![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
faci o modificare dar o faci sa fie cu bun gust!!di48lo cred ca avem viziuni diferite despre fenomenul numit tuning!
|
dar totusi despre ce passat e vorba.. ca inca nu am pricepu..
|
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=704 P.S. NightRider mi-a luat-o inainte. :D |
Aveti drepate... Dar sunt cateva chestii cu care nu sunt de acord... De ex. cine poate spune ce arata bine si ce nu? Daca va uitati la masinile din FNF eleroanele sunt si mai mari, si mai inalte! NightRider are dretate, masina este prea putin modificata... dar la ce astepti la noi? Nu se gaseste un kit normal pt. masinile noi, sunt doar spoilerele alea "someseni":)) care stau bine numai pe ursulete si Vectrauri (sau nici pe ele:P).
Hmm... Daca am si eu dreptul la parere, o sa va aduc poze si eu. Orasul este plin de kitchuri, chiar mai "grozave" decat Passatul. |
Offtopic : di48lo...daca te uiti in reviste gen 4tuning.ro vei gasi diferite firme care aduc kituri originale de tuning...sigur..costa mai mult decat faimoasele someseni..dar...merita nu? :P...si sfigmo aici in cluj ar fi o idee...sau smoke..de calitatea lucrarilor lor..ramane sa te convingi singur...
OnTopic: ati vazut prin cluj o dacie 1310 cu faimoasa sigla si rama grila de bmw? :)) am vazut-o astazi...fac rost de poze ca merita ;)) |
dar citroen cu 2 eleroane suprapuse:D:D:....
|
Quote:
Intradevar passatu arata foarte bine, ( fara eleron ) :D clar ca e kitch Quote:
din contra sunt mai multe kit-uri ptr. masinile noi de cat ptr cele vechi.. dar.. cine stie.. mai uita-te si tu pe la firme.. renumite in tuning, sau prin reviste si gasesti.. dar bine inteles costa bani.. si de cat sa dai mii de euro pe un body kit unicat.. mai bine pui un eleron la 100€ pe un passat, si esti mandru ca te plimbi intr-un kitch... |
eleronu ala nu merge de nici o culoare pe passat, am vazut o gramada care iti pun asa ceva pe masini stock--naspa rau
in cel mai bun caz merge pe o japoneza tunata rau dar nici acolo nu da bine la toate |
5 Attachment(s)
ala parca parca mergea pe un pejo 206 cc sau un 307 cc
|
1 Attachment(s)
vw wannabe
|
dacia wrc daca te uiti putin mai atent vezi clar.. ca e alt model de eleron..
|
Fixus: FNF inseamna Fast and Furious.
Este in Cluj o firma tuning mai serios? Era unu spre someseni dar ala-i chiar ca-i kitch, este unu pe dorobantilor dar acolo numa jenti si maruntisuri am vazut... Toate piesele mai faine sunt aduse din Oradea sau din alta parte. P.S. eleronul ala costa peste 200EUR, este APR original;) |
Quote:
|
Nu stiu daca in FNF-u ala era vreun passat stok cu un eleron ca si traversele de cale ferata. Daca i-ti place ii ok, da tine pt tine ca nu stiu daca vreunuia din 100 o sa-i placa o bucatoaie de shier catarata pe un passat
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning