Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

B-99-SAA 18-09-10 16:47

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3666747)
Asa ma bine ca esti multumit de cum a iesit :)). Acuma vezi cand ma suni sa facem portbagaju ala...

Liviule dasta erai ma tu mereu cu telefonu in mana a...te tii de prostii...paparazzi poze alea alea :))

Nu e ma... am dat un sms si am facut 2-3 poze, am crezut ca ai observat :lol: Portbagaju nu ma bag sa-l dau jos ca nu-l mai punem inapoi :twisted:

pustiu_FUG 18-09-10 16:47

150 am dat la intoarcere ma duceam mai mult dar trebuia sa ma duc la peco ca falfaia pompa=))=))=))) si acolo a stat tapana:twisted::twisted::twisted::twisted:

hmmm:-?, oglinzile capacele daca nu ma darama lenea si dunga de la numar=)):)):)))

Portbagajul daca numai merge pus:lol: punem un subwofer mai mare sa zica lumea ca nua vea loc:lol::lol::lol:

Alex30 18-09-10 16:50

De unde sa observ ma...eu munceam acolo (ma prapadeam de ras). Sa va mai zic ca un surub ne-a batut pe toti 4 ? :))) da ma...un surub a batut 4 oameni :)) n-a vrut sa iasa nici sa-l f**i. Cica hai dai ca mi se pare ca merge...a nu..doar mi se pare :))) Portbagaju' il punem noi ma ca ala e usor :-)

B-99-SAA 18-09-10 16:51

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3666768)
De unde sa observ ma...eu munceam acolo (ma prapadeam de ras). Sa va mai zic ca un surub ne-a batut pe toti 4 ? :))) da ma...un surub a batut 4 oameni :)) n-a vrut sa iasa nici sa-l f**i. Cica hai dai ca mi se pare ca merge...a nu..doar mi se pare :))) Portbagaju' il punem noi ma ca ala e usor :-)

****** in el de surub ca am stat juma de ora dupa el si tot n-a iesit :twisted: Sper ca nu s-a belit balamaua de la capota :rolleyes2

Alex30 18-09-10 16:55

Si i-am zis lui pustiu...ia ma nene flexu ca avem nevoie. El nu domne...baga pustiu tubulara pe surub la care da sa invarta si poc s-a rupt surubu :)))). Pustiule cand facem portbagaju sa aduci si flexu si bormasina sa fim siguri :))..eu nu iau nimic ca imi creste consumu...stiti voi :lol:

pustiu_FUG 18-09-10 18:54

Nu a iesit el de buna voie:)) credeti ca iese asa:)) nuuu :)))) acolo ramane =)))):))))

Robert_MNW 18-09-10 19:24

Hai ca a iesit frumos. Bravo baieti! Daca tot insisti sa vinzi semnalele baga o folie pe astea ca arata naspet! Strica tot, mult mai frumos cu ele negre :-)

pustiu_FUG 19-09-10 10:19

Multumesc Robert, da stiu ca i ista bine, dar am asa o retinere si cu capetele de creta:rolleyes2, caut albe:oops::oops:

pustiu_FUG 21-09-10 18:49

Revin cu o intrebare? unde gasesc si eu piele intoarsa?:sad:

Alex30 21-09-10 21:40

Opa...ceva proiect de interior ? :D te dai pe piele intoarsa fita alea alea :))). Unde gasesti habar n-am...incearca la Obor :)))

Cu intrebari revii...da cu capacele vopsite cand? :)) sa nu mai zic de portbagaj

NXdev 21-09-10 22:01

Cum zice si Alex la Obor, sau la croitorie, dar o croitorie cu renume :))
Dar ai grija ca pielea intoarsa e pretentioasa :-s...de la "frecare" se face urata :(

pustiu_FUG 22-09-10 08:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3674477)
Opa...ceva proiect de interior ? :D te dai pe piele intoarsa fita alea alea :))). Unde gasesti habar n-am...incearca la Obor :)))

Cu intrebari revii...da cu capacele vopsite cand? :)) sa nu mai zic de portbagaj

Ceva la interior ma gandesc:-), anumite elemente stalpul chestiile mai mici asa sau chiar si mai mari, as vrea sa le imbrac intr-o piele intoarsa neagra sau albastra depinde de ce ma hotarasc, capacele le-am terminat dar sti cum este lenea din mine, cele 3 stau in casa :))) portbagajul cred ca scap de vopsitorie, cand dau alea jos merge sa dau cu polish in spatele la "RACING" si se ia sper daca nu asta este vopsitorie
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3674556)
Cum zice si Alex la Obor, sau la croitorie, dar o croitorie cu renume :))
Dar ai grija ca pielea intoarsa e pretentioasa :-s...de la "frecare" se face urata :(

Se face urata adica cum:sad::-?

Capota v-a fi fi colantata in 3m cat de curand:-)

valitataye 22-09-10 09:08

se referea la faptul daca vei folosi piele intoarsa pe banchete se va face urata:)

B-99-SAA 22-09-10 09:17

Cred ca stii cum arata pielea intoarsa.... Cum crezi ca se face in timp? Chiar daca nu e pe banchete... sa nu mai zic daca stai pe ea :neutral: Daca tot dai banii, ia piele d-aia normala, naturala nu vinilin. E mai ieftina aia naturala normala decat aia intoarsa, si e mai rezistenta. Si pune capacele alea mai repede pe masina :D Apropo, la portbagaj am eu cu Alex grija, scoatem embelme alea cat ai clipi, mai ales ca nu au surub ca sa se rupa :lol: Vrei sa scoti si stergatoru? Eu zic ca da bine...

pustiu_FUG 22-09-10 09:47

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3675172)
se referea la faptul daca vei folosi piele intoarsa pe banchete se va face urata:)

A nu v-a fi folosita pe bancheta:-), v-a fi folosita pe elemente care nu sunt prea folosite, gen stalpul dintre usa si parbriz, cel din spatele centuri de siguranta, poate chiar si plafon, ar fi ceva frumos:???:

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3675185)
Cred ca stii cum arata pielea intoarsa.... Cum crezi ca se face in timp? Chiar daca nu e pe banchete... sa nu mai zic daca stai pe ea :neutral: Daca tot dai banii, ia piele d-aia normala, naturala nu vinilin. E mai ieftina aia naturala normala decat aia intoarsa, si e mai rezistenta. Si pune capacele alea mai repede pe masina :D Apropo, la portbagaj am eu cu Alex grija, scoatem embelme alea cat ai clipi, mai ales ca nu au surub ca sa se rupa :lol: Vrei sa scoti si stergatoru? Eu zic ca da bine...

Aia normala nu am gasit dinaceia care pare zgariata cred ca sti la ce ma refer:-), daca o sa iau normala iau pe ce-a fina fara nimic pe ea, emblemele cat de curand, stergatorul nustiu, sti am zis si atunci imi este greu sa renunt la ce a dat fabrica:cry:

O sa si pun capacele azi :lol::lol::lol:, VREAU JANTEEE:cry::cry::cry:

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning