![]() |
Re: Club astra bertone
schimb jantele de la bertonul meu....sunt alea originale de la modelul 2.2 cu unele mai frumoase aste3pt ofertele voastre
botezatu_adrian pe msg ofer si diferenta daca este cazul |
dau farurile angel eyes FK + kitul xenon H7 6000K de pe masina mea
pret 300 ron farurile si 250 ron xenonul. impreuna 500 ron. |
sal in ce stare sunt farurile????se potrivesc direct in locul celor stock fara sa afecteze reglarea din interior???si apropo...sunt negre farurile nu ?
|
sunt in stare ok (sunt putin matuite, au 2 ani, au avut lipite pleoape pe le, si o pleoapa nu o mai am, a zburat la 250 la ora), se potrivesc perfect, se pot pune motorasele elecrice pe ele de pe farurile originale, sunt negre.
|
Salutare ....am 3 saptamani de cand sunt si io "Bertone"-boy..este chiar marfa ..
|
nu stiu cum sa pun poze ....in ciuda nick-ului sunt baiat...
|
10 Attachment(s)
Gata ....am reusit...asta-i "baba"mea
|
Felicitari! Este superba! Ce motorizare ai pe ea , 2.0T?
|
Hehe, misto "baba" ta. Bine ai venit printre noi.
|
misto masina sa o stapanesti sanatos...am vazut o in spatele blocului la mine.....stai cumva pe la veteranilor???
|
misto masina, dar nu e 2.0 t :)
|
3 Attachment(s)
kit intake BMC carbon (a durat o zi sa il montez, foarte complicat), dar sunetul si cum trage masina e bestial. Pret 620 ron.
intercooler FMIC, 12L, tubulatura inox, absolut alta masina dupa montaj, trage liniar de la 2000 de ture pana in 6000. (pret total intercooler, tubulatura, montaj - 2000 ron). problema e ca trebuie sa modific putin bara din cauza intercoolerului, dar o rezolv eu in weeknend. am pus preturile pentur cine este interesat... |
Quote:
|
Bine v-am gasit pe toti..
SONNY -- nu este 2.0t este doar 2.2 VFFtuning -- da stau vis-a-vis de Veteranilor Victoriel -- unde-s doi puterea creste.:2gun: |
VFFtuning -- da stau vis-a-vis de Veteranilor
INSEAMNA CA SUNTEM VECINI!!! :) APROPO AM SI EU O INTREBARE ....FARURILE SI STOPURILE DE PE ASTRA G CLASIC SE POTRIVESC PE ASTRA COUPE BERTONE..UNII ZIC CA DA ALTII CA NU....POATE SA IMI SPUNA CINEVA SIGUR....MULTUMESC |
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning