![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
3 Attachment(s)
hai sa mai arunc si eu ceva pe la voi pe thread :) , montaj plasa bara fata fiat stilo + leduri
|
7 Attachment(s)
Īncă un produs Custom Garage :) Las pozele să vorbească
Mulțumesc |
le-ai pus pana la urma :), angelul pe.buton separat sau direct din maneta?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut, pentru setul de faruri de mai jos, putem face separat faza scurta de cea lunga, acum are h4, pretul lucrarii? , ms.
|
Cat ma costa sa montati/faceti 2 sticle clare si sa montati 2 lupe cu xenon H4 pe 2 faruri de nissan micra(k11)
Astept pm. |
Salut. Pentru un polo 6n2 sa ii scot bandou din fata e lung de la cap la cap iar pe spate are 2 mai mici doar pe colturile la bara. Ma intereseaza un pret cu tot cu vopsit si cam cat dureaza. E neagra masina .. nu stiu daca are vreo importanta culoarea
|
2 Attachment(s)
salut. ma interesează semnalizare dreapta faţă pentru Suzuki GSX 600F - 2002, portocalie, sau eventual ambele semnalizări faţă pe alb mat. Dacă faceţi aşa ceva, aş dori să ştiu cāt costă. Mulţumesc.
|
3 Attachment(s)
Nota 10 baietilor de la Custom Garage!s-au realizat sticle clare custom pentru stopuri full led !!!! Au iesit impecabil!
|
3 Attachment(s)
Salut.Un pret pentru prelungirea capotei ca in poza??ms
|
Quote:
Modificarile au iesit PERFECT, de foarte mare calitate! |
cam pe unde este atelierul baietilor?
|
5 Attachment(s)
alta lucrare facuta de baieti
|
salut m-ar interesa si pe mine niste bari si niste praguri in genul acesta dar bara pe fata nu asa joasa si cu gauri de proiectoare ca la solenza
http://3.bp.blogspot.com/_hj288b0mRx...s1600/tyut.JPG am vorbit astazi la telefon....daca e imi poti spune niste preturi intr-un pm ms stima |
10 Attachment(s)
masina mea facuta de baieti...... si o bara de vectra b reparata. Recomand, foarte seriosi si lucreaza bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning