![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Salut !
Pot spune ca ai o colectie f. frumoasa si ca imi place ca in cele mai multe cazuri ai ales calitatea in locul cantitatii... Eu iti urez sa adaugi numai piese foarte calitative la colectie in viitor. ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
Model Collector are cu siguranta o colectie impresionanta, dar e cam timid cu prezentarile :D Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Happy 50th! :D Avem multe modele similare, iar ca numar, imediat ma depasesti! Spor :D
|
Quote:
|
Quote:
M535i ramane un seria 5 puternic cu un pachet M care nu se limita doar la aspect si cu un numar redus de unitati (1400 parca?) :arrow: exclusivist |
Quote:
|
Superba colectia, cand ma gandesc ca nici macar un an nu are, imi vina sa ... nici nu stiu ce. Totul este frumos in pozele de grup, tot felul de masini: sport, suv, clasice , "ingredientele" pentru o colectie de-a dreptul fenomenala ! Nici nu-i de mirare ca deja ai niste ultrasi (fani infocati) ai colectiei tale :lol: Bafta multa in continuare, meriti din plin un articol pe site ;)
|
Extraordinara colectia ta si cu machete deosebite si de calitate. Bravo, felicitari si bafta in continuare.
|
Foarte frumoasa colectie ai, felicitari ...... ;)
|
Ma bucur ca a va place colectia pana in momentul de fata si sper sa va placa si in continuare. Din cauza unor mici probleme cred ca aman pe moment achizitionarea primei machete high-end. In schimb urmeaza nr. 51 - Mercedes E-klasse W211 - Kyosho. O macheta nu foarte reusita, dar replica unui mercedes extraordinar de frumos.
|
Asteptam imagini cu el!!!
|
Pai de ce zici "achizitionarea primei machete high-end" ? Hummer-ul H1 de la Exoto nu e high-end ? Dupa cum ai zis si tu, poate nu-i cel mai reusit Exoto, dar tot e o machete superba, si care cred eu s-ar putea pune in categoria asta, ar fi la limita :-) Oricum, asteptam Mercedesul :-)
|
Quote:
|
Frumoasa colectia ta pana acum :d
|
12 Attachment(s)
Ford F150 Harley Davidson - Maisto 1:18
E o macheta slaba, dar totusi peste media maisto. O macheta ce o vanez de multa vreme, alaturi de F350Lariat. Are ~32 cm lungime, fiind printre cele mai lungi machete la scara 1:18. In poza se regaseste alaturi de alte 4 modele H-D: 2000 FLTR Road Glid, Heritage Softail Classic, FLHTCUI Ultra Classic Electra Glide, FLH Electra Glide. Ultimele doua sunt trecute tot la achizitii recente. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning