Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

sharkylete 28-02-12 23:26

Re: E36 - Refreshed

Eu cred ca ai cam gresit'o cu suruburile... :oops:(parerea mea! Si sincer daca eram in locul tau nu puneam nici d'alea de carbon!)

xxdadixx 29-02-12 07:16

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4906278)
Eu cred ca ai cam gresit'o cu suruburile... :oops:(parerea mea! Si sincer daca eram in locul tau nu puneam nici d'alea de carbon!)

Sunt de aceeasi parere, poate pana le vad pe masina.

Nosfer 29-02-12 08:03

3 Attachment(s)
Eeee... Acum fiecare cu parerea lui, pentru mine sunt muuult mai interesante decat cu suruburile cromate care nu iasa in evidenta cu nimic.. mie asa imi plac, deci asa o sa ramana orice o zice lumea. Masina o fac sa-mi placa mie, pana la urma :D

Intre timp am primit de la o tipa niste poze de la o plimbare din primele zile din primele zile de cand cumparasem masina :lol: cale luuunga de unde am plecat..

Am schimbat absolut tot la ea, mai putin usile si scheletul masini. Bari, praguri, bandouri, suspensii, grile, eleroane, faruri, stopuri, jante, motor, directie, punte spate, interior complet, si muuulte altele.. puteam sa scutesc cateva mii bune de euro daca alegeam masina mai bine la inceput dar nu regret nimic.. macar asta chiar e transformare.. BUILT NOT BOUGHT.

BMnWA 29-02-12 08:49

pacat ca ai schimbat-o asa...atunci era inghividul :D:D

Z E K Y 29-02-12 08:55

ti-ai batut joc de masina, ai renuntat la frumusete de bari

motzu 29-02-12 08:59

Quote:

Originally Posted by Z E K Y (Post 4906555)
ti-ai batut joc de masina, ai renuntat la frumusete de bari

bine zice zeky:)))))))))
te taxez eu sambata:lol:

GOGU_VL 29-02-12 11:51

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4906465)

Am schimbat absolut tot la ea, mai putin usile si scheletul masini. Bari, praguri, bandouri, suspensii, grile, eleroane, faruri, stopuri, jante, motor, directie, punte spate, interior complet, si muuulte altele.. puteam sa scutesc cateva mii bune de euro daca alegeam masina mai bine la inceput dar nu regret nimic.. macar asta chiar e transformare.. BUILT NOT BOUGHT.

MAI STIU EU UNUL CARE A FACUT FIX ACELEASI "ADAUGARI" :twisted:

IMPORTANT ESTE CA, REZULTATUL FINAL ESTE SATISFACATOR, NU ? :lol::lol:

sharkylete 29-02-12 12:16

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4906465)
Eeee... Acum fiecare cu parerea lui, pentru mine sunt muuult mai interesante decat cu suruburile cromate care nu iasa in evidenta cu nimic.. mie asa imi plac, deci asa o sa ramana orice o zice lumea. Masina o fac sa-mi placa mie, pana la urma :D

.

Avand in vedere ca am spus ca este parerea mea si ca daca eu eram in locul tau.. Asta nu inseamna ca trebuie sa le schimbi... Oricum am observat ca tu cand vorbesti de masina o faci la modu' "sa vada lumea"... Si cu interioru' la fel,ca nu mai pui folie ca sa se vada bine vaderele... Cu jantele la fel ... Sa iasa in evidenta... Pai nu e de ajuns rosu?:))

Acum fiecare cu parerea lui,dar nu inseamna ca daca ti.am spus chestia asta trebuie sa fi rautacios si sa raspunzi asa,ca eu am spus clar ca sa evit astfel de raspunsuri ca este parerea mea!
Pur si simplu cred ca o sa fie prea incarcata.

Numai bine.

RIcKO 29-02-12 12:37

Doamneee ce diferente pe la barile alea :))))) ,,si in fata si in spate ...cum ai putut ma sa iei asa masina aia ???:))))))

SB09HMM 29-02-12 15:43

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4906890)
Avand in vedere ca am spus ca este parerea mea si ca daca eu eram in locul tau.. Asta nu inseamna ca trebuie sa le schimbi... Oricum am observat ca tu cand vorbesti de masina o faci la modu' "sa vada lumea"... Si cu interioru' la fel,ca nu mai pui folie ca sa se vada bine vaderele... Cu jantele la fel ... Sa iasa in evidenta... Pai nu e de ajuns rosu?:))

Acum fiecare cu parerea lui,dar nu inseamna ca daca ti.am spus chestia asta trebuie sa fi rautacios si sa raspunzi asa,ca eu am spus clar ca sa evit astfel de raspunsuri ca este parerea mea!
Pur si simplu cred ca o sa fie prea incarcata.

Numai bine.

mai lasa de la tine mai sharky nu vezi ca omu asta a schimbat tot inafara de SCHELETU masinii:)) nebunule sa vii maine pe la mine sati spun la ureche cum se numeste partea aia a masinii la care i zici tu schelet ....:)) baga si tu o poza cu plafonu ala ....si deschide larg usile CA SA VADA LUMEA !!! motzule ...ram pa papam ram papapam nul ierta de nimic ca venim power si cu bani de cinema si de sucuri si dealea alea ...asa ca ardel pana la ultimu` ban !!

motzu 29-02-12 17:19

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4907202)
mai lasa de la tine mai sharky nu vezi ca omu asta a schimbat tot inafara de SCHELETU masinii:)) nebunule sa vii maine pe la mine sati spun la ureche cum se numeste partea aia a masinii la care i zici tu schelet ....:)) baga si tu o poza cu plafonu ala ....si deschide larg usile CA SA VADA LUMEA !!! motzule ...ram pa papam ram papapam nul ierta de nimic ca venim power si cu bani de cinema si de sucuri si dealea alea ...asa ca ardel pana la ultimu` ban !!

poi vine o lasa, pleaca si o mai ia dupa ce ma satur de plimbat cu ea:)))
si asa am o listaaaaa lungaaaa de facut :lol:

Nosfer 29-02-12 17:52

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4907359)
poi vine o lasa, pleaca si o mai ia dupa ce ma satur de plimbat cu ea:)))
si asa am o listaaaaa lungaaaa de facut :lol:

poate imi vine vreun radar acasa ca sunt peste tine in 2 ore :)) cum aflu ca e masina aproape gata apar acolo instant ca de atataaaa timp astept sa o vad si eu faina..

@ BmnWA - era inedita masina, nu vedeai matze peste tot cum era asta :)) Macar daca erau si barile vopsite in culoarea masinii, poate arata mai inchegata putin.

@ zeky - o bara inca o mai am prin pod, aia de pe spate, bara de pe fata surprinzator am vandut-o :twisted:

@ jm3k3rd3mik - Asa e fain, sa treci prin toate etapele. La tine a iesit super de tot, sper sa fie si la mine la final fainaaa. Intr-o saptamana-doua o sa vad rezultatul final.

@ sharky - eu zic ca nu o sa fie prea incarcata la final, emblemele si suruburile sunt doar detalii care o sa o faca jantele putin diferite. Va fi ceva inedit, mai ales combinatia de culori.. sper sa iasa cum cred eu ca va iesi :D

@ Ricko - lasa ma, era tuning masina :)) si avea climatronic digital. Singurul lucru care chiar era si inca e bun la masina asta. In rest, cheala + bari de fibra.

@ sb09hmm - Eram parcat langa stalp, mai fac niste poze cand apare soarele si vine primavara.. deci, pe maine sper :D

sharkylete 29-02-12 18:18

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4907435)

@ sharky - eu zic ca nu o sa fie prea incarcata la final, emblemele si suruburile sunt doar detalii care o sa o faca jantele putin diferite. Va fi ceva inedit, mai ales combinatia de culori.. sper sa iasa cum cred eu ca va iesi :D

Cum spui tu asa sa fie.

Nosfer 10-03-12 03:00

Update, masina e la "pictat" de vreo saptamana. Inca una si sper sa fie gataa 8)

motzu 10-03-12 07:58

1 Attachment(s)
update si de la mine:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning