![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Quote:
Ms ! |
sax-ule vezi ca au set original de bandouri m5 pe milanuncio la 120e iti caut anuntul daca nu il caucti u
uite anuntul http://www.milanuncios.com/otros-rec...r-22609138.htm |
Mersi mult :D
Am scris acum un mail vanzatorului sa vad ce zice ! Nu'mi dau seama exact daca sunt sau nu OEM . |
se rezolva cu o poza pe interiorul bandoului :twisted: ti-ar prinde bine astea :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Poate sa scrie orice in anunt ca nu cred nimic :D spaniolii astia sunt niste parasute .. pentru ei totul e original :shock:
Inca nu mi-a rspuns la mail , il mai las maine si daca nu da nisi un semn il sun sa vad ce zice ! Quote:
Azi au ajuns toate piesele care trebuiau sa vina ! O poza informativa la modulele pentru rabatare oglinzilor:D |
ce buton este ala de langa comutatorul oglinzilor(butonul patrat)?
|
E butonul pentru rabatat oglinzile electric :D E o optiune mai rara pe motorizarile mici :shock: si se gaseste destul de greu !
|
Vezi ca ai un DIY pe bmwclub sa le faci sa se inchida/deschida automat cand o incui si descui daca tot o sa fi la capitolu montaj.
|
Stiu DiY ul , :D Mersi ! O sa le monteze cineva din Tm care imi va lega si pilotul automat plus comenzile pe volan . O sa vb cu el sa-mi faca si DiY ul , eu oricum nu ma bag la fire aproape deloc :D
|
aaha.misto treaba!
mai ales daca o sa se plieze automat! |
6 Attachment(s)
O sa fie interesant ! Sper sa fac DiY ul ala ca sa rabateze oglinzile la inchiderea/deschiderea masinii :shock:
Voi cumpara saptamana asta si toata instalatia de spalat faruri si sper sa rezolv oglinzile ca tot le-am amanat :D |
da cu bordul ce faci?
aaaaa tu umbli la KM...............!:P:lol: |
la cine montezi in tm ... ? cristi ?
|
Quote:
Sincer nici nu stiu cati km are bordul asta ! Daca se poate o sa imi trec km mei pe el ... Al meu nu are modulul cu usile deschise si becuri arse de aia am luat altul!! Quote:
Dar mai aman putin ca am gasit gume de iarna pentru fata si le cumpar acum ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning