Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe white (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154174-e30-coupe-white.html)

iviTe 19-01-12 23:19

Re: E30 - Coupe white

si tie ti`au mai ramas ceva buze late ?

Ali_ump 20-01-12 00:26

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4836763)
si tie ti`au mai ramas ceva buze late ?

Nu, am avut de 0,5 le-am vandut si am luat 2 de 3'' spate si acum 2 de 2,5 fata:D

Sonny™ 23-01-12 22:51

felicitari arata intr.un mare fel, sper sa ajung la intalnirea e30 sa vad si eu jantele live pe masina;)

Ali_ump 24-01-12 09:17

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4843719)
felicitari arata intr.un mare fel, sper sa ajung la intalnirea e30 sa vad si eu jantele live pe masina;)

Mai este de lucru sa arate intr-un mare fel:) Mersi oricum de aprecieri:)
Sper sa ajunga toata lumea la E30 Fest , o sa fie frumos!

Ali_ump 26-01-12 10:10

1 Attachment(s)
Ursu la hibernat:)

Nastase Bogdan 26-01-12 10:42

Nu te gandesti sa-l inscrii pe numele tau?..acum cat este inca amanata taxa asta stupida:rolleyes2

Ali_ump 26-01-12 10:48

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4847927)
Nu te gandesti sa-l inscrii pe numele tau?..acum cat este inca amanata taxa asta stupida:rolleyes2

Ba da, am lasat tot deoparte si ma axez pe treaba asta cu inscrisu...cat o fi asta e , dar macar rezolv problema!

Cipilica 26-01-12 11:02

Ba cred ca se gandeste sarcul mai tot timpul, dar stii si tu Bogdane cum e sa ai urs ;) Cheltuielile sunt multe si tot timpul cere cate ceva, asa ca e greu sa te decizi ce sa faci, ce sa iei mai intai.
Aline, sa stii ca totusi are dreptate Bogdan, si eu te sfatuiesc sa definitivezi treaba cu actele ;) Stii si tu destul de bine ca un urs inscris cu actele in regula valoreaza destul de mult in ziua de azi. In timp mai poti face una, alta, dar cu tampitii astia nu te pui. Cine stie ce legi mai scot si te trezesti ca te uiti la el ca la bibelou fara sa te poti bucura de el.
Stii doar ca iti doresc sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus (ti-am zis cum mi-as dori sa te prezinti cu el la meet), dar uneori mai trebuie sa luam decizii si cu capul, nu numai cu sufletul. Asta e, invatam sa facem si sacrificii pentru a ne putea bucura in viitor.
Bafta multa sa ai!

L.E. ai postat in timp ce scriam eu :D

Ali_ump 26-01-12 11:25

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 4847978)
Ba cred ca se gandeste sarcul mai tot timpul, dar stii si tu Bogdane cum e sa ai urs ;) Cheltuielile sunt multe si tot timpul cere cate ceva, asa ca e greu sa te decizi ce sa faci, ce sa iei mai intai.
Aline, sa stii ca totusi are dreptate Bogdan, si eu te sfatuiesc sa definitivezi treaba cu actele ;) Stii si tu destul de bine ca un urs inscris cu actele in regula valoreaza destul de mult in ziua de azi. In timp mai poti face una, alta, dar cu tampitii astia nu te pui. Cine stie ce legi mai scot si te trezesti ca te uiti la el ca la bibelou fara sa te poti bucura de el.
Stii doar ca iti doresc sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus (ti-am zis cum mi-as dori sa te prezinti cu el la meet), dar uneori mai trebuie sa luam decizii si cu capul, nu numai cu sufletul. Asta e, invatam sa facem si sacrificii pentru a ne putea bucura in viitor.
Bafta multa sa ai!

L.E. ai postat in timp ce scriam eu :D

Da Cip, am amanat tot ce era in plan dupa cum bine stii si voi relua cand voi fi rezolvat actele! Am luat legatura cu proprietarul, este si el hotarat sa rezolve pentru ca vrea numerele inapoi:) si daca tot am avut ocazia asta cu amanarea nu trebuie ratat!

Nastase Bogdan 26-01-12 12:30

Te mai gandesti si la alta faza..de Doamne fereste o lovitura ceva, un dobitoc care intra in tine..stiu oameni care nu si-au putut lua banii de la asigurari pentru ca nu aveau acte pe masina..intrau banii la proprietarii din acte si ei trebuiau sa se duca la aia si sa le ceara banii bagati de asigurator...:shock:

Stiu ca asta o poti rezolva prin procura, cum ca tu utilizezi masina, dar e cel mai bine sa fie pe numele tau..dormi mai linistit:-)

Eu cand am luat ursul am avut ceva meciuri pe la fisc, ca nu puteam face actele deoarece cel de la care am luat masina nu o bagase pe nicaieri si nu aparea pe acte si la fisc si astia ma tineau in loc..a trebuit sa fac acte fictive intre mine si ultiumul proprietar din acte si asa am rezolvat-o;)

Deasemenea am un prieten care a dat masina la fier(o Dacie), ca fostul proprietar a murit si rudele lui aveau datorii la fisc..lui i-a fost luat talonul si asa a ramas:sad:..deci mare grija:!:

Ali_ump 26-01-12 13:37

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4848126)
Te mai gandesti si la alta faza..de Doamne fereste o lovitura ceva, un dobitoc care intra in tine..stiu oameni care nu si-au putut lua banii de la asigurari pentru ca nu aveau acte pe masina..intrau banii la proprietarii din acte si ei trebuiau sa se duca la aia si sa le ceara banii bagati de asigurator...:shock:

Stiu ca asta o poti rezolva prin procura, cum ca tu utilizezi masina, dar e cel mai bine sa fie pe numele tau..dormi mai linistit:-)

Eu cand am luat ursul am avut ceva meciuri pe la fisc, ca nu puteam face actele deoarece cel de la care am luat masina nu o bagase pe nicaieri si nu aparea pe acte si la fisc si astia ma tineau in loc..a trebuit sa fac acte fictive intre mine si ultiumul proprietar din acte si asa am rezolvat-o;)

Deasemenea am un prieten care a dat masina la fier(o Dacie), ca fostul proprietar a murit si rudele lui aveau datorii la fisc..lui i-a fost luat talonul si asa a ramas:sad:..deci mare grija:!:

Da, fac actele sa stau eu linistit, sa scrie acolo numele meu si sa dorm linistit! Restul se face dupa, timp este destul!
Daca tot suntem la capitolu asta, aveti ceva recomandar de numere? ca eu nu am nici cea mai mica idee ce sa ii pun ...13 ramane sigur ca e ziua de nastere dar cealalta combinatie nu stiu...ce sa aleg: Ceva ideei?:)

VaLeX 26-01-12 13:39

NT 13 BOG ? :lol:

Ali_ump 26-01-12 13:42

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4848251)
NT 13 BOG ? :lol:

Alea le vrea inapoi, alta varianta:) nu mai vreau sa mi se spuna bogdan:))

Sonny™ 26-01-12 13:53

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4848258)
Alea le vrea inapoi, alta varianta:) nu mai vreau sa mi se spuna bogdan:))

depinde ce vrei, legat de masina, de numele tau, sunt idei o gramada

Ali_ump 26-01-12 14:00

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4848273)
depinde ce vrei, legat de masina, de numele tau, sunt idei o gramada

Exclus ALI, ALN , ALY si BMW :)) gen coca style :) BOS si altele:))

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning