![]() |
re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -
1 Attachment(s)
poate incerci asa ceva(Byzanz Metallic) :D , eu nu am vazut niciuna culoarea asta in realitate :D
|
Quote:
eu sunt de accord cu cristi.....flacarile trebuie sa apara pe masina,sunt tot farmecu masini....a da si caseta cu racheta :twisted: |
masina a intrat la vopsit.. va fi alba.. si deja e promisa/vanduta... deci capitol incheiat..
o sa urc cateva poze cand iasa de la vopsit sa o vedeti... azi cred ca ma duc sa iau coaja de bord cu airbag pasager si sa ma apuc sa schimb la mine si aeroterma sa pun climatronicu'... poate pe weekend tragem niste poze .. sa vedem.. revin cu pict. |
ce jante o sa pui pe ea?le schimbi sau le lasi pe alea ale ei si o vinzi asa?
|
5 Attachment(s)
montego blue ??????nu iti place???:D
sau samoablau :D:D:D:D:D???? |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
subiect inchis "frantuzoaica"... a plecat, gata!
azi ma apuc la masina sa schimb vāscu' sau bimetalu'.. cum le ziceti.. ca al meu e praf, renunt la cei 20 de cai dati de filtru shport.. si pun carcasa originala inapoi... apoi masina o sa o duc la mecanic maine... saraca nu stie de ce... (e surpriza) pict.. |
ooooooo da serpisori:D:D.cred ca o sa-i prinda bine .o sa respire mai bine
|
da da .. sper!! numa ca am toba aia de carbon cu 2 iesirii... si cu serpi si fara cat.. cred ca o sa faca ca nebuna.. si nu prea vreau..
LE: si acuma suna bine si destul de tare.. si am toate tobele pe sub... |
gata, am schimbat vascu'.. am pus difusoru de la paleta.. ca nu-l aveam.. carcasa de la filtru de aer cu filtru original .. nu mai am cotu' ala cu "filtru sport".. arata mult mai bine asa "original" si parca merge mai bine...
saptamana viitoare sunt programat pt. "anaconde"... :D abia astept |
Sunt curios cum se simte diferenta cu serpisori! Poate pun si eu !!
|
nenea nenea bag de seama ca ti-a cam intrat la suflet masina. hai cu anacondele sa urle si daca urla prea rau iti iei casti din alea de se poarta iarna:D:D
|
Quote:
|
Ai mai facut-o ma frigider? :)))) ca iti facusem rost de embleme d alea cu Arctic
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning