![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
1 Attachment(s)
Dupa o zi de munca, am reusit sa o las ceva de genu, pacat ca venii seara si nu mai apucai sa fac poza si pe fata. Maine spatele il voi mai ridica putin. Daca e cineva interesat vand vechea suspensie fixa 40/40 cumparata de noua
P.S: Am uitat sa zic ca am inlocuit vechea suspensie cu o reglabila FK. |
Hehe, ce bine arata:D
|
Reglabila ? Ce firma ?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor, am si eu un Golf3 -1.8 GT si se ridica temperatura motorului si la 108 grade. Am schimbat termostatul si de geaba. Cum por remedia acest defect?
|
3 Attachment(s)
savustanculescu imi pare rau dar nu ma pricep.
In alta ordine de idei, azi am spalat mititica numa ca poze tot murdara i-am facut:lol::lol:. Pun o poza si cu suspensia doar una am facut cu ea jos |
Bravo!!! :rockon:
|
pentru aspect,felicitari
este cea ce trebuie pentru calitate nu stiu ce sa zic(am avut pe golf 2 identice si in primul rand sunt LEMN mai apoi nu sunt o calitate foarte ok) ma refer in primul rand ca sunt foarte dure si cedeza repede(poate ca din cauza drumuriilor)mai apoi iti distruge curand articulatia sper sa iti fie ok...spor |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arata bine, bine :D . |
Quote:
Quote:
|
super masina , bravo !
|
Quote:
D'asta nu o sa vand masina nici daca imi voi lua alta. Exemplu. Rulmenti Febi Bilstein + colivie + stift + capacel de tambur - 40 de lei pentru o roata :)) Ce mama dracului...sa fi prea chitros sa mergi cu ea huruind pe drum. E bine rau masina, sa mor. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning