Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

Spillner 21-09-07 21:01

Re: accidente in bacau

Odihneasca-se in pace.

BC-20-LET 23-09-07 11:25

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

resa 29-09-07 18:29

ce ati auzit de aia cu motocicleta care au facut aciident la Floare de Colt?

Boasa 29-09-07 21:13

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Micutzu, am vazut filmuletzul la cateva minute dupa accident, SINISTRU! Multi au mai plecat dintre noi anul asta! TRAGIC!

Dtzu 01-10-07 00:51

Accident Miercur 26 septi

1 Attachment(s)
In legatura si cu propaganda pe care a lansat-o 4tunning.ro ......cu viteza la motociclisti....intamplator miercuri seara eram in spate la luceafarul in fata la Floare de colt unde o Motocicleta s-a tamponat frontal cu un opel astra ....(motociclistul a avut mare noroc ca a avut echipament de protectie...oricum casca era la vreo 30m de accident)...consecintele puteti sa le trageti din imagine

resa 01-10-07 22:37

Re: Accident Miercur 26 septi

Quote:

Originally Posted by Dtzu (Post 1126947)
In legatura si cu propaganda pe care a lansat-o 4tunning.ro ......cu viteza la motociclisti....intamplator miercuri seara eram in spate la luceafarul in fata la Floare de colt unde o Motocicleta s-a tamponat frontal cu un opel astra ....(motociclistul a avut mare noroc ca a avut echipament de protectie...oricum casca era la vreo 30m de accident)...consecintele puteti sa le trageti din imagine

Dumnezeu sa-l ierte!mai avea multe de facut pentru lumea curselor...prea multi sau dus anu asta...RIP MICUTZU

Cristy_mat 02-10-07 08:24

aseara in fata la decebal pe trecerea de pietonu un renault clio a luat o fata pe capota putin
asteptam sa puna alexxx pozele ca eram cu el pe acolo
na fratilor o blonda era la volan si nu a vazut-o(yna nu intra in discutie:)))

viperCCB 02-10-07 09:05

Quote:

Originally Posted by mertan (Post 1089863)
viteza+teribilism+anturajul=vedeti mai sus. de ce?

de ce nu??????nu avem pretentii sa mai vedem pensia...la cum mergem....si la ce asfaltari s-au facut acum..in valuri...+scutere+aurolaci pe strazi...reiese fff putine sanse sa nu o patesti...

geani29 02-10-07 13:05

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1128795)
aseara in fata la decebal pe trecerea de pietonu un renault clio a luat o fata pe capota putin
asteptam sa puna alexxx pozele ca eram cu el pe acolo
na fratilor o blonda era la volan si nu a vazut-o(yna nu intra in discutie:)))

Normal că nu:twisted:
Las' că am văzut şi eu pietoni care se aruncă pe trecere şi nici măcar nu se asigură dacă vin maşini sau nu. Îi doare fix în c.... Plus puştoaicele care-şi plimbă fizicul fix pe trecere. Mamă... ce le-aş pocni oleacă:evil:

Spillner 02-10-07 18:32

Cata dreptate are YNA...parca e parada modei pe trecerea de pietoni,ca doar de acolo pot fi admirate de cei care au masini tari si deci bani si deci pot fi o partida buna...nu mai bine ca la iasi unde daca nu te asiguri te calca aia si pe trecerea de pietoni? :) La noi sunt unii care ii asteapta sa coboare din scara blocului ca sa le dea prioritate...

Cristy_mat 03-10-07 08:57

:):) ai dreptate mai sandule asta asa e cand le vezi ca abia isi misca dosu' pe trecere iti vine sa nu mai ti cont si sa dai drumu la ambreaj....
da in cazu tipei de luni seara nu prea garantez ca ia iesit in fata, o stiu pe aia si stiu ca nu are nici o treaba cu condusu, aia e exact genu de fata care daca nu ar avea masina abia s-ar misca pe trecerea de pietoni

Fram 03-10-07 17:49

le trebuie puse bete in roate :)))))

Spillner 05-10-07 18:44

Amicul meu cu super nova de vrancea care abia incepuse sa vina si el la intalniri,a avut accident aseara...masina e cam "deranjata" dar deja este in service si speram sa o vedem curand pe strazi acolo unde-i e locul

AdySN 06-10-07 00:42

Intr-adevar amicul meu Spillner are dreptate,am avut aseara accident,masina este reparabila,voi pune si cateva poze in zilele urmatoare.

Boasa 06-10-07 14:05

Ia zi mah ady cum de ai facut accidentul... ai istorie in accidente :D Glumeam, spor la reparat si cat mai rapid..

All times are GMT +2. The time now is 11:48.

- Copyright 2026 4Tuning