Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

X-centric 12-07-07 02:46

Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc

dat fiind ca esti electronist poate ma ajuti cu o problema (fac cinste cand vii la mare :D )(am mai intrebat diversi "electronisti" si se uitau la mine ca broasca la sudura :-P ).Am skimbat becurile de frana cu unele pe led.Problema e ca abs ul nu sesizeaza becurile cu led acestea avand un consum infim si mi se aprinde abs cu eroarea "interruption.check pedal swich and lamp".Exista vreo metoda sa pacalesc abs ul , sa pun un consumator pe traseul de frana sau ceva? multumesc

dsign 12-07-07 03:17

:) nu sunt electronist de meserie, insa orice om destupat la minte ti-ar spune sa pui un bec pe instalatie, undeva in portbagaj... ideea e ca nu iti da eroare in ABS, iti da eroare de bec, atit... ABS-ul functioneaza si fara becuri. Ai mai putea tatona cu niste rezistene de putere, insa vei lua din intensitatea ledurilor...

spor

X-centric 12-07-07 03:23

lol.:D m am gandit la faza cu becul undeva in portbagaj dar am zis ca exagerez...deja ma gandesc unde sa l montez "safety" :lol:

X-centric 12-07-07 03:32

Sant sigur ca au mai avut si altii prbl asta dar au tacut "malc" :D . b.t.w. cam de 1 an i ti fac reclama lucrarile tale sant "jos palaria" 8)

B-87-CTE 12-07-07 03:42

sal, arata-mi si mie niste variante pentru logan ,cu poze si preturi estimative???!!!!!(ceasuri si /sau tot bordul)??

SORAN 12-07-07 16:49

Cred ca acest topic e plin de poze cu logan... deruleaza citeva pagini inapoi si gasesti variante. sau imi poti spune cam ce ai vrea si vedem daca se poate face. preturile pt logan merg de la 160 la 250 lei, in functie de ce-ti doresti.

SORAN 15-07-07 18:34

ca sa ridicam un pic topicul, va amintesc cum ne gasiti:

0723 823 679 Soran

0723 264 207 Dsign

Preturile sunt pentru toate buzunarele. Imi permit sa spun asta pentru ca vad din ce in ce mai multe persoane care cheltuiesc foarte multi bani pe produse care nu ofera nici o garantie si care arata oribil din start. Aveti aici un loc in care puteti comenta ceea ce vedeti, puteti intreba orice, puteti oferi feed-back in legatura cu lucrarile noastre.

Lucian 15-07-07 18:35

Upgrade la bordul meu ?

SirNenea 15-07-07 18:37

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 998790)
Upgrade la bordul meu ?

sa nu imi zici ca nici pana acum bordul la novita ta nu e gata

dsign 17-07-07 08:02

e gata dar nu-i ce trebuie...

StoicaR 17-07-07 20:46

Am intrebat mai acum ceva luni de o celica T20 dak ai ce sa faci si cat ar costa lumina albastra ( neon ) bordul asemanator cu cel de cielo. se regeaza si pe intensitate.

StoicaR 17-07-07 21:30

2 Attachment(s)
Am vazut stopuri facute de voi ( pe leduri ), cat m-ar costa 2 buc.
Am gasit pe net poze cu bord si stopuri. ( am un stop pt proba dak e nev )

dsign 19-07-07 10:05

cred ca bordul se face, maxim 100e

stopurile trebuie sa le vad, dar nu cred ca le pot face ceva ca lumea

StoicaR 19-07-07 15:57

PROGRAMARE se poate Sambata ?

Laurentiu Rosu 19-07-07 16:56

5 Attachment(s)
scuza-ma ca ma bag peste...da ce parere ai de bordu facut de mine la masina mea:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:23.

- Copyright 2026 4Tuning