Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1619-poze-and-comentarii-exclusiv-masini-modificate-cluj.html)

Motor 12-02-06 21:46

cred ca mai am io una
dak o gasesc.......te anunt

Piry 12-02-06 23:42

Re: in cautare de ceva poz cu o fosta mashinutza....:(

Quote:

Originally Posted by \"unspookey\"
as fi recunoscator celui care imi poate face rost de ceva poze cu ea pt ca eu nu am apucat sa fac nici 1 :cry: :cry: :cry: (am dat-o pe neasteptate)

nu ma prea pricep, asta ce masina e? ceva hibrid? ca vad ca are priza aer capota evo si eleron de subaru...e cumva mitsubaru? sau subevo...sau cum le zice...am vazut pe germania.

ZanDer 13-02-06 07:33

Re: in cautare de ceva poz cu o fosta mashinutza....:(

Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
Quote:

as fi recunoscator celui care imi poate face rost de ceva poze cu ea pt ca eu nu am apucat sa fac nici 1 :cry: :cry: :cry: (am dat-o pe neasteptate)

nu ma prea pricep, asta ce masina e? ceva hibrid? ca vad ca are priza aer capota evo si eleron de subaru...e cumva mitsubaru? sau subevo...sau cum le zice...am vazut pe germania.

:lol: :lol: :lol: u're funny :twisted:

sandrei 13-02-06 11:21

poze cu masina...incearca sa cauti pe sectiunea oradea....stiu ca era si de vanzare la un moment dat...doar ca..mnoh...:)

bobo32 13-02-06 11:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandrei\"
poze cu masina...incearca sa cauti pe sectiunea oradea....stiu ca era si de vanzare la un moment dat...doar ca..mnoh...:)

la sfarsitul verii era de vanzare... probabil ca s-o fi plictisit intre timp de pierdut vremea prin piata :lol:

unspookey 13-02-06 13:03

Motor, daca gas punele sau trim pe mail ([email protected]), apropo Piry e Cielo, de care nu-ti plac tie :P(Daewoo), si motivu vanzarii era altu nu banii pt sandwichuri :)

bobo32 13-02-06 13:04

Re:

Quote:

Motor, daca gas punele sau trim pe mail ([email protected]), apropo Piry e Cielo, de care nu-ti plac tie :P(Daewoo), si motivu vanzarii era altu nu banii pt sandwichuri :)

da pana la urma s-a vandut sau nu?

unspookey 13-02-06 13:18

pai sa vandut din moment ce nu o mai am :? , acum 1 an aproape dupa care nush daca a mai fost vanduta sau nuh de cel la care am dato eu

DaNuTzU' 13-02-06 17:02

Re:

Quote:

pai sa vandut din moment ce nu o mai am :? , acum 1 an aproape dupa care nush daca a mai fost vanduta sau nuh de cel la care am dato eu

ma io nu mai inteleg nimik!! pe ceva topic zici ca esti incepator \"proaspat luat permis\"
acuma zici ca ai vandut masina de un an! :roll: dar ce faceai cu ea fara permis? aveai sofer sau te uitai la ea?? :ballbounc :ballbounc

unspookey 13-02-06 21:12

era mashina mea, cumparata de taicamio :P deoarece cu treburi de astea se ocupa, dupa care urma sa o conduc eu dar noah asta o fost sa fie acu 1 an de o trebuit sa o vand. In fine eu vroiam numa sa fac rost de ceva poze, deoarece dupa cum am spus eu nu am apucat sa fac nici 1 :(

YZF-PWR 14-02-06 00:15

nice vinyl :twisted:

timestoper 14-02-06 11:30

pt ce iti cauti poze ?sa stii pe data viitoare ce greseli sa nu mai faci?tie chiar iti place cum arata masina aia?sincer?am vazut-o si la primele curse de pe aeroport si sincer ........chiar va place ?

YZF-PWR 14-02-06 12:27

n-am de unde sa stiu , sunt din constanta! ma refeream doar la vinyl! in cluj am venit odata la 2 sapt in ultimu an ... dar real n-am vazut-o

DaNuTzU' 14-02-06 12:29

ma nici noi nu am vazut-o pe strazi numa in targul de masini!! ii naspa!! 8)

timestoper 14-02-06 16:49

masina este un adevarat ex de tuning de cartier!gen tuning someseni sau cine stie ce firme de tuning mai sunt si prin orasu asta !

All times are GMT +2. The time now is 21:33.

- Copyright 2026 4Tuning