Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

AnDrEiCa 08-06-10 12:03

Re: How about piercing or tattoos?

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3369537)
tatuează-ţi un politician, ia-l oricare, la īntāmplare...
serios acum, nu sunt un expert, dar mie-mi place imaginea pe care ai ales-o tu, semnificaţia ei e evidentă.

Raul cel mic:D:D

speed_csn 09-06-10 18:00

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3369537)
tatuează-ţi un politician, ia-l oricare, la īntāmplare...
.

LooL,......... genial raspunsul :D

golf.gti75 17-06-10 15:55

1 Attachment(s)
in sfarsit e gata jokerul meu situat pe omoplatul drept. doua sedinte a cate 6 ore. poza este facuta imediat dupa ce a fost terminat. pe fata are alb dar nu se vede deoarece este pielea rosie. cand se va vindeca o sa revin cu o poza.
Dupa cum am spus...dualitate, persoana perfida, inclinatia spre rau...asta una din explicatii la care ne potrivim. ar mai fi una: cartea pe care el o tine in mana, in unele jocuri de carti este cea mai mare carte (castigatoare) si atunci cand eu intorc spatele cuiva, "prietenul meu" Heath Ledger ii prezinta castigul ;)

speed_csn 17-06-10 18:57

A iesit bine, dar mie personal imi place mai mult ala de la avatarul tau. Exprima ce vrei tu intr-un mod mai accentuat

sabothor 17-06-10 19:58

Ca parere personala, consider ca se putea mai bine din punct de vedere grafic. Dar nah .. cine sunt eu sa ma dau cu parerea, faptul e consumat! Sa-l "porti" cu placere.

golf.gti75 18-06-10 07:26

Quote:

Originally Posted by speed_csn (Post 3448482)
A iesit bine, dar mie personal imi place mai mult ala de la avatarul tau. Exprima ce vrei tu intr-un mod mai accentuat

adica mai devil dar nu am vrut eu

sabothor 14-08-10 07:11

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by golf.gti75 (Post 3449487)
adica mai devil dar nu am vrut eu

Nu barbate, nu la asta ma refeream .. dar ma rog ... nevermind.

ONTOPIC:

Primul meu tatuaj (are aproape un an vechime), dar nu si ultimul ... Urmatorul va fi in aprox. o saptamana.

PS. Memento mori - personal handwriting tattoo.

REPTYLE 18-08-10 15:45

as fi si eu interesat de un tatuaj pe picior sau pe spate,cu o soparla:D
ceva idei,modele ?:D

Sasha 19-08-10 11:55

Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 3593827)
as fi si eu interesat de un tatuaj pe picior sau pe spate,cu o soparla:D
ceva idei,modele ?:D

:arrow: 1
2
3

Cabbano 19-08-10 15:45

Pentru cine are mai multa experienta ... s-ar putea face un tatuaj pe deget? Mai precis,pe varful degetului mare de la mana.

golf.gti75 06-09-10 10:58

ce ziceti baieti de o femeie cu doua fete...una buna si una rea. fata sa fie impartita pe jumatate. tatuajul sa fie numai chipul fetei nu si corpul. ce parere aveti, cineva imi spunea ca nu se mai poarta asa ceva...voi ce spuneti?

MephistoBM 07-09-10 11:26

1 Attachment(s)
Salutare. Caut de cateva zile un tatuaj care il gasisem anul trecut si acuma nu reusesc sa il gasesc. Este un tatuaj alb negru, cu un inger cu parul lung, stand in genunchi cu manile in fata si aripile ii veneau peste el acoperindu-l.

Daca cumva aveti poza, sau ceva de genul, va rog sa o postati.

Va multumesc anticipat.

LE: Si ceva in genul pozei atasate de mine, daca aveti postati...

MephistoBM 09-09-10 10:10

Quote:

Originally Posted by MephistoBM (Post 3640576)
Salutare. Caut de cateva zile un tatuaj care il gasisem anul trecut si acuma nu reusesc sa il gasesc. Este un tatuaj alb negru, cu un inger cu parul lung, stand in genunchi cu manile in fata si aripile ii veneau peste el acoperindu-l.

Daca cumva aveti poza, sau ceva de genul, va rog sa o postati.

Va multumesc anticipat.

LE: Si ceva in genul pozei atasate de mine, daca aveti postati...

L-am gasit... :-) Multumesc oricum.

Sasha 13-11-10 16:27

un salon bun/decent in Bucuresti liber in seara asta sau cel tarziu maine stie cineva? :oops: destul de urgenta problema !!!!:shock:8)

golf.gti75 14-11-10 12:43

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3809339)
un salon bun/decent in Bucuresti liber in seara asta sau cel tarziu maine stie cineva? :oops: destul de urgenta problema !!!!:shock:8)

cred ca te pot ajuta. depinde pentru ce. il am pe jack. daca vrei iti trimit numarul lui de telefon pe privat si ii spui ca suni din partea lu' Don si te serveste

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning