![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
1 Attachment(s)
fie ea originala sau after-market, tot trebuie sa-i faci mici ajustari a.i. sa o poti curba. are un fel de intaritura metalica la partea ce vine prinsa pe bara masinii, iar respectiva intaritura trebuie crestata exact unde vrei sa o curbezi. vezi cum faci imbinarea cu bara, sa fie cat mai aliniata si apoi maschezi frumos cu niste silicon negru ;)
|
Quote:
Numai de bine! |
1 Attachment(s)
Quote:
Numai de bine! |
hmmm....se pare c m-am inselat.vine super calumea buza asta.intradevar cu mici adaptari.la stilo care l-am avut m-i sa parut ca era mai mica(ingusta) buza si deasta credeam asa.probabil ca aia avea bara mai voluminoasa.vad c arata super si p mk1 si mk2.!:D
deci...go for it |
1 Attachment(s)
nu trebuie crestat nimic, vine exact pe bara
eu intradevar am prins-o prea in fata putin |
Quote:
|
Quote:
Numai de bine ;) |
1 bec 6 pagini? :lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
@ sike : nu ziceam sa o prinzi cu silicon, nu. dai frumos bara jos, dai gauri cu un burghiu subtire si in bara si in buza si prinzi cu nituri. cu silicon doar maschezi spatiul care apare inevitabil intre bara si buza ;)
|
eu am dat gauri doar in buza fiindca are metal in el, in bara am prins-o cu autofiletante. nu ramane loc daca il prinzi calumea.
n-as recomanda sa prinzi chestii in plastic cu nituri |
hai sa fim seriosi, poate sa-l prinda si cu super-glue, doar n-o sa dezvoltam un subiect pe tema asta :lol: ce e bine e ca se inmultesc lip-urile de stilo ... ieeeeeei :rolleyes2
|
de ce n-am discuta acest subiect? dupa parerea mea din acest motiv sunt create threaduri pe forumuri, sa invete oamenii de la altii, nu ca sa se laude unul pe celalalt.
chiar daca se scrie 6 paginii despre un bec, cei care sunt interesati vor sti totul despre acel bec, surub sau lip iar ideea cu lipul de stilo pe punto a fost descoperita demult prin alte tari, asa ca nu te ofensa ca au si altii. cel mai urat lucru e cand cineva se supara ca e modificarea "lui", crede-ma orice modificare a fost facut de N ori inainte de oricare dintre noi |
Quote:
|
Quote:
Salut,evit siliconul mai ales de culoare negru pentru ca o sa se vada urat in combinatie cu albastru ,eu mergeam pe ideea ca daca o prind frumos nu o sa ramana spatiu si nu o sa fiu nevoit sa mai pun silicon ,si mai e o chestie da as pune silicon daca ar fii inalta de bot dar cand stiu ca ma chiunui cu ea de pe acuma dar amite cand mai pun si buza aia e inevitabil sa nu ating cu ea si cand zic asta stiu ce vorbesc pentru ca m-am chinuit 2 saptamanii sa fac ceva cu rotile pe fata sa numai imi atinga in aripi si abia de am rezolvat cat de cat .. Numai de bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning