegem bine:) -Incep sa gandesc sinistru despre prea multi bani,cu un zambet fals int-un sicriu iar pe cruce sa-mi scrie la multi ani -Ai grija sa nu calci in cioburi ca te spargi in figuri -La ce foloseste s-o iei de la inceput cand stii f. bine k si acest inceput va avea un sfarsit, si pana la urma tot vei suferi mai mult sau mai putin… -Tund furnici chele…care se oferaaa??? -Viata este un vis, dar a visa nu inseamna a trai -ND fac matreatza .. -To type, or not to type.That is the question. . -in 1800 dracula bea sangele viginelor....in 2005 a murit d foame.... -Cine nu ma inghite ... Sa ma suga . -Nimeni nu moare virgin...viatza ne ***e pe totzi!! -nu am bani d status i-am keltuit p avatar... -Atunci cand te simti trist si descumpanit, gandeste-te ca odata ai fost cel mai tare si mai rapid spermatozoid dintre toti. -Prietenii falsi sa imi dea un Buzz...astazi fac prezenta.. ;)) |
" NU FURATI !!! Parlamentarii nu suporta concurenta"
|
1 Attachment(s)
Scurt :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning