![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
Quote:
|
Ieri eram in trecere pe Dariu Pop si intr-un garaj era parca Ferrari-ul F430 Spider gri inchis din oras, atunci iesea din garaj proprietarul cu cealalalta masina un Audi Allroad Quattro, insa nu mi-a trecut prin cap sa fac poza. Are cineva poze cu Masserati-ul GranTurismo negru cu evacuari active? Am vazut-o intr-o seara pe Careiului, suna a furtuna amplificata. :D
|
2 Attachment(s)
doar acum a inmatriculat-o pe RO, ii facea RAR-ul ca a fost data in interpol
|
Quote:
Am vazut-o in autosupermarket acum cateva luni. |
deosebita, o bijuterie adevarata!
|
Quote:
|
da ma,nici tabla nu are ca aciperis...i-a tras o prelata deasupra......:wink:
pacat ca nu e rosie ca era si mai frumoasa |
Quote:
Eu chiar nu sunt fan al masinilor exotice, dar trebuie sa fii sarit de pe fix sa nu te uiti dupa un Ferrari, Aston, Lambo cand trece pe langa tine, chiar daca n-ai nici o treaba cu masinile :) Si da, daca era rosu, rupea norma! |
c parere aveti de masinile lui Fani??? Q7-le si seria 6??? poate cnv sa faca rost de cv poze??
|
Quote:
Mai, serie 6-le mi se pare ok, e facut cu gust. Dar Q7-le il urasc, ca masina in principiu, mi se pare horida. Seamana cu un hipopotam. :lol: Are un plus oarecum ca e negru mat, dar e cam fumata si treaba asta deja. :) |
e fumata faza cu negru mat, dar la noi in oras nu prea au fost masini cu negru mat....... deci totusi e destul de "original" ca sa zic asa. eu as fi curios sa stiu c ascund sub capota masinile alea.
|
Quote:
Mai parca un baiat un Golf 3 negru mat in fata la Lotus, vecinu-meu are Golf 3 negru mat. A4-ul care a fost la legale in centru acum vreo 2 ani, care e pe scoala, e si ala negru mat. Se inmultesc... Din ce stiu eu sub capota se ascunde un mandru si frumos (tipic romanesc) 3.0TDI. |
A4 de pe scoala e cu folie ce imita carbonul
|
sincer io nu am vazut masinile astea ink...... poate si dc nu am fost akas de cv vreme. ma rog, oricum nu's chiar asa de multi k si in alte orase. spre exemplu Craiova, und sunt masini trase in negru mat la fiecare 1 km..... :lol::lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning