Re: Machetele mele - radu_rs
Quote:
Originally Posted by Racer21
(Post 4573969)
Excelenta macheta ! Greu sa-i gasesti neajunsuri, interiorul si motorul sunt relizate exemplar, la fel si exteriorul: jantele, anvelopele, blocurile optice, everything este finisat foarte bine. Mai e si rosul asta care o prinde de minune :yes:
Cum de i-ai facut numai o poza la interior? parerea mea ca merita mai multa. Asta imi aminteste de anul trecut, cand intotdeauna cand iti venea vreo macheta tare acumulatorii vietii se terminau si nu mai puteai face poze :lol:
|
O chestie nu-mi place la aceasta macheta: scaunele si cotiera sunt dintr-un material "imbacsit" lipicios, care este enervant. Merci pentru apreciere maetsre Racer. :)
Quote:
Originally Posted by steaua23
(Post 4573976)
Chiar frumoasa foc macheta asta. Incepe sa-mi para rau ca am renuntat la ea :lol:
|
Lasa ca-i pe maini bune, te-am batut mult la cap sa o "elimini" din colectie, oare ai luat decizia corecta? (nihaha!) :evil_laug :bat:
Quote:
Originally Posted by MeMutzu
(Post 4573988)
Arata bestial...poze,macheta,realizare,idee....totul.Fel icitari pt tot:lol:...la cat mai multe:-)
|
Multumesc pentru apreciere. :)
Quote:
Originally Posted by Zignum
(Post 4573993)
Mi-a placut si mie asta rosie, dar na, era rezervata de tine ^^ Congrats!
|
Macheta cred ca am rezervat-o de circa 1 an de zile, i-am spus nepotului ca, atunci cand are de gand sa o vinda, sa o trimita direct la mine.
Quote:
Originally Posted by Dark Side
(Post 4574063)
Geniala macheta (pentru ca masina e geniala...). Foarte frumoase poze.... ma face din ce in ce mai tare sa o vreau... si asta si Z06 si C6R. (si inca altele :))) ) :lol::lol:
|
Z06 daca gasesti pe galben poti cumpara direct 2, una trimite-o la Brasov catre mine. 8)
|