Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

SoundIdentity 17-02-07 19:42

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 755381)
tu oricum veneai si cu gti(doiul)daca era pana acolo,de a lui zozo ziceam,eu normal ca merg si in ungaria si la bucuresti deja planurile sunt facute:)

ooo moorrreeee!!!ez a besed!!!merem si rupem:):):) daca putem:):):)

SoundIdentity 17-02-07 20:30

34 Attachment(s)
repet un pic albumul daca nu e suparare sa vedeti din stadiumul care l-am bagat in garaj fara latir doar probe...se vede ce a fost si ce a iesit din aripi ;)sa vedem impreuna ;)

Hori 17-02-07 20:32

Oai mama Sandule ce`mi place mie capota aia :x tsaaaaaai si aripile astea .... astea ma omoara pe mine .... nu plasticurile la faruri... bafta in continuare !

BH 07 MDF 17-02-07 23:43

F.frumos Sandule !
Bafta multa in continuare ;)

HoricutzWSR 18-02-07 10:37

ai da` măsa dacia cu jante breyton :D

Trixi 18-02-07 11:45

:yikes: :yes: ..daca ar mai fi si aia kre saliveaza,as pune vreo 3 din alea :D
...am avut "boala" p golful asta din prima clipa cind l-am vazut....da' c boala o sa am mai incolo...moama!:-)
cu suzie incet-incet au inceput sa evolueze treburile.vineri a primit o evacuare noua,Sebring.toarce draga d ea,d m-i se ridica parul p ceafa...si sper k in scurt timp sa primeasca si un eleron asemanator cu aia p kre il are surioara ei "sport"...;)

dubmaniacks 18-02-07 13:52

dacia rupe ... iar cat despre golf nu`mi place ... stie sandu de ce :D

protuning 18-02-07 18:37

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 754227)
nui rau sandule,da am citit si io discutia cu laci ,nu frumos ce faceti,si nu mai lauda si tu atata baia mare,ca nu cred ca au scos vreodata o bara de la 0 si sa rupa gura targului,uite eu nimeni drum si plin da praf am facut.nu uita ca laci e de-al NOSTRU.
uitate aici si dupa aia vorbeste de profesionalism si linii.
si inca nu este gata bara fata mai vine ceva adaugat pe la mijloc.
ceva de genu ca in ultima poza,aia e facuta virtual si nu e prea bine,dar se intelege.
si nu uita un lucru bara asta e f f greu de realizat,asta poate sa-ti zica unul care intradevar se pricepe la asa ceva

zozo ai dreptate asa spoiler eu nu voi face in veata mea!!!!si nu de accea ca nu sunt in stare ci pt ca e fara gust!!!!!!!!!!!!e stilul de tuning din spania care pe mine personal ma dezgusta cu tot felu de basme pe masina!!!pt mine o masina tre sa fie in primul rand utila nu o statuie cu sculpturi!cu vopseaua de crom o mai scoteai .pt mine ramane cea mai inutila masina facuta in romania!!
P.S.noi facem spoilere de la 0 de 4 ani pana cand tu ......nu tin minte inafara de asta sa fi facut ceva mai deosebit(vb de spoilere)eu zic zozo veziti de treaba ta..............

protuning 18-02-07 18:55

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 754227)
nui rau sandule,da am citit si io discutia cu laci ,nu frumos ce faceti,si nu mai lauda si tu atata baia mare,ca nu cred ca au scos vreodata o bara de la 0 si sa rupa gura targului,uite eu nimeni drum si plin da praf am facut.nu uita ca laci e de-al NOSTRU.
uitate aici si dupa aia vorbeste de profesionalism si linii.
si inca nu este gata bara fata mai vine ceva adaugat pe la mijloc.
ceva de genu ca in ultima poza,aia e facuta virtual si nu e prea bine,dar se intelege.
si nu uita un lucru bara asta e f f greu de realizat,asta poate sa-ti zica unul care intradevar se pricepe la asa ceva

si inca ceva la prima expozitie de la prisma noi deja am avu doua masini construite de la 0 asta acuma 2 ani!!!si prima masina facuta de noi i totalitate de la 0 e facuta de 3 ani si e mazda din poza.si apropo daca bine stiu nu te-ai laudat ca laci i-ti face mare parte din fetele de usi si spoilerele tale!pozele cu polo si octavia sunt facute la prisma 2005

Mihaitza_tdi 18-02-07 19:37

8 Attachment(s)
poze noi sper sa va placa! sapt asta primeste eleron si stopuri!

horguemtuning 18-02-07 20:00

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 757017)
si inca ceva la prima expozitie de la prisma noi deja am avu doua masini construite de la 0 asta acuma 2 ani!!!si prima masina facuta de noi i totalitate de la 0 e facuta de 3 ani si e mazda din poza.si apropo daca bine stiu nu te-ai laudat ca laci i-ti face mare parte din fetele de usi si spoilerele tale!pozele cu polo si octavia sunt facute la prisma 2005

Stai ca la fete am facut turnarea si am facut impreuna matrita la fata de usa de la Omega insa Zozo a facut piesa din chit schulptata formele. Fiecare avem stilul nostru si materialele ce le folosim la astfel de lucrari, dar important ii sa nu ne scoatem ochii cu prostii .
Cat despre pragurile de pe Mazda e pragul din kitul de la Celica vazut si pe Mazdaul de la Pakfeifer si a lui Gabi - Lynx , sincer nu sunt 100% convins ca ii creatie !

Hori 18-02-07 20:53

Mihaitza_tdi capota ? cand incepi la capota? :)

Mihaitza_tdi 18-02-07 21:00

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 757262)
Mihaitza_tdi capota ? cand incepi la capota? :)

Pai sapt care urmeaza pe sfarsit!;)

only_4dan 19-02-07 09:43

va arata bine golful tau!!! SANDULE;)

DR.ZOZO 19-02-07 19:21

ba baiete alea sant de la pakfeifer de la mama lor,ce vrajala ai pe cap ,crezi ca noi nu cunoastem o bara si un prag de firma?
si LACI nu-mi face mie nimic absolut ,doar lam rugat sa-mi toarne 2 fete de usi in matrita facuta de mine,
si cum zici tu va fi cea mai oribila masina din romania ,DAR nu va fi uitata niciodata.

All times are GMT +2. The time now is 12:34.

- Copyright 2026 4Tuning