![]() |
Re: Onesti
da deci in bs nu o sa fim multi ..... dar la festival ......... rupem barak ;)) .....
sa curga berea q butoiu nu q sticla ....... dar mai e mult pana atunci si nu se stie ce se va mai intampla ... :D .... si care ziceai d tricouri .... ??? ar fi ceva ... care se baga ... ? |
eu ziceam de tricouri:)dar sa ne le faca k lumea
|
oricum in mall nu le facem k ala nu stie meserie ........ care mai stiti ...pe unde stiti ...... da sa stie meserie nu k asta ........
|
si care-i faza????? tricouri ar trebui facute in momentul in care faci parte dintr-un club. dar momentan nu exista nici un club
|
Quote:
urmatoare intalneala o sa fie pe 17 nu? ca asa ar trebui |
pe 18 ma andrei ..... da na ... pana atunce se mai schimhba din cate vad yo ...
|
eu nu zic knd merem in bay star 37_alb.....eu zic de intalnire...care ar trebui sa fie vineri pe 17 august....
|
pai asa exprima.te ;))
|
poate de tura asta se refac randurile ca de primele dati :)
|
deci eu zic k sa fie pe 17???asteptam propuneri si cu o locatzie inafara orasului unde ar putea incape in jur de 15 mashini ca unii sau speriat sa zicem asa si cat se va face in orash sau pana nu vor mai fi probleme cu politzia nu vor veni la intalniri
Quote:
|
dak facem inafara orashului sa nu fie prea departe k dupaia o sa zica k nu vin k nu au benzina :)))))) si iar o sa fim putini :))))))
|
Quote:
|
hai salut.stie cineva unde gasesc schema evacuarii pt cielo?
|
tzestos am gasit niste manuale pt cielo.....cred ca te-ar interesa si cred ca ai sa gasesti si ceva despre evacuare in ele....am incercat sa pun pe forum 2 fisiere pdf si nu merge.....da-mi idu tau de mess sa ti le trimit
|
ramane pe 17 urmatoarea intalneala???
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning