Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

fasso 04-04-12 17:55

Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

1 Attachment(s)
fie ea originala sau after-market, tot trebuie sa-i faci mici ajustari a.i. sa o poti curba. are un fel de intaritura metalica la partea ce vine prinsa pe bara masinii, iar respectiva intaritura trebuie crestata exact unde vrei sa o curbezi. vezi cum faci imbinarea cu bara, sa fie cat mai aliniata si apoi maschezi frumos cu niste silicon negru ;)

sike 04-04-12 18:40

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4965730)
buza de stilo e simpatica,dar e cam mica si nu stiu daca se potriveste bn la mk2.la mk1 cum are Fasso vine ff bn dar bara ta nu este asa rotunjita ca la a ta.acum mai conteaza si locul unde vrei sa o pozitionezi.eu ma gandesc ca vrei s-o montezi cum o are Fasso!
e bn sa incerci una daca ai de unde.

Salut ,buza de stilo e exact ce trebuie adica ceva finutz ,de potrivit se potriveste nu sunt primul care face asa ceva ,si de montat putin m-am inspirat de la bara lui joker man pentru ca imi place cum pica desii bara lui e putin diferita de a mea ,dar pana la urma incerc nu imi place o dau jos si gata ,dar sunt convins ca e exact ce trebuiee

Numai de bine!

sike 04-04-12 18:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4965940)
fie ea originala sau after-market, tot trebuie sa-i faci mici ajustari a.i. sa o poti curba. are un fel de intaritura metalica la partea ce vine prinsa pe bara masinii, iar respectiva intaritura trebuie crestata exact unde vrei sa o curbezi. vezi cum faci imbinarea cu bara, sa fie cat mai aliniata si apoi maschezi frumos cu niste silicon negru ;)

Salut ,in ceea ce priveste silicon in mod sigur Nu ,pentru ca sunt convins ca nu o sa stea acolo fiind destul de joasa e inevitabil sa nu o agat ,o sa vad exact ce si cum si referitor ca model iti atasez o poza sa iti facii o idee cum va venii pozitionata desii e putin diferita bara lui joker man dar pozitia va fii la fel

Numai de bine!

marius3030 04-04-12 18:48

hmmm....se pare c m-am inselat.vine super calumea buza asta.intradevar cu mici adaptari.la stilo care l-am avut m-i sa parut ca era mai mica(ingusta) buza si deasta credeam asa.probabil ca aia avea bara mai voluminoasa.vad c arata super si p mk1 si mk2.!:D
deci...go for it

Jokerman170 04-04-12 18:50

1 Attachment(s)
nu trebuie crestat nimic, vine exact pe bara
eu intradevar am prins-o prea in fata putin

sike 04-04-12 18:52

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4966009)

Mersii de pont nu stiam lucrul asta ;)

sike 04-04-12 18:56

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4966006)
hmmm....se pare c m-am inselat.vine super calumea buza asta.intradevar cu mici adaptari.la stilo care l-am avut m-i sa parut ca era mai mica(ingusta) buza si deasta credeam asa.probabil ca aia avea bara mai voluminoasa.vad c arata super si p mk1 si mk2.!:D
deci...go for it

E,exact ce trebuie ca pare cam cheala din fata si cu buza da destul de ok ,in sfarsit ,astept sa o cumpar sa o pun si dupa parerii ,ca nu prea imi place sa vorbesc despre un lucru minor foarte mult, mai e un baietas pe la sectiunea vw cu o bora are 6 paginii si vorbeste de 1 bec ca nu stie ce bec sa isi puna in far...deciii...:lol:

Numai de bine ;)

marius3030 04-04-12 18:58

1 bec 6 pagini? :lol::lol::lol:

fasso 04-04-12 21:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4966009)
eu intradevar am prins-o prea in fata putin

tocmai din cauza ca nu ai facut respectivele "ajustari" de care vorbeam s-a si crapat a ta in locul incercuit de mine ;)

fasso 04-04-12 22:01

@ sike : nu ziceam sa o prinzi cu silicon, nu. dai frumos bara jos, dai gauri cu un burghiu subtire si in bara si in buza si prinzi cu nituri. cu silicon doar maschezi spatiul care apare inevitabil intre bara si buza ;)

Jokerman170 04-04-12 22:14

eu am dat gauri doar in buza fiindca are metal in el, in bara am prins-o cu autofiletante. nu ramane loc daca il prinzi calumea.

n-as recomanda sa prinzi chestii in plastic cu nituri

fasso 04-04-12 22:47

hai sa fim seriosi, poate sa-l prinda si cu super-glue, doar n-o sa dezvoltam un subiect pe tema asta :lol: ce e bine e ca se inmultesc lip-urile de stilo ... ieeeeeei :rolleyes2

Jokerman170 04-04-12 22:59

de ce n-am discuta acest subiect? dupa parerea mea din acest motiv sunt create threaduri pe forumuri, sa invete oamenii de la altii, nu ca sa se laude unul pe celalalt.
chiar daca se scrie 6 paginii despre un bec, cei care sunt interesati vor sti totul despre acel bec, surub sau lip

iar ideea cu lipul de stilo pe punto a fost descoperita demult prin alte tari, asa ca nu te ofensa ca au si altii. cel mai urat lucru e cand cineva se supara ca e modificarea "lui", crede-ma orice modificare a fost facut de N ori inainte de oricare dintre noi

Jokerman170 04-04-12 23:07

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4966427)
tocmai din cauza ca nu ai facut respectivele "ajustari" de care vorbeam s-a si crapat a ta in locul incercuit de mine ;)

defapt asa am cumparat-o, creca a trecut peste ea cel care l-a avut inaintea mea, sau ceva de genu

sike 05-04-12 08:43

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4966438)
@ sike : nu ziceam sa o prinzi cu silicon, nu. dai frumos bara jos, dai gauri cu un burghiu subtire si in bara si in buza si prinzi cu nituri. cu silicon doar maschezi spatiul care apare inevitabil intre bara si buza ;)

Salut,evit siliconul mai ales de culoare negru pentru ca o sa se vada urat in combinatie cu albastru ,eu mergeam pe ideea ca daca o prind frumos nu o sa ramana spatiu si nu o sa fiu nevoit sa mai pun silicon ,si mai e o chestie da as pune silicon daca ar fii inalta de bot dar cand stiu ca ma chiunui cu ea de pe acuma dar amite cand mai pun si buza aia e inevitabil sa nu ating cu ea si cand zic asta stiu ce vorbesc pentru ca m-am chinuit 2 saptamanii sa fac ceva cu rotile pe fata sa numai imi atinga in aripi si abia de am rezolvat cat de cat ..

Numai de bine!

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning