![]() |
Re: Sibiu
btw...bassule ce drek ai spart prin buda pe la Nomad de is in renovare??? :lol:
Nu are nimeni tupeu.. nu-i nimik ma voi proclama eu presedinte...!!!! |
Is 2 vorbe: mi-o zis astia... si: tu, noaptea... Nush care-i mai buna:)
|
Care are sau stie de unde sa-mi iau jante 4x100 15" pentru ursuletz? Poate ceva secound ptr ca noi mi-am gasit ceva...
|
|
6 Attachment(s)
Am fost la raliu Brasovului si a meritat pe deplin zic eu. Avem un sidi media care daca vreti il fac copie si vi-l dau. Maine plec la cj dar ma intorc joi si vb care vrea si imi dati un sidiu dupa aia gol. Ii o filmare de vreo 15 minute si cateva poze. Am urcat ceva poze misto si aici...copyright mumu production - sorin:).......enjoy:
|
am si eu de la deschiderea oficiala niste filmulete si poze...multe logane(cred ca 10,nu stiu ce faceau cu ele:D )...un 966 care "saracul" nu s-a putut urca pe podium ca avea garda la sol prea mica....masinutza lui ONO ...dar ma plouat vreo 40 de minute cat am stat la deschidere:(( cred ca saptamana viitoare le descarc de pe mobil(nu cablul dat la cineva...) si le pun unde e sectiunea cu raliul sibiului...sa nu fim prea off topic...sau poate nu mai are rost acum...ca deja e gata raliul
|
Banuiesc ca te referi la 996 GT3 ca alt porc nu am mai vazut pe acolo. Si cu ce masina a fost ONO?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sigur o recunosteam daca trecea pe vreo proba, poate nu mai are vinylu ala. A fost un Onofrei dar difera de Onoriu, si eu m-am repezit prima oara cand am auzit numele, gandindu-ma la ONO, dar nu, plus ca pilota un hyundai... Poate a fost dar nu a participat.....nush la ce s-a referit bulldog
|
era un evo...si avea emblema de la 4tuning.pe masina prin toate colturile, era rosu, scria pe partea soferului ONORIU DANIEL. cu numarul 341..dar nu l-am vazut personal, cat am stat acolo nu a luat startul
ai dreptate 996 Ono era cu un evo 5 Quote:
|
Stiu, mai are si un 9..........link cu masina :arrow: https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/24829-evono-9-vinil-vantage-0-a.html
|
Ono are un Evo 5 rosu carbon hood doors etc foarte frumos, avea pe parbriz midnight racers! Eu l-am vazut la super speciala unde am inghetzat de frig sa astept loganurile sa treaca ca sa se ajunga la H unde a a aprut si el! A intrat pe proba a dat o tura unde a mers foarte bine dupa parerea mea dar a cam fortzat un pic si la un moment dat s-a auzit un sunet ciudat si a abandonat... se pare ca a fost cutia de viteze... Era tare dezamagit dar asta e... Poate data viitoare
|
data viitoare poate are mai mult noroc
apropo si sibiu are una din masina un audi care nu a putut participa din probleme tehnice...dar la urmatorul raliu se aude ca va fi prezent echimpajul |
Acelasi echipaj ca anul trecut? Am vazut masina dupa ce s-a terminat sezonul trecut cu un afis "de vanzare". In orice caz nu prea face fatza concurentzei dar bine ca participa :)
|
poi sa sti ca cam facea la bugetul care il au ...pe vremuri ajungeeau pe locul 7 in grupa cu aur,gartofan...bla bla
oricum bine ca participa,dar parca erau mai multe echipaje parca era si un golf 2 gti...mai stie cineva ceva? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning