![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
Quote:
|
Quote:
|
Da, ar fi cool! Castiga Pepy la Braila si la mare nu vine :boogy::boogy:
|
Quote:
|
Quote:
echipat cu un motor 2,5...tractiune 4x4 eu am o masina de femei motor de consum 1,8 ,sunt frustrat si suparat,dar TE ASTEPT LA BRAILA LA START SI PE TINE |
na ca si-a revenit CZR-u :))
|
Quote:
respectand orice fel de formula un subaru wrx intra cu mine in grupa... si cum e atat de convins ca masina mea e doar o inchipuire forumistica,fapt pe care eu nu-l contest, il invit la prima lui cursa de la braila sa fie langa mine la start accepta sau nu? |
Bogdane sa nu uitam ca e topic de provocari . Deci Cezar a fost on-topic.
|
Prea multe vorbe......cine castiga la mare da cate un JACK D seara la toti cunoscutii....nu este mai bine asa ?
|
Quote:
adica noi bagam bani ca prostii in masini,stam pietoni,nopti nedormite...ca tot noi sa dam de baut? sa dati voi ca aveti onoarea sa vina cele mai tari masini din tara sa faca atmosfera :)) |
Quote:
|
Eu il sustin pe Ery !
|
Quote:
Ne vedem la mare :twisted:... |
Quote:
Stiu TTul, stiu ce poate, este o masina foarte tare in linie dreapta, e de femei intr-adevar :lol: .. sigur ne vedem la mare in aceiasi grupa, sigur imi dati si tu si Pepy X masini diferenta .. eu doar faceam galerie pt Pepy si misto de logica "din doi, unul sigur va castiga" a lui Lucian. That's all :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning