Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

R.Equinox 29-04-12 23:08

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Bogdan..ai avut un tinichigiu foarte bun si atent la detalii..care asta conteaza cel mai mult la o masina!..Pana acum imi place..Baga mare..sa vedem ce iese:))..Bafta!

11alex 29-04-12 23:59

de ce ai astupat gaurile de aerisire din spate ?
puteai sa cumperi clapetele alea daca iti lipseau

Nastase Bogdan 30-04-12 08:36

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5003176)
Bogdan..ai avut un tinichigiu foarte bun si atent la detalii..care asta conteaza cel mai mult la o masina!..Pana acum imi place..Baga mare..sa vedem ce iese:))..Bafta!

A lucrat numai in prezenta mea..saracul, era speriat la un momentdat..am fost plecat 2 zile la Buc. si i-am zis sa lucreze in acele 2 zile si a zis ca nu face nimic la masina decat cand ma intorc eu..:lol:

Alex, am acele clapete, dar am renuntat la ele deoarece avand bara metalica nu etanseaza bine pe aripi si mereu cand o spalam sau la ploaie intra apa in lateralele portbagajului;)...ai vazut ca nu le-am astupat integral, am lasat fanta de aerisire in partea de jos pentru a scoate aerul cand inchid portbagajul/portierele:idea:

b31rmy 30-04-12 10:43

Tot respectul pentru tine si pentru munca depusa la aceasta masina! Daca macar 50% din pasionatii masinilor ar fii ca tine , masinile din tara noastra ar arata cu totul altfel.
Mult succes in continuare si astept cu nerabdare produsul finit desi stiu de pe acum ca va fii ceva pe placul tuturor.

UNHleaSHD 30-04-12 10:58

Daca n-ar trebui sa bagi bani in piesele masinii din cauza drumurilor n-ar fi nevoie de reparatii si-ar arata bine.

Nastase Bogdan 02-05-12 21:48

7 Attachment(s)
Procesul de dezasamblare continua...cu toate acestea, ursul intra pe zi ce trece intr-o stare tot mai buna:rolleyes2

vali vtk 02-05-12 21:53

hmmmm pacat ca nu sunt acasa ca iti masticam acolo de ziceai ca e dat de fabrica

By Afs-Cot 02-05-12 21:53

felicitari bogdan.. spor la treaba .. si iti multumesc mult pt sfaturi ..acum masinamea , pe langa mainile baiatului care lucreaza la ea ..sunt sigur ca si tratamentul aplicat va fii unul foarte bun!

11alex 03-05-12 00:32

acum ai si ocazia sa intaresti cadru fata unde are momentele maxime

Nastase Bogdan 03-05-12 12:33

Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 5007193)
hmmmm pacat ca nu sunt acasa ca iti masticam acolo de ziceai ca e dat de fabrica

Nu s-a incheiat procesul de masticare a imbinarilor/sudurilor..acolo a fost dat putin de catre tinichigiu inainte sa plece de la el;)..aseara m-am apucat eu sa mastichez cum trebuie peste tot, am apucat sa fac lateralele exterioare stanga-dreapta, pe langa lonjeoane si colturi inferioare stalpi frontali.

Alex, daca ai studiat mai bine acele puncte unde as putea intarii te rog sa mi le exemplifici si mie, poate ai vreun desen ceva sau poate poti incercui in Paint pe o poza cu cadrul si lonjeroanele:rolleyes2

Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi:-)

Dan TBCuuu 03-05-12 13:48

spor la treaba bogdane , am toata increderea ca vei face treaba buna!!!
poate ne gasim intro zi sa mai stam de vb:-)

Nastase Bogdan 03-05-12 15:17

Quote:

Originally Posted by Dan TBCuuu (Post 5007940)
spor la treaba bogdane , am toata increderea ca vei face treaba buna!!!
poate ne gasim intro zi sa mai stam de vb:-)

Ne gasim Danute, cum sa nu, numai sa termin si eu ursul asta ca imi mananca tot timpul si toti banii...nici nu mai stiu cum arata orasul noaptea de cand tot lucrez la el..:rolleyes2

Dar cand il termin, abia astept sa-i rup rotile...il mananc nu alta:-)

11alex 03-05-12 17:26

4 Attachment(s)
aveam niste poze in detaliu dar le-am pierdut , astea le-am gasit

lalyus 03-05-12 17:30

Hai Bogdane termina ursu mai repede si scoate`l pe strazi, ca incet, incet se termina si strazile de la noi din oras, hai spor la treaba.:D

Nastase Bogdan 04-05-12 09:18

Quote:

Originally Posted by 11alex (Post 5008218)
aveam niste poze in detaliu dar le-am pierdut , astea le-am gasit

Merci Alex.
Oricum, timpul nu tine cu mine pentru a face asa ceva acum si nici nu cred ca este cazul deocamdata..poate cand voi pune V8 pe el atunci vor aparea si ranforse suplimentare prin mai multe zone:rolleyes2

Da Lau, astia cu strazile merg in paralel cu mine..cand e gata ursul imi vor oferii si o strada pe care sa-l alerg corespunzator:-)

All times are GMT +2. The time now is 19:13.

- Copyright 2026 4Tuning