![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
Asta da pas :tenisclap
Urmaresc cu interes fiecare reply aici. Felicitarile mele :!: |
Spor la treaba Peti, poate reusesti tu sa faci ce nu am apucat eu.
|
Masina a primit o evacuare cap coada pe un traseu simplificat de inox de 60mm. si niste modificari de carburator. acuma mergand pe la 1.4 bai boost. motorul de 2000 turbo. incet incet isi primeste piese noi.( distributie,rola, pompa apa, gar chiuloasa noua, garnituri . urmeaza sa duc chiuloasa la rectificat....incet incet se inainteaza si acolo.
|
Quote:
|
Salut Domnu' Peti. Daca este baiat de nota 10, as vrea sa vad un video cu dacia in actiune, pe treptele 1,2,3 maxim, cu 1.4 bar presiune, si tractiunea doar pe fata. Multumesc
Ce ambreiaj folosesti? Jetarile la carburator sunt de grupa A? Astept cu nerabdare un video pe drept, nu viraje. Sa auzim de bine. |
cu urmatoarea ocazie cand o scot la plimbare am sa fac o filmare. referitor la intrebare,ambreiajul e luk HD. si carburatorul e cu jiglere marite
|
2 Attachment(s)
si un clip
|
Nu merge video peti, nu se incarca nimic. Vezi ce poti face sa le vedem si noi.
Multumesc |
|
3 Attachment(s)
o filmare proaspata pe aceasi pista din arad cu ocazia ultimei etape de rally sprint. 2014
https://www.youtube.com/watch?v=BmDV...ature=youtu.be |
3 Attachment(s)
.....poza mijlocie descrie cel mai bine senzatiile care ti le da masina :) (la iesirea de pe recunoastere) fara presiunea de "timpi buni" ...Just for FUN
|
Maşina este şmecheră şi performanţele ei sunt de invidiat.
Te-ai gāndit să o recondiţionezi conform anului īn care a fost produsă? Este 1300, nu? |
nu prea pot.. ca sa incapa motorul traversa fata de sub radiator este modificata.(lungit) Este ascunsa de spoilerul fata. la 1300 nu mai am cum sa ascund si s-ar vedea urat.. eu m-am obisnuit cu ea asa corcita cum e :)
|
Are cineva filmari de ieri seara cu "vom" in actiune...? cel cu 330i coupe sau 530d e60 ma intereseaza in special.Merci.
|
si cum distractia nicodata nu strica......
https://www.youtube.com/watch?v=dAjm...ature=youtu.be |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning