![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Am incercat si yo sa-mi tai venele dar yo cand vad sange lesin :D :D :D :) :) a dat sadismu in mine rau de tot ! pai cum sa ma omor frate pt o femeie ca doar nu-i singura din lume ,e plin pamantu de femei pt totzi si yo stau in una ??? lolz ! lasa gandurile astea si treci mai departe ! respect !
|
ha ha ha ha ha
|
...cum trece timpul,punem din ce in ce mai putin suflet,si durerea e si ea mai suportabila ;) so,cheer up,doar primele dor ;)
|
I poooop U trixi :D
|
Quote:
Ori iti pui tot sufletul ori deloc! si cine e sufletist, e sufletist pe viata... stiti voi! oamenii nu se schimba niciodata fundamental... so don't cheer up! cheer down my firends... pt ca doare si prima, si a doua, si a treia, si....... a n-a...:( |
o laie!!!! dupa o vreme preferi sa pierzi omu' decit sa risti sa te arzi iara !!!!sorry,dar asta e....
|
Pai acuma depinde si de om , yo pana acuma nu am iubit decat odata si iubiesc momentan pt a 2-a oare dar daca o sa ma ard nu stiu daca as putea sa mai iubesc vreodata :( , sa nu credetzi ca sunt robot sau ca imi bat joc de femei pt ca nu e asa , sunt destul de sensibil ,stiu sa intzeleg femeile de langa mine dar nu ma pot indragosti :(( :(( e nasol sa vezi ca femeia de langa tine te iubesc ca o nebuna si tu nu o iubesti :( ma simt super nasol , oricum e ffffff frumos sa iubesti si iubesc si yo de 1 an ,sper sa nu ma ard ca nu stiu cum o sa ma schimbe o eventuala despartire ! ramane de vazut ! respect !
|
Quote:
dar pana cand? ca pana la urma tot trebuie sa te risti si sa incerci nu? si atunci? ai aceleasi sanse sa te arzi a n-a oara ca si prima, si a 2-a si a 3-a... si presupunand ca te arzi... iti aduci aminte si de alte arsuri pe care le-ai suferit ok? uite cum ajungem la subiectul nostru... aducandu-ti aminte de arsura, iti aduci aminte si de persoana care ti-a provocat-o... si uite asa iti vine cam greu sa uiti... :) asta era varianta lunga...:) varianta scurta acum: tu spui ca o persoana iubita se uita cu timpul... dar in acelasi timp mai spui ca dupa o vreme preferi sa te debarasezi de om decat sa te arzi din nou... pai de ce preferi sa pierzi omul? oare pentru ca nu-l poti uita pe cel care te-a ranit prima data...? :) sorry dar asta e... |
Quote:
chiar nu e cazul la mine k nu pot sa uit persoanele kre m-au ranit.:D devin extrem d indiferenta fata d ei ,destul d rpd...datorita nenumaratelor "exercitii" :D :D :D si nu in ultimul rind referitor la "oricum trebuie sa te risti si sa incerci" ...de obicei,cind e chiar cazul,atunci iti dai seama,cind deja te-ai riscat,si ai incercat...;) |
Mai Trixi era o zicala tare de tot "cat e roata de patrata tot se-nvarte cateodata " ! respect !
|
..daca se mai intoarce roata asta,p tine te scot vinovat,be sure!!!:D :D :D ;)
|
Las ` ca la mine nu se intoarce (SA SPERAM) ca si daca se intoarece o sa raman fara scalp :D :D :D ! respect !
|
Da iubirea...e grea...eu cred k merita sa iubesti chiar dak uneori se intampla sa te arzi si sa suferi mult de tot...dar asta e viatza omul din greseli invtza:D
Acum e problema uitarii kre e dificila... parerea mea e ca nu trebuie sa te refugiezi imediat in alta fata/baiat ... mai bine iesi cu prietenii sa eviti persoana respectiva..asta a fost in cazul meu...dar trebuie sa recunosc k oricum nu a mers...dupa un timp trebuie sa incerci sa iti faci o alta relatie...chiar dak persoana respectiva mai e in inima ta:cry: Sa pui suflet e ceva normal si inevitabil pt unii...pt altii kre au suferit prea mult e posibil sa nu mai simta nimic... ORICUM BAFTA CU IUBIREA SI TAKE CARE!:-P |
yo unu ma combin imediat dar e bine ca nu sufar pt ca pun suflet in relatie dar nu iubesc si nu-mi pare rau decat de clipele frumoase care-mi vin in minte in acel moment dar in max 2 zile imi trece ! acu depinde si de persoana , fiecare face ce e mai bine pt psihicul lui !
|
DolusD ... cred ca te contrazici ... umpic ..
cum pui tu suflet daca in maxim 2 zile iti trece ? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning