![]() |
Re: Golan "BRABUS"
tzeavaaaa!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
lipestel cu banda dubla adeziva,o-sa arate super bine..
asta am gasit-o si eu pe net |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=E3cLA...eature=related P.S. Superba masnia!!Felicitari! |
La combinatia aia tebuia ceva automat. Daca vad politia in trafic ce fac? opresc sa ridic numarul ? :)
hai mateo..vino cu ideea si salveaza-ma si pe mine :) |
Quote:
Aparent exista si versiunea automata :D comandata prin wi-fi :lol: |
7 Attachment(s)
Ramane sa decid daca fac sau nu,suportul de numar:)
Ne apucam de treaba:-) Gumele se pare ca sosesc pe luni,deci rotile mai stau putin la pastrare:-) Pana acum avem: -Bielete de directie noi -Bascule noi -Bielete antiruliu noi -Spoilerele vopsite -Capacele cu AZEV montate definitiv -Kit de reparatie flansa amortizor -Arcurile zac in portbagaj -Placute de inmatriculare noi SOOO...PE EA!!!!! |
Sunt prea frumoase masinutele astea sa stea cu numar , uitati-va aici : http://www.trydeal.com/cartruck/index.html
|
Salut! Imi place ideea pe care ai adoptat-o pentru Brabus! :)
Imi spui te rog cat te-a costat noul rand de numere? |
10 Attachment(s)
Noile placute au costat 4o ron :)
Pe lista cu activitatitile de azi : -Stop suplimentar de frană by Dragman (sa traiesti) -Schimbat lichid de frana la monopostul lui Dragman -Schimbat amortizoare faţă/spate la acelaşi monopost -Ţigănit suspensie fata Toyota Avensis 2.0 |
Curtea lui dsign cel mai smecher service:lol:8)
|
matheo tu ai ce ai cu ledurile iti place tie sa ai leduri peste tot :lol: hai ca a iesit frumos!
|
ai pus folie albastra pe stopuri:?:
cam mult exces de albastru sincer..:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Valy1233 nu e cu suparare,dar tu tragi cam spre oldschool din ce am vazut eu,in fine, gusturile....stiti prea bine:)
Gata gumele(Toyo proxes T1R) sunt pe jante ,maine sper sa fac marea transformare,sa ma ajute vremea si sa am timp Nu a mai primit brabusul gume noi de cand era noua!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning