![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
2 Attachment(s)
un tir "parcat" pe dreapta
|
Urat! Unde s-a intamplat?
|
pe undeva in apropiere de sighisoara
|
acum 30 min pe calea buc...o masina de la rutiera si un corsa. no pic`s !
|
Azi...pe la ora 9 fara 20-25, un autobuz din ala lung a murit exact in mijlocul intersectiei Calea Buc/Toamnei/Zizin! Numai de pe Calea Buc se putea merge pe Zizin ca e breteaua, dar masinile care veneau de pe 15 Noiembrie si vroiau sa mearga pe Zizin, erau obligate sa mearga pe Toamnei! Era haos total! Coada care venea din Racadau era pana la Magnolia! :(
|
da da stiu cum era ca trebuia sa ajung la munca...:((
|
http://brasov.realitatea.net/index.p...13551&catid=12
si cand ma gandesc ca vine iarna.. nu vad prea bine zona aia :/ |
Accident urat de tot un pic mai sus de Warte. O Dacie Nova albastra a luat un stalp in brate. Soferul decedat, iar ceilalti 3 au scapat. Nu am facut nicio poza ca mi s-au inmuiat picioarele la cum s-a facut masina.
|
Doresc sa nici nu se puna poze, si sa schimbati subiectul. Soferul imi era bun prieten.Daca are cineva totusi poze doresc sa ma contacteze pe PM. Va multumesc
|
a fost un accident destul de nasol ieri seara la hidro cum vii din oras - un volvo s40 cred si o dacie.Volvo avea o roata rupta....:(
|
Nasol rau...nu mai avea Volvo o roata...cred ca a fost groaznic.......
|
azi masina era inca acolo,accident astazi in jurul ore 11:30 langa sala sporturilor,o dacie break a intrat in spatele altei masini...s`a sifonat destul de tare dacia...
|
L-am vazut si eu pe ala de la hidro
|
Quote:
|
deci eu il cunosc pe soferul masinii e din uz 2 e incepator .masina era a lui cumnatasu cam nasol pt el BV@# ABS
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning