![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
detalii;)
|
Multumesc! Stopurile cred ca sunt ok... spatele trebuie mai jos putin si mai lat. Dar eu lucrez fara sa sterg, si astfel odata gresit trebuie reluat , iar acum nu prea am timp de asa ceva. Alta data. Numai bine!
|
Mie imi place stilul asta, are impact vizual masina.
Parerea mea, mai bine asa decat sa incerci ceva mai jos si mai lat ;) Doar stopuriile marite si ar fi (aproape) perfect! |
2 Attachment(s)
un mic work in progress...
|
GO GO GO Hori, Go :lol:. Foarte fain...il asteptam finalizat :D
|
Asa cum a spuso Raducu, Go, Go, Go!!! :D
Desenul este foarte reusit (poate ca aripa spate e cam lungita dar nu conteaza...) Asteptam lucrarea gata finalizata :) |
sal allz sunt un begginer in freehand drawing si as vrea o parere despre prima mea incercare de a desena o masina :)am facut dupa un tut al vostru
https://img129.imageshack.us/img129/9516/dsc00140p.jpg astept critici pareri si sfaturi ms daca am postat gresit sa imi spuneti unde trebuia thx scuzati claritarea nu imi merge imprimanta am folosit telu |
Most wanted,desenele nu sunt chiar asa urate cum ne spui tu,unele sunt chiar reusite...
|
mda miar placea sa comenteze cineva si desenul meu :D:arrow:
|
e destul de reusit Blondu15 dar ai grija la proporti jante ...etc prima oara traseaza niste linii unde incadrezi masina si din astea uitate aici pe site la freehand k sunt ceva tutoriale.
;) keep working si o sa fi bun ;) |
Salut,sunt nou pe forum ,m-am uitat peste taote desenele si vreau sa spun ca miau placut foarte mult unele(majoritatea) voi posta si eu desenele mele8)
|
2 Attachment(s)
uitati niste desene de acum 2 ani cam asa :D o sa fac si acum in prezen sunt cam naspa :P
|
nice
sa vedem ce mai stii sa faci acuma ;) |
1 Attachment(s)
un Clio RS 2001neterminat
|
este doaur o schita chiar daca e stramb SCOOP-ul
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |