![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Cum de am ghicit?
Pai merita mai tata, astea merita. Nu fi dezamagit ca n-are suspensie, e totusi un Autoart. Ca sa te simti mai bine pune-l langa un Bburago si sigur ai sa vezi niste diferente ;). |
Felicitari Eugen numa frumuseti! Daca o ti tot asa o sa avem ce vedea la tine pe thread.
|
oke...te asteptam cu prezentarile;)
|
Frumoase achizitii. 2 din ele le am si eu, dar la scara mai mare.
Sa nu fi dezamagit ca nu au suspensii astea mici, pentru ca nici alea 1:18 de AutoArt nu au. Ma rog, 99% din ele. |
Astept POZE:!: cu Lotus:!:...si cu restul.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Cum am zis azi au mai venit 2 piese 1/43: KYOSHO Nissan GT-R R34 Minichamps McLaren F1 Enjoy! |
Superbe achizitiile, astept prezentarile:!::!::!:
|
la inceput ma gandeam sa achizitionez Autoart la 1/43 din lipsa de spatiu. Dar, la o scurta cautare pe site-urile de specialitate, am gasit machete 1/43 extrem de scumpe... si, adunandu-le, ma duceau inevitabil la: sapa de lemn :evil_laug :lol:
Misto achizitii, spune-mi, de unde le tot iei? |
E de belea ce ai tu acolo! ...Asteptam .....pooooze!:-P
|
McLaren e ... :shock::shock::shock:
|
Minichamps :shock:, Kiosho :shock: WTF man?? ce tare e Mclaren'u...pfoai abia astept sa vad pozele ...bravo! ai scos ceva de la saltea!:lol:
|
Bravo, bravo, Eugene!
Super amandoua. |
20 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Le iau de la un user de pe un alt forum. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Azi am scapat si cu BAC-ul (media generala 8,37), deci voi avea timp din nou pentru prezentari. In timpul in care nu am mai postat m-am gandit bine ce machete voi achizitiona de acum inainte, deci m-am hotarat sa renunt la HotWheels-uri, la scara 1/24, la orice alte machete la orice alta scara de la producatori obscuri gen Welly, Maisto si altii(stiti voi) si ma axez pe machete de calitate la scara 1/43 si 1/18! Deci azi avem 2 AUTOart-uri la scara 1/43 (suspensii, directie, detalii foarte bune), care reprezinta modele cam din aceasi perioada (2000-2001): Subaru Impreza STi vs Mitsubishi Lancer Evo VII Enjoy! |
cat de tare! Este pura coincidenta! Si eu am prezentat un Impreza si un Lancer in thread azi. :lol:
Super machetele, Autoart face machete excelente la aceasta scara, nici n-am stiut ca-s atat de faine. P.S Felicitari pentru examenul de BACALAUREAT! |
Buna media, felicitari:!:
Machetele sunt altfel de la AA, cu alte detalii mult mai frumoase, ai facut o alegere foarte buna, imi place combinatia de alb cu auriu la jante:!: astept sa vad schimbarile din colectia ta:!::!::!: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning