![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poi nu e pe gpl??? parca gaz baga el.
on: mai bine un volan de mk4 in 3 spite, si sa mai fie si de piele. |
Quote:
dar benzina... nici nu vreau sa ma gandesc. mi-as baga unghia in gat =)) Quote:
si in plus, vreau unul mai mic... ala de mk4 cred ca e lafel cat al meu la diametru. p.s. nu am gpl pe ea :P |
Mai e si varianta volanului de lupo da foarte bine si merge fara modificari
|
3 Attachment(s)
Cam gata pe anul asta.
Zilele astea pun tablele :D Aliajele intra la reconditionat pana la primavara |
Poate iarna asta le polishezi si tu buzele calumea :lol:
|
1 Attachment(s)
Va salut pe 2013. In ciuda faptului ca acest an contine un "13", eu sper sa fie cu noroc si sa-l incepem cu dreptul.
Masina ramane la mine, asa ca am inceput asa usor sa o aduc la linia de plutire. Pana vine primavara sa scapam de gropi produse de inghet si sleauri de gheata, luam maruntisuri si le pregatim sa le montam pe toate odata. Am inceput cu un amplificator pe 4 canale Magnat RX44 cu care voi amplifica cele 4 difuzoare ce vor fi montate in usile din fata + 2 tweetere. Un mic subwoofer Vibe BlackAir 12" V4 sa-mi completeze usile pana vine muzica din italia. Fustita de GTI a fost data jos si reparate crapaturile ce au fost facute in timpul anului. A primit o baterie noua. + astazi am luat triple Hella Magic Colours Red. revin cu poze cu ele montate :) O seara placuta !! |
Quote:
|
Par a fi stopuri normale infoliate, dar oricum sunt frumoase, dau bine :)
|
Si noua ni s-a parut ceva ciudat la ele ... :))
|
Da, se pare ca nu sunt magic colours.
Insa nu e rau, ale mele erau sparte, astea au fost fooooaaaarte putini bani, iar in cateva zile iau unele chiar adevarate :)) |
vezi ca e un tip cu un golf albastru lighean, masina o recunosti dupa gradul de rugina, una mai ruginita nu o sa vezi in viata ta. are magicuri rosii pe ea care zici ca sunt noi, l-am vazut de multe ori prin oras, daca faci niste triple negre taciune cred ca moare de drag si ti le da fara sa stea pe ganduri. :lol:
|
ce baterie ai pus?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning