Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Intalnirea "babelor" - Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures/154612-intalnirea-babelor-mures.html)

YEED 21-01-10 18:49

Re: Intalnirea "babelor" - Mures

Deci DUMINICA la ora 18 in parcare la INTEREX intalnire universala !!! :))))

Petyy007 21-01-10 19:11

da ....sa pastram traditia:)!!!!!

bogdanv09 21-01-10 19:24

Interex, fara nebunii.Lege!

zsoltika89 21-01-10 19:27

Intalnirea de sambata o sa mai fie, sau nu???

Rhor 21-01-10 19:32

o sa fie si ala... cred:))

ar trebuii sa facem si sa pastram niste reguli...

de ex fara nbunii ca atrag ninjele verzi...

scorpionxxx 21-01-10 19:56

pai noi nu facem nebuni dar oricum ninjele verzi vor veni dar nu sa ne alunge, eventual sa aduca luminile si ceva gagici daca data trecuta nu au adus :)

YEED 21-01-10 21:05

eo zic sa facem intalnirea cum au fost si celelalte , o vorba , o poveste , o - :)

Petyy007 21-01-10 22:02

DECI IN DATA DE 23.01.2010 intalnirea Daciiilor la Interex de la ora 18:00
(dacia:1300,1304,1307,1310,1320,1410)

mester_bela 22-01-10 00:30

"Da sa traiti domnu colonel!" Am inteles, facem tot posibilul sa ajungem si acolo.
Vad ca va place expresia "ninjele verzi" =)) :lol:

Golby 22-01-10 11:37

vlady hai sa nu dam vina pe nimeni daca nu era el era altu si tot veneau pt ca gradinari aia dacolo suna.idea cu intalnirea de sambata nu stiu daca isi are rostul prea tare pentru ca ori cu vin si la intalnirea de duminica si ne vedem acolo.si baetzi la intalnirea asta ori cine e bine venit.eu am facut clubu asta pt totzi inpatimitzi si yubitori de masini si multzumesc lui Pety si DEX ca mau ajutat si am creat o intalnire super frumoasa.si multzumesc tuturor participantzilor ca sunt prezentzi duminika de duminika chiar daca eu mai trag chiulu.sper ca nam suparat pe nimeni cu postu asta,sa dea domnu tot intalniri ca pana acuma ca au fost super frumoase si reusite bafta baetzi si avetzi grija de voi

Petyy007 22-01-10 16:08

Bine ma Golby...yo am intrebat pe niste baietzi cu Dacii si au zis sa facem sambata o intalnire care vin nuuma Dacii...si na am scris si pe forum ca sa mai afle lumea despre ce este vorba:)...bafta!

FUYO 22-01-10 16:21

Pt nebunii haideti cu mine sub mures mall. facem umpic d fum sa acopere camerele si gata:evil: e acolo un filmulet cu scop demonstrativ p threadul meu

vladutzu 22-01-10 16:49

Quote:

Originally Posted by Golby (Post 3002628)
vlady hai sa nu dam vina pe nimeni daca nu era el era altu si tot veneau pt ca gradinari aia dacolo suna.idea cu intalnirea de sambata nu stiu daca isi are rostul prea tare pentru ca ori cu vin si la intalnirea de duminica si ne vedem acolo.si baetzi la intalnirea asta ori cine e bine venit.eu am facut clubu asta pt totzi inpatimitzi si yubitori de masini si multzumesc lui Pety si DEX ca mau ajutat si am creat o intalnire super frumoasa.si multzumesc tuturor participantzilor ca sunt prezentzi duminika de duminika chiar daca eu mai trag chiulu.sper ca nam suparat pe nimeni cu postu asta,sa dea domnu tot intalniri ca pana acuma ca au fost super frumoase si reusite bafta baetzi si avetzi grija de voi

n-am zis cu rautate deny:)) am zis numa aasa ca ai fost zis ca tu l-ai trimis pe luci:)) sa mai fac unpic de bascaleala:))

puscasgn 22-01-10 20:58

baieti sa stiti ca ati avut succes cu aceste intalniri ,eu am avut ocazia sa va intalnesc desi nu am carnet.

baranyka 22-01-10 21:09

astea cu datul in spectacol pana atuncea osa fie pana careva loveste vro 3 masini si invata minte pe toti :))

All times are GMT +2. The time now is 09:39.

- Copyright 2026 4Tuning