![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ok!
sa trecem la subiectul topicului! Calea Victoriei nr 152. (Ministerul Economiei) un Buick Skylark ,cred de la inceputul anilor 80, asteapta sa fie salvat! Caroseria arata bine! E inmatriculat cu nr de timisoara! Poate ii face cineva o oferta proprietarului ca e pacat de ea! Pare o masinuta frumusica! Postez niste poze dar ieri cand au fost facute ningea ingrozitor, voi reveni cu altele dupa topirea zapezii! |
Quote:
si....... FI TU INSUTI fara sa-i copiezi pe altii. Iti plac americanele, ia-ti o americana ca sint mai rare ca GRADINA ZOOLOGICA MOTORIZATA "DE LA JJJJERMANIA" :D :D :D :D :D si cind nu va mai intoarce nici dracu capu dupa ZOO MADE IN GERMANY si va intoarce capul dupa tine deoarece apari "cu un cazan american" eventual muscle te vei amuza si mai mult ;) ;) ;) |
poze cu buick`u am si io le caut la noapte si le bag... de fiecare data cand ajung prin bucuresti se nimereste sa trec pe langa el (eu totdeauna ma pierd prin orasu ala). Am gasit in schimb niste poze cu un Pontiac bonneville ce de 2 veri tot apare prin Mamaia
|
E! intreba si tu in stang si in dreapta! Poate vrea cineva sa il cumpere! Masina aia merita o sansa! Poate ii face o oferta proprietarului (habar nu am cum s-ar putea da de el)!
|
6 Attachment(s)
uitati si pozele. Buick`ul a fost mutat din vara pana acuma deci nu e parasit ...
|
Da! asta este!
Nu ! nu am spus ca este parasit! Doamne fereste! numai ca este neglijat, neingrijit! |
Noutati cu VIN-ul?
|
6 Attachment(s)
Pun si eu niste poze cu un Cadillac DeVille din 1962 si un Lincoln Continental Mark VII ( pozele sunt facute in Piatra Neamt )
Attachment 1281980Attachment 1281981 Attachment 1281982Attachment 1281983 Attachment 1281984Attachment 1281985 |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Una bucata Cadillac :arrow:
Attachment 1282615 |
|