![]() |
Re: discutii Satu Mare
depinde ce fel de vopsea folosesti si unde ti-o vopsesti....acolo unde mi-am vopsit eu bmw-ul folosesc vopsea Max Mayer si costa peste 15mil.un vopsit complet...tot ii facut pe calculator,cantitatea,culoarea.....
|
ok mersi raul
|
cu placere....vrei sa-ti vopsesti masina?
|
lol juana era mama cu tata..da ala era a meu fara numar..va bag saptamana asta niste poze..si vineri ne intalnim la artur la bodega:-P
|
ms ms..da vi si vineri sa ne intalnim?? sa va cunosc si pe voi ca deja cu zsambi am schimbat niste vorbe:)
|
Quote:
|
pfff...disper knd vad asa ceva...pakt k ink exista oameni kre nu stiu ce e ala respect si nu stiu sa aprecieze munca altora...rusine celor kre ti-au zgariat masina juana si merita pedepsiti...o corectie buna sa se invete minte...
|
mare dobitoc a fost si ala,mare boala trebe sa aiba pe tine..
de acuma incolo sa ai grija unde iti lasi masina:sad: |
si geamu ti l-a spart??? Doamne ce oameni...knd o sa fie si la noi civilizatie??? sper sa ii gasesti pe vinovati si sa le platesti cu varf si indesat...
|
ia spune zsambi daca stii cine a fost sa stie toata lumea cine a fost!!!!:evil: si apoi sa`i facem niste poze asa tuningat la fata:twisted:
|
juana ... chiar e mare pacat pentru ce s-a intamplat cu masina ta
prea mult nu ar fi de zis ... decat ca iti dorim cu totzii sa-l gasest pe vinovat ... si dupa aia stim ce urmeaza ;) doar o taratura de om ar putea face asa ceva :( |
juana cand ne-am intalnit si ai fost cu maicata ai lasat geamu jos sa se auda muzica,nu?:):)....glumeam,sper sa-i gasesti pe faptasi si sa-i pedepsesti asa cum se cuvine,ai pastrat bolovanu?sa-i spargi fata cu el nu geamu de la casa sau de la masina.....da-i in pwla de retardati....bine a fi...ce sa faci daca este atata invidie in orasu asta....
|
Dupa cum bine spuneau Szambi si Raul, cine are cojones nu se apuca sa zgirie masina omului, si sa ii sparga geamul. ca masina nu i-a facut nimik.
Juana, cred ca era vreo femeie geloasa :P . La modul cel mai serios: dupa ce ii facem boroboatza vinovatului, il vom anunta aici. sa stie lumea ce femei cu putza are satmaru'. |
Pe alt subiect: cum credeti ca arata o capota din plexi transparent? Vi se pare de bun gust, prost gust? Si mai important, dc?
|
thx Juana. alte pareri?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning