![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
Quote:
|
Quote:
LooL,......... genial raspunsul :D |
1 Attachment(s)
in sfarsit e gata jokerul meu situat pe omoplatul drept. doua sedinte a cate 6 ore. poza este facuta imediat dupa ce a fost terminat. pe fata are alb dar nu se vede deoarece este pielea rosie. cand se va vindeca o sa revin cu o poza.
Dupa cum am spus...dualitate, persoana perfida, inclinatia spre rau...asta una din explicatii la care ne potrivim. ar mai fi una: cartea pe care el o tine in mana, in unele jocuri de carti este cea mai mare carte (castigatoare) si atunci cand eu intorc spatele cuiva, "prietenul meu" Heath Ledger ii prezinta castigul ;) |
A iesit bine, dar mie personal imi place mai mult ala de la avatarul tau. Exprima ce vrei tu intr-un mod mai accentuat
|
Ca parere personala, consider ca se putea mai bine din punct de vedere grafic. Dar nah .. cine sunt eu sa ma dau cu parerea, faptul e consumat! Sa-l "porti" cu placere.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
ONTOPIC: Primul meu tatuaj (are aproape un an vechime), dar nu si ultimul ... Urmatorul va fi in aprox. o saptamana. PS. Memento mori - personal handwriting tattoo. |
as fi si eu interesat de un tatuaj pe picior sau pe spate,cu o soparla:D
ceva idei,modele ?:D |
|
Pentru cine are mai multa experienta ... s-ar putea face un tatuaj pe deget? Mai precis,pe varful degetului mare de la mana.
|
ce ziceti baieti de o femeie cu doua fete...una buna si una rea. fata sa fie impartita pe jumatate. tatuajul sa fie numai chipul fetei nu si corpul. ce parere aveti, cineva imi spunea ca nu se mai poarta asa ceva...voi ce spuneti?
|
1 Attachment(s)
Salutare. Caut de cateva zile un tatuaj care il gasisem anul trecut si acuma nu reusesc sa il gasesc. Este un tatuaj alb negru, cu un inger cu parul lung, stand in genunchi cu manile in fata si aripile ii veneau peste el acoperindu-l.
Daca cumva aveti poza, sau ceva de genul, va rog sa o postati. Va multumesc anticipat. LE: Si ceva in genul pozei atasate de mine, daca aveti postati... |
Quote:
|
un salon bun/decent in Bucuresti liber in seara asta sau cel tarziu maine stie cineva? :oops: destul de urgenta problema !!!!:shock:8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning