![]() |
cred ca mai am io una
dak o gasesc.......te anunt |
Re: in cautare de ceva poz cu o fosta mashinutza....:(
Quote:
|
Re: in cautare de ceva poz cu o fosta mashinutza....:(
Quote:
|
poze cu masina...incearca sa cauti pe sectiunea oradea....stiu ca era si de vanzare la un moment dat...doar ca..mnoh...:)
|
Re:
Quote:
|
Motor, daca gas punele sau trim pe mail ([email protected]), apropo Piry e Cielo, de care nu-ti plac tie :P(Daewoo), si motivu vanzarii era altu nu banii pt sandwichuri :)
|
Re:
Quote:
|
pai sa vandut din moment ce nu o mai am :? , acum 1 an aproape dupa care nush daca a mai fost vanduta sau nuh de cel la care am dato eu
|
Re:
Quote:
ma io nu mai inteleg nimik!! pe ceva topic zici ca esti incepator \"proaspat luat permis\" acuma zici ca ai vandut masina de un an! :roll: dar ce faceai cu ea fara permis? aveai sofer sau te uitai la ea?? :ballbounc :ballbounc |
era mashina mea, cumparata de taicamio :P deoarece cu treburi de astea se ocupa, dupa care urma sa o conduc eu dar noah asta o fost sa fie acu 1 an de o trebuit sa o vand. In fine eu vroiam numa sa fac rost de ceva poze, deoarece dupa cum am spus eu nu am apucat sa fac nici 1 :(
|
nice vinyl :twisted:
|
pt ce iti cauti poze ?sa stii pe data viitoare ce greseli sa nu mai faci?tie chiar iti place cum arata masina aia?sincer?am vazut-o si la primele curse de pe aeroport si sincer ........chiar va place ?
|
n-am de unde sa stiu , sunt din constanta! ma refeream doar la vinyl! in cluj am venit odata la 2 sapt in ultimu an ... dar real n-am vazut-o
|
ma nici noi nu am vazut-o pe strazi numa in targul de masini!! ii naspa!! 8)
|
masina este un adevarat ex de tuning de cartier!gen tuning someseni sau cine stie ce firme de tuning mai sunt si prin orasu asta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning