![]() |
Re: Ce vor femeile?
Pentru a face o completare - scuzati dublul post dar nu pot face editare la cel precedent.
Organizare de intalnire pentru sedinta foto: Se anunta sigur 4 femei, una cu semnul intrebarii pentru ca are un majorat. Una din cele 4 se razgandeste azi, isi anunta prietena cu care trebuia sa vina, renunta si ea, renuntand si celelalte 2 ca au auzit ca raman "singurele" pe baricada. So ... vreti sa mai zic ceva ? Neseriozitate ... Vroiau s apara in poze si bla bla bla, acum s-au razgandit ca nu mai vor. Deci ... pana la urma ... ce vreti sa intelegem de aici ? |
Quote:
inimii nu`i poti porunci e valabil si la femei cat si la barbati:D |
Quote:
saptamanal dau de specimenul mai sus amintit.. |
Quote:
|
Quote:
|
indygg nu`ti face o parere despre toate fetele ca intr`un fel sunt de acord cu tine..aprox 70-80% sunt exact cum ai descris : materialiste ...dar sunt si fete care nu vor asta...care chiar se ghideaza dupa inima...care conteaza mai mult decat un fier pe care a dat nush cate milioane de $
|
[QUOTE=Kr3atZa;1131117]indygg nu`ti face o parere despre toate fetele ca intr`un fel sunt de acord cu tine..aprox 70-80% sunt exact cum ai descris : materialiste ...dar sunt si fete care nu vor asta...care chiar se ghideaza dupa inima...care conteaza mai mult decat un fier pe care a dat nush cate milioane de $[/QUOTE
Mda... e bine ce zici tu dar restu de 20% se ghideaza dupa inima pentru stiu ce ii aia viata, pentru ele viata nu e roz ca si pentru cele 80%, sunt trecute prin viata si nu a nevoie de mila unuia mai batran cu multi ani decat ele. asta am uitat sa precizez mersi ca ai precizat tu. |
las ca te`am ajutat yo :D si acum daca tot e vorba uite ca eu am prieten cu un an mai mic decat mine si uite ca nu e nici fiu de bogatas si eu invatz pt bac sa am banii mei pt ca`mi place sa depind d nimeni...acum in ce categorie ma bagi?
|
Quote:
|
Quote:
Pana cand vei fii independenta ? |
Quote:
|
Lasa ca asta vor fetele ...
Baieti rai ... sa ii dreseze ... ca pe caini ... |
Quote:
|
Nu man ...
Femeile romance sunt pe urmatoarele categorii: a) materialistele - BMW, MERCEDES, AUDI, VW (alte masini luxoase) + tescalaul de bani. (75%) b) femeile care aleg barbatii "rai" - Ii aleg pentru ca le inspira ceva ... si doresc sa ii dreseze. (20%) c) femeile linistite care cauta ce-i cu adevarat bun - Desi sunt multi barbati care vor sa nege, ele exista cu o mica precizare: > 4% sunt urate cu spume / grase / etc si nu le cauta nimeni, ele dorindu-si ceva pentru ele BUN. > 1% tipele frumoase, placute, cu care iti face placere sa vorbesti ... foarte rare. Deci ... cam asta e treaba domnilor ... Asta este raportul meu. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning