Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

Dark Side 28-04-10 10:11

Re: Machetele mele - steaua23

Salut !
Pot spune ca ai o colectie f. frumoasa si ca imi place ca in cele mai multe cazuri ai ales calitatea in locul cantitatii...
Eu iti urez sa adaugi numai piese foarte calitative la colectie in viitor. ;)

steaua23 28-04-10 12:40

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3316554)
Faţă de alte colecţii, nu sunt multe machete, dar pentru mine, pentru gusturile mele, sunt numai una şi una !
Felicitări Andrei şi spor în continuare ! :wink:

Multumesc de aprecieri Gabi. Nu sunt multe, dar posibil sa se mai mareasca pe viitor.

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3316557)
Frumoase toate machetele ! Felicitări şi spor în continuare , deabea aştept să văd altă poză de grup cu alte 50 de machete :lol: 8)

Merci CLaudia. Nici eu nu sunt multumit deloc de poze, dar sper sa improvizez ceva mai bun pe viitor. O poza de grup afara ar fi ok, dar mai greu cu mutatul machetelor.

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3316568)
In primul rand felicitari pentru BMW-ul achizitionat. O achizitie de exceptie! Macheta este reusita din toate punctele de vedere, imi place mult albastrul de la interior, ceva indraznet fata de clasicul bej. Modelul acesta este un model cu care te-ai putea prezenta in fata oricarui hotel luxos din lumea asta fara a te face de "cacao".

In ceea ce priveste pozele de grup, nu m-am uitat peste ele, doar am vazut ca le-ai postat... dar ma voi uita cu atentie chiar daca le stiu pe toate. Asa cum a spus mai sus Gabi, ai numai machete una si una. Si, fara a te peria, zic ca esti userul meu preferat cu machetele mele preferate.

Domnul model collector, m-ai facut curios, cand iti prezinti si tu colectia? Am asa un sentiment ca ai si tu o mina de aur gen Steaua23

Merci Radu. BMW m535i este o masina cu prezenta.
Model Collector are cu siguranta o colectie impresionanta, dar e cam timid cu prezentarile :D

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3316587)
Salut , e foarte frumoasa colectia :) nu te supara , dar cat ai dat pe 16.Toyota Harrier ???? :?::?::?::?:

Merci. Toyota Harrier a fost 20 euro + transport. E cel mai ieftin autoart disponibil in magazin, de nou.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3316650)
Recensamantul a fost facut cu succes!!!
Ai o colectie SUPERBA, sunt curios cu ce ne mai incanti dupa aceasta frumoasa aniversare

Merci. Nici eu nu stiu ce o sa achizitionez. Sunt in dilema :P

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3316813)
Chiar o colectie de calitate! 50 de machete superbe ! Sa ai parte de cel putin inca pe atatea ;)

Multumesc de urari. Inca 50 e greu sa mai cumpar, mai ales ca spatiul in vitrina s-a terminat. Restul vor trebuii tinute in cutii si nu prea ma incanta lucrul asta, dar sa vedem.

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3317010)
Salut !
Pot spune ca ai o colectie f. frumoasa si ca imi place ca in cele mai multe cazuri ai ales calitatea in locul cantitatii...
Eu iti urez sa adaugi numai piese foarte calitative la colectie in viitor. ;)

Multumesc de aprecieri. Dupa cum ai observat sunt si cateva low budget, dar au o valoarea sentimentala si nu renunt la ele. Inca nu sunt hotarat 100% pe ce clasa de machete o sa continui.

DoYaSeeMe 28-04-10 13:16

Happy 50th! :D Avem multe modele similare, iar ca numar, imediat ma depasesti! Spor :D

ksm170 28-04-10 13:31

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3316334)
E misto macheta din toate punctele de vedere,era sa pun si eu mana pe ea acum vreo jumatate de an,dar mi-am cumparat un Bentley Continental GT,iar acuma mi-as lua un M5(1987),dar e foarte rar din pacate(parca nici nu se mai produce):D

nefericita alegere, pretul de oportunitate e cam mare!:rolleyes2

world_eye007 28-04-10 13:52

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 3316323)
tu nu mai agreezi nimic de mult timp. pe toate forumurile si subiectele este cate ceva care sa nu-ti placa la o macheta. struguri acri...

si sa nu uit, ca tot intreba cineva daca M535 e un M5 mai mic. din CONTRA. M5-ul n-a inventat apa si nici sapunul.

la vremea aia M535 era un M exclusivist, fiind dotat cu pachetul aerodinamic UNIC M-Technic si jante de aliaj exclusiviste. sa nu mai zic ca a fost produs intr-o editie mult mai mica decat M5, fiind acum mult mai cautata de colectionari si mult mai scumpa. asta pentru cine se pricepe.

cu alte cuvinte, M535i e tata lu' M5!

Depinde din ce punct de vedere. M5-ul totusi era mai puternic! :-P
M535i ramane un seria 5 puternic cu un pachet M care nu se limita doar la aspect si cu un numar redus de unitati (1400 parca?) :arrow: exclusivist

radu_rs 28-04-10 14:28

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3317355)
Model Collector are cu siguranta o colectie impresionanta, dar e cam timid cu prezentarile :D

Da-da, foarte timid. Vad ca se pricepe si daca tot are acest hobby poate se indura sa ne arate colectia lui.

Racer21 28-04-10 15:17

Superba colectia, cand ma gandesc ca nici macar un an nu are, imi vina sa ... nici nu stiu ce. Totul este frumos in pozele de grup, tot felul de masini: sport, suv, clasice , "ingredientele" pentru o colectie de-a dreptul fenomenala ! Nici nu-i de mirare ca deja ai niste ultrasi (fani infocati) ai colectiei tale :lol: Bafta multa in continuare, meriti din plin un articol pe site ;)

CALIN 79 28-04-10 19:58

Extraordinara colectia ta si cu machete deosebite si de calitate. Bravo, felicitari si bafta in continuare.

AdY9005 28-04-10 20:40

Foarte frumoasa colectie ai, felicitari ...... ;)

steaua23 02-05-10 17:28

Ma bucur ca a va place colectia pana in momentul de fata si sper sa va placa si in continuare. Din cauza unor mici probleme cred ca aman pe moment achizitionarea primei machete high-end. In schimb urmeaza nr. 51 - Mercedes E-klasse W211 - Kyosho. O macheta nu foarte reusita, dar replica unui mercedes extraordinar de frumos.

2010 02-05-10 18:39

Asteptam imagini cu el!!!

Racer21 03-05-10 09:58

Pai de ce zici "achizitionarea primei machete high-end" ? Hummer-ul H1 de la Exoto nu e high-end ? Dupa cum ai zis si tu, poate nu-i cel mai reusit Exoto, dar tot e o machete superba, si care cred eu s-ar putea pune in categoria asta, ar fi la limita :-) Oricum, asteptam Mercedesul :-)

steaua23 03-05-10 10:39

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3328833)
Pai de ce zici "achizitionarea primei machete high-end" ? Hummer-ul H1 de la Exoto nu e high-end ? Dupa cum ai zis si tu, poate nu-i cel mai reusit Exoto, dar tot e o machete superba, si care cred eu s-ar putea pune in categoria asta, ar fi la limita :-) Oricum, asteptam Mercedesul :-)

Da, ma rog. H1 nu e chiar o macheta hi-end, decat prin numele producatorului. Nu e la fel de reusit ca alte exoto si din motivul asta nu l-am inclus pe lista.

gabitzUU 03-05-10 20:12

Frumoasa colectia ta pana acum :d

steaua23 04-05-10 20:49

12 Attachment(s)
Ford F150 Harley Davidson - Maisto 1:18

E o macheta slaba, dar totusi peste media maisto. O macheta ce o vanez de multa vreme, alaturi de F350Lariat. Are ~32 cm lungime, fiind printre cele mai lungi machete la scara 1:18.
In poza se regaseste alaturi de alte 4 modele H-D: 2000 FLTR Road Glid, Heritage Softail Classic, FLHTCUI Ultra Classic Electra Glide, FLH Electra Glide. Ultimele doua sunt trecute tot la achizitii recente.

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning