![]() |
Revin cu cateva modificari la ceea ce s-a scris mai sus.
Conform discutiilor avute in ultima perioada cu membrii fondatori, se iau urmatoarele decizii: 1. Poate fi membru Crazy Drivers acea persoana care are 18 ani impliniti, permis de conducere si masina personala sau posibilitatea de a avea masina la dispozitie. 2. Pentru cei care nu indeplinesc aceste conditii, exista varianta de simpatizant Crazy Drivers, care ii ofera posibilitatea de a participa la intalniri, dar fara drept de vot. |
Revin cu cateva modificari la ceea ce s-a scris mai sus.
Conform discutiilor avute in ultima perioada cu membrii fondatori, se iau urmatoarele decizii: 1. Poate fi membru Crazy Drivers acea persoana care are 18 ani impliniti, permis de conducere si masina personala sau posibilitatea de a avea masina la dispozitie. 2. Pentru cei care nu indeplinesc aceste conditii, exista varianta de simpatizant Crazy Drivers, care ii ofera posibilitatea de a participa la intalniri, dar fara drept de vot. |
eu sunt in iasi o sa vedem cum facem sa ajunga cele 10 stickere la bacau si suceava..
|
din cate am inteles, vine si mertan diseara la Palat.. le trimitem prin el daca e ;)
|
sal!
cat sunt numerele cu crazy drivers? |
Stefan a dat 10 RON pe al lui
|
eu inca nu stiu pretul... urmeaza..
|
cum or sa ajunga stikerele la noi?
|
nu stiu... trebuie sa gasim o solutie..
astept idei! |
poshta. curierat rapid. vine cineva deacolo. se duce cineva si vine inapoi, nu stiu nici eu. sa dam prin massaro? nu stiu. mai astept propuneri.
|
am si eu o curiozitate... cine a fost cu ideea sa folosim ca sigla oficiala un plagiat? https://forum.4tuning.ro/download.php?id=77025
tocmai primim suturi pentru ideea asta... |
Sigla a fost facuta de Alex23GAm. Eu nu am mai verificat daca mai este pe undeva. Unde este partea cu suturile?
|
pe cluj...
ti-am dat link p messenger :wink: |
Primit. Vazut. Scris ceva acolo.
|
nu stiam de ce mi se pare cunoscuta
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning