![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Ms mult. sincer nu credeam ca imi va raspunde cineva, pe celalalt forum vw dupa 3 luni nici macar posta nu pot. sunteti de treaba. Thx inca o data.
|
Quote:
NP.am facut polish auto si stiam cum se face.era normal sa te ajut. |
salut,are cineva un miner de usa interior negru din fata dreapta pentru un volkswagen golf 4 numai partea de deasupra care vine inchis in clemele acelea sa nu fie zgiriat...sau poate ati auzit careva daca se gaseste in comert....mie mi la zgiriat un mecanic destept
|
caut planetara lunga ,motor 1.6 (golf 4)
2 centuri de siguranta (golf 4 in 3 usi) si volan cu airbag in 3 spite(golf 4) cine vinde asemenea produse , PM |
caut telescoape portbagaj:D
|
Salut . am si eu nevoie de toba golf 3 1.6 mpi
|
am nevoie de oglinda dreapta ptr vw golf 5 (de preferabil neagra) sau macar carcasa:D
|
Am si eu o problema fratilor nu-mi mai merge plutitorul cred eu ca pompa de benzina functioneaza perfect insa in bord nu-mi mai arata cata benzina am in rezervol am testat si la bord este Ok! acum merge insa ori imi arata ca este full ori imi arata ca este minim!! Ce se poate face? trebuie schimbat tot s-au se poate schimba doar plutitorul? S-au se poate repara? Daca stie cineva astep raspuns miii de multumiri!!!
|
Quote:
|
salutare...mare rugaminte la toti care ma pot ajuta..am nevoie de chiuloasa pt un golf3 1.9gtd motor aaz..platesc ..10x
|
are cineva un mecanism pt trapa electrica de golf 3 ?:-) la bani mai putini
|
Salut,are cineva tija aia in forma de T
|
Salut,are cineva tija aia in forma de T care se afla sub capota si de care se trage pentru a se deschide capota,la golf4 1,6?
|
delco +fise golf 3 gti sau sch cu toba sunet grav
|
Am o chiuloasa de VW Golf 4 TDI luata de pe o masina din 2001. E cu tot cu axa cu came dar ii lipsesc 4 compesatori. Chiuloasa e buna!!! Va fac pret super bun!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning