Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - black bmw (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/142777-e39-black-bmw.html)

SAX1987 26-07-11 20:38

Re: E39 - black bmw

La noapte iti scriu exact plus poza ca acum scriu de pe tel .... eu am luat cleme de pe alt set de fete de usi care le am pe acasa .

crysty.bobok 26-07-11 21:04

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4489377)
La noapte iti scriu exact plus poza ca acum scriu de pe tel .... eu am luat cleme de pe alt set de fete de usi care le am pe acasa .

Ok ! Mersi !

Eu am vândut celălalt interior, trebuie să văd de unde iau alte cleme dacă o să le rup !

ovidiu89 26-07-11 21:12

Daca te duci cu codul la un magazin de piese auto mai serios iti aduc. si eu trebuie sa imi comand cleme pentru bandouri ca mi le-au furat si astea de le-am cumparat le au rupte

P.S: ia vezi aici http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=b....c0.m270.l1313

care iti trebe

crysty.bobok 26-07-11 21:21

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4489452)
Daca te duci cu codul la un magazin de piese auto mai serios iti aduc. si eu trebuie sa imi comand cleme pentru bandouri ca mi le-au furat si astea de le-am cumparat le au rupte

P.S: ia vezi aici http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=b....c0.m270.l1313

care iti trebe

Mâine le desfac si vad de care sunt, oricum trebuie să comand si cleme pentru covorașe !

SAX1987 27-07-11 02:19

4 Attachment(s)
Clema din mijloc e foarte importanta . E din metal ( prinsa de usa ) si intra intr-un suport de aluminiu care e prins de fata de usa in 2 suruburi ( care tin manerul) . Daca aia nu sta bine troncane toata fata de usa .

Lateralele sunt prinse in cleme de plastic foarte simple . Nu stiu codul lor dar cauta pe realoem sau comanda direct la cei care vand piese pe bmwclub ( recomand pe grozadan ) . Ceri cleme pentru fata de usa si sigur stie despre ce e vorba .

ti-am pus 2 poze cu interiorul sa vezi suportul in care intra clema si 2 poze cum sa incepi demontatul .

Dupa ce desfaci suruburile incepi si tragi usor de fata de usa .. incepand de la gura de aerisire :shock:

crysty.bobok 28-07-11 00:39

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4489950)
Clema din mijloc e foarte importanta . E din metal ( prinsa de usa ) si intra intr-un suport de aluminiu care e prins de fata de usa in 2 suruburi ( care tin manerul) . Daca aia nu sta bine troncane toata fata de usa .

Lateralele sunt prinse in cleme de plastic foarte simple . Nu stiu codul lor dar cauta pe realoem sau comanda direct la cei care vand piese pe bmwclub ( recomand pe grozadan ) . Ceri cleme pentru fata de usa si sigur stie despre ce e vorba .

ti-am pus 2 poze cu interiorul sa vezi suportul in care intra clema si 2 poze cum sa incepi demontatul .

Dupa ce desfaci suruburile incepi si tragi usor de fata de usa .. incepand de la gura de aerisire :shock:

Danke schon !!!

Am reușit fără să rup nici o clemă :D problema nu era de la fața de ușă ci de la macara, nu era strâns șurubul din stânga jos !

Acum altă problemă :)) de când am luat mașina de la vopsit nu mai se deschide ușa dreapta spate din exterior .. trag de maner in gol .. am crezut că nu este prins cablul si nu i-am dat importanță până acum când am învațat sa dau fețele de uși jos :D așa că mi-am băgat nasul și pe acolo si totul pare in regulă ( ultimele 3 poze ) aveți idee ce să este oare ?

NXdev 28-07-11 00:49

Ce frumoasa e :oops:.
Ai avut masina incuiata cat timp a fost la vopsitor?Sa nu fi incercat ceva...

crysty.bobok 28-07-11 00:55

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4492239)
Ce frumoasa e :oops:.
Ai avut masina incuiata cat timp a fost la vopsitor?Sa nu fi incercat ceva...

Mersi !

A fost revopsită total si oricum au dat ușile si mânerele jos nu avea ce să incerce :) doar că nu a montat ăsta bine inapoi s-au sa rupt ceva la el .. nu îmi dau seama :) Îl aștept pe SAX să ma învete cum dau mânerul jos :D

und_Alexx 28-07-11 23:35

arata super...dar prelata aia de pe capota....nu e chiar ce trebe,si sax a renuntat la ea dupa o scurta perioada! ne vd pe trans....

crysty.bobok 28-07-11 23:40

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 4494172)
arata super...dar prelata aia de pe capota....nu e chiar ce trebe,si sax a renuntat la ea dupa o scurta perioada! ne vd pe trans....

În viitor vreau sa iau un fairing Thule sau Yakima .. in combinație zic eu că s-ar potrivii de minune !

Vedem ce o să fie !

Încă puțin și le punem una lângă alta :)) într-un colț așa să nu stricăm peisajul :D

RideTheRiddle 29-07-11 00:56

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4494180)
În viitor vreau sa iau un fairing Thule sau Yakima .. in combinație zic eu că s-ar potrivii de minune !

Vedem ce o să fie !

Încă puțin și le punem una lângă alta :)) într-un colț așa să nu stricăm peisajul :D

nu ati strica peisajul, din contra, cred ca ati cam capta toata atentia :D

crysty.bobok 29-07-11 01:23

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4494269)
nu ati strica peisajul, din contra, cred ca ati cam capta toata atentia :D

Asta numai dacă ni te alături :P

RideTheRiddle 29-07-11 01:35

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4494287)
Asta numai dacă ni te alături :P

daca imi gasesti client pentru rotile pe 19 vin si eu :lol:

crysty.bobok 29-07-11 01:42

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4494294)
daca imi gasesti client pentru rotile pe 19 vin si eu :lol:

care roți mă :shock: !?

quick_silver2 29-07-11 16:20

Parerea mea,ca " completare " schimba acea piele de la schimbator,cu materialul care il ai si la frana de mana,cat si la insertiile din bord.
Altfel,arata bine masina!

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning