![]() |
Re: E30 - Coupe white
si tie ti`au mai ramas ceva buze late ?
|
Quote:
|
felicitari arata intr.un mare fel, sper sa ajung la intalnirea e30 sa vad si eu jantele live pe masina;)
|
Quote:
Sper sa ajunga toata lumea la E30 Fest , o sa fie frumos! |
1 Attachment(s)
Ursu la hibernat:)
|
Nu te gandesti sa-l inscrii pe numele tau?..acum cat este inca amanata taxa asta stupida:rolleyes2
|
Quote:
|
Ba cred ca se gandeste sarcul mai tot timpul, dar stii si tu Bogdane cum e sa ai urs ;) Cheltuielile sunt multe si tot timpul cere cate ceva, asa ca e greu sa te decizi ce sa faci, ce sa iei mai intai.
Aline, sa stii ca totusi are dreptate Bogdan, si eu te sfatuiesc sa definitivezi treaba cu actele ;) Stii si tu destul de bine ca un urs inscris cu actele in regula valoreaza destul de mult in ziua de azi. In timp mai poti face una, alta, dar cu tampitii astia nu te pui. Cine stie ce legi mai scot si te trezesti ca te uiti la el ca la bibelou fara sa te poti bucura de el. Stii doar ca iti doresc sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus (ti-am zis cum mi-as dori sa te prezinti cu el la meet), dar uneori mai trebuie sa luam decizii si cu capul, nu numai cu sufletul. Asta e, invatam sa facem si sacrificii pentru a ne putea bucura in viitor. Bafta multa sa ai! L.E. ai postat in timp ce scriam eu :D |
Quote:
|
Te mai gandesti si la alta faza..de Doamne fereste o lovitura ceva, un dobitoc care intra in tine..stiu oameni care nu si-au putut lua banii de la asigurari pentru ca nu aveau acte pe masina..intrau banii la proprietarii din acte si ei trebuiau sa se duca la aia si sa le ceara banii bagati de asigurator...:shock:
Stiu ca asta o poti rezolva prin procura, cum ca tu utilizezi masina, dar e cel mai bine sa fie pe numele tau..dormi mai linistit:-) Eu cand am luat ursul am avut ceva meciuri pe la fisc, ca nu puteam face actele deoarece cel de la care am luat masina nu o bagase pe nicaieri si nu aparea pe acte si la fisc si astia ma tineau in loc..a trebuit sa fac acte fictive intre mine si ultiumul proprietar din acte si asa am rezolvat-o;) Deasemenea am un prieten care a dat masina la fier(o Dacie), ca fostul proprietar a murit si rudele lui aveau datorii la fisc..lui i-a fost luat talonul si asa a ramas:sad:..deci mare grija:!: |
Quote:
Daca tot suntem la capitolu asta, aveti ceva recomandar de numere? ca eu nu am nici cea mai mica idee ce sa ii pun ...13 ramane sigur ca e ziua de nastere dar cealalta combinatie nu stiu...ce sa aleg: Ceva ideei?:) |
NT 13 BOG ? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|