![]() |
Re: Nissan 200sx 1991
apropo....da curba cum o fost?
|
Dominilor e oficial,am verificat astazi...the dorikon machine e trasa pe dreapta putin...bucsile de la punte spate sau facut varza :shock: una sa spart asa si sa imprastiat tot din ea.
De la ultima actiune abia am ajuns acasa...usor asa cu 50 la ora...troncane ca un lighian. Totusi tot raul spre bine caci am comandat ceva muuuuuuult mai bun pentru spate :twisted: P.S. Aviz celor care si-au sudat diff-ul...atentie sporita. |
:tetter::tetter::peace:Tarnafes omule, pot spune ca urmaresc topicul asta de aproape un an, neavand curajul sa spun ceva, dar pentru realizarile ultima perioada si tot ce ai facut la masina si felul in care ai facuto...NUMAI CUVINTE DE LAUDA! Tine-o tot asa si o sa reusestisa faci cel mai "shmecher" 200sx din tara(daca nu probail este deja). Felicitari inca o data!
Acum a venit momentul criticii:D. Un singur lucru ar trebui schimbat la masina asta...difirentialul, se cere un LSD, acum depinde si ce preferi tu! P.S. Curba cum a fost? :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
13 Attachment(s)
:dribble::dribble::dribble::dribble: :dribble::dribble::dribble::dribble::dribble:
|
pfai de capu meu :|....frumoasa masina,frumoase poze...dar curba cum o fost totusi?:))
|
ce-i asta domne ? hyundai ?
|
Quote:
|
Quote:
|
:peace::peace:Super tare arata masina in poze, felicitari Golfuletz pentru pozele facute :D si bineinteles proprietarului pentru masina :D
|
Quote:
Auzi baiiiiiiiiiii smecherasule....ala nu e scaunul meu??!?!?!?!??! |
O pun foarte bine in valoare pozele astea, felicitarile mele.
|
Va multumesc mult pentru aprecieri domnilor dragi.
U-TUNING poate vrei sa zici invers amice...ai vazut repede la sef si tiai luat si tu :lol: |
arici pogorici ia uite ce pun eu aici http://********/autoportret/autoportr...ssan-200sx.htm
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning