![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Quote:
|
150 am dat la intoarcere ma duceam mai mult dar trebuia sa ma duc la peco ca falfaia pompa=))=))=))) si acolo a stat tapana:twisted::twisted::twisted::twisted:
hmmm:-?, oglinzile capacele daca nu ma darama lenea si dunga de la numar=)):)):))) Portbagajul daca numai merge pus:lol: punem un subwofer mai mare sa zica lumea ca nua vea loc:lol::lol::lol: |
De unde sa observ ma...eu munceam acolo (ma prapadeam de ras). Sa va mai zic ca un surub ne-a batut pe toti 4 ? :))) da ma...un surub a batut 4 oameni :)) n-a vrut sa iasa nici sa-l f**i. Cica hai dai ca mi se pare ca merge...a nu..doar mi se pare :))) Portbagaju' il punem noi ma ca ala e usor :-)
|
Quote:
|
Si i-am zis lui pustiu...ia ma nene flexu ca avem nevoie. El nu domne...baga pustiu tubulara pe surub la care da sa invarta si poc s-a rupt surubu :)))). Pustiule cand facem portbagaju sa aduci si flexu si bormasina sa fim siguri :))..eu nu iau nimic ca imi creste consumu...stiti voi :lol:
|
Nu a iesit el de buna voie:)) credeti ca iese asa:)) nuuu :)))) acolo ramane =)))):))))
|
Hai ca a iesit frumos. Bravo baieti! Daca tot insisti sa vinzi semnalele baga o folie pe astea ca arata naspet! Strica tot, mult mai frumos cu ele negre :-)
|
Multumesc Robert, da stiu ca i ista bine, dar am asa o retinere si cu capetele de creta:rolleyes2, caut albe:oops::oops:
|
Revin cu o intrebare? unde gasesc si eu piele intoarsa?:sad:
|
Opa...ceva proiect de interior ? :D te dai pe piele intoarsa fita alea alea :))). Unde gasesti habar n-am...incearca la Obor :)))
Cu intrebari revii...da cu capacele vopsite cand? :)) sa nu mai zic de portbagaj |
Cum zice si Alex la Obor, sau la croitorie, dar o croitorie cu renume :))
Dar ai grija ca pielea intoarsa e pretentioasa :-s...de la "frecare" se face urata :( |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Capota v-a fi fi colantata in 3m cat de curand:-) |
se referea la faptul daca vei folosi piele intoarsa pe banchete se va face urata:)
|
Cred ca stii cum arata pielea intoarsa.... Cum crezi ca se face in timp? Chiar daca nu e pe banchete... sa nu mai zic daca stai pe ea :neutral: Daca tot dai banii, ia piele d-aia normala, naturala nu vinilin. E mai ieftina aia naturala normala decat aia intoarsa, si e mai rezistenta. Si pune capacele alea mai repede pe masina :D Apropo, la portbagaj am eu cu Alex grija, scoatem embelme alea cat ai clipi, mai ales ca nu au surub ca sa se rupa :lol: Vrei sa scoti si stergatoru? Eu zic ca da bine...
|
Quote:
Quote:
O sa si pun capacele azi :lol::lol::lol:, VREAU JANTEEE:cry::cry::cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning