![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
psycho... fa si tu un bine societatii si da cu enter intre linkurile de la semnatura, ca sunt unul dupa altul si se intinde post-ul tau pe latime de nu se mai intelegenik, si tre sa derulez stanga dreapta de kte ori citesc un rasp de-al tau...
|
hmzzz... sa dau enter .. dupa ele ?!?!?!? sa pai au loc intre ele mi se pare
|
psycho... e bine pus mah... eu nu dau stanga sau dreapta.. chiar mai ramane loc destul ! in fine:
on topic: tre sa agati cum te duce capu' daca te duce ! :) |
off-topic: @tuning boy: cum vezi tu raspunsul asta, de la 14-03-06, 12:23 a lui psycho? nu e mai lat decat latimea celorlalte post-uri?
on-topic: stii cum e cu agatatul? te perfectionezi in actiune, adik... risti ceva refuzuri ( destule ) pana inveti cum si cand e cazul sa abordezi o primata bipeda femela de tip humanoid si s-o si cuceresti... |
off: deci tot ce a postat el eu vad normal...
on: naspa cui refuzul frate... eu unu n-am fost refuzat,nu stiu cum e .. adevarul e ca nici nu ma bag la pamela anderson ca asa as fi aflat cum e refuzul... ma bag la fete la care sunt eu sigur ca nu m-ar refuza( si normal ca nu agat din prima... trebuie un timp sa stii sa te porti, sa vada bipeda femela de tip humanoid ce te duce capul) ... si daca e s-o dau in bara inchei frumos cu faptul ca era o gluma! :) am mai explicat cum fac eu pe alte pagini...! NOI SA FIM SANATOSI ! :) |
Quote:
spune mah toata "povestea" :D |
heh am fost si eu refuzat d cineva funny stor ysi acum ar face orice sa fie in locul altei persoane
|
......oare este vb de cine cred eu ? ;)....
|
Quote:
|
Quote:
vorbind despre agatat... asta e doar primul pas... si pana la urma cel mai usor din unele puncte de vedere... cel mia greu e s-o aduci in pat, mai ales dak arata bine sau foarte bine... k fitzele sunt maxime la fazele astea:twisted: |
aleks cel mai greu e s-o aduci pe VIRGINA in pat... sau eventual pe cele care au facut-o cu fostul prieten(un singur baiat)! celelalte care au facut-o de mai multe ori(tot cu prietenul) dar a avut mai multi priteni nu DA NICI O PROBLEMA! 1 sapt sa te porti misto si ai s-o vezi singurica cum sare in patutz,daca ea crede ca merita... ca daca nu, poti sa vi tuuuuuuuuu si cu luna de pe cer :twisted:
|
depinde de felul cum abordezi problema :D
|
buffffff acum am venit de la sc e ora 6:00 pfff a venit o fata la sc verisioara la una de la mine din clasa m a lasat pffff sunt :) cam se uitau cativa de pe la mine din cl pe ea:) pm ori mi s a parut mie ori se cam uita pe mine pm m am bagat cu ea in seama :) ca un :) asa pm n a avea fitze joi e clar:) nici nu concep sa nu fac rost de nr ei de tel sau ceva era superba am ramas faara cuvine dupa aia m oi descuca yo:)
ceva sugesti?? |
simplu ... tel , id, vrajeala... vorba.. iesit in oras .. 2 -3 ori.. combinat ;)
deobicei e mai greu decat pare ;)) |
draci...daca stii ce sa spui si esti sigur pe tine...
n-ai treaba ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning