Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   VERSUS/PROVOCARI cu masini din Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/12751-versus-provocari-masini-brasov.html)

450yfz 14-03-10 22:30

Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov

sorry cu astra bertone vroiam sa zic turbo nu rs.,......na m-au inbunit astia cu reno....masini nu gluma

blondu_glf 2 14-03-10 23:45

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3183216)
stai linistit blondu k mam dat si cu mirica cu megane rs si cu dorin cu clio rs si cu astra bertone rs si cu calibra trubo de 300 de cai si cu honda civic vti si proaspat cu audi tt 3.2 nu mam dat cu masini de 150 de cai sau ceva mai mic...cred k astea enumerate sunt cat de cat masini tari nu???

mie personal mi-ai zis ca pe dino da alta suma la roata.....plm....dece te mai provoci cu masini de 150 de cai....sau chiar 180???las-o dreq de vrajeala ca o dam in basisme

450yfz 15-03-10 07:33

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 3183577)
mie personal mi-ai zis ca pe dino da alta suma la roata.....plm....dece te mai provoci cu masini de 150 de cai....sau chiar 180???las-o dreq de vrajeala ca o dam in basisme

da blondo dar nu stim cat de adevarat graieste dyno.....asa k incerc sa aflu eu...

IL Capo 15-03-10 08:37

:) Lasa-l mha, e in febra castigului, ma bucur pentru el. Tzache cu cea mai mare placere numa ca te rog sa astepti pana imi schimb 2 sincroane ca nu vreau sa-mi imprastii cutia pe jos.

xedos6 15-03-10 09:04

tt e rapid. nu inteleg de ce va tot ascundeti puterea masinii?ce rost are sa te intreci cu masinute slabe...cu alea puternice iti poti da seama cat de departe esti, sa vezi cum se traduce diferenta de putere in distanta dintre voi.
pe strada(nu la liniute)in mers am reusit si eu sa depasec multe masini care avea aproape 200cp...probabil nu au stiut soferii respectiv sa schimbe treptele sau nu s-au indurat sa ai dea la masina 7000 de ture.
din pacate eu nu am turbo asa ca stiti sigur ca am 140 cp. a mea e stock...pe bune...nu cum ziceti voi ca aveti 70 cp si de fapt bate spre 150.
la liniutele astea cum se procedeaza?0-100km/h sau pe 400 m?
hai sa ne strangem mai multi sa ne dam...nu inteleg de ce va deranjeaza ca e frig afara...nici macar nu e carosabil acoperit cu gheata sau zapada.
nu stiu s3 cati cp are...dar nici el nu scapa de mine , nici eu nu puteam sa il depasesc.
renault are traditie in motor sport...fata de vw. vw gti e ca si cum ai tuna un logan:)fara suparare.
o prietena si-a luat un golf 6 gti cu 31000 de oiro si nu are nici macar cotiera:)desi credea ca e fulloption ca are trapa si piele...si dsg.
nu inteleg de ce isi cumpara lumea gti de 210 cp cand isi pot lua la mai putini bani o mazda 3 mps de 260 cp...care se ia la tranta si cu sti si evo...desi are mai putini cp si tractiune fata.

450yfz 15-03-10 11:27

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 3184162)
tt e rapid. nu inteleg de ce va tot ascundeti puterea masinii?ce rost are sa te intreci cu masinute slabe...cu alea puternice iti poti da seama cat de departe esti, sa vezi cum se traduce diferenta de putere in distanta dintre voi.
pe strada(nu la liniute)in mers am reusit si eu sa depasec multe masini care avea aproape 200cp...probabil nu au stiut soferii respectiv sa schimbe treptele sau nu s-au indurat sa ai dea la masina 7000 de ture.
din pacate eu nu am turbo asa ca stiti sigur ca am 140 cp. a mea e stock...pe bune...nu cum ziceti voi ca aveti 70 cp si de fapt bate spre 150.
la liniutele astea cum se procedeaza?0-100km/h sau pe 400 m?
hai sa ne strangem mai multi sa ne dam...nu inteleg de ce va deranjeaza ca e frig afara...nici macar nu e carosabil acoperit cu gheata sau zapada.
nu stiu s3 cati cp are...dar nici el nu scapa de mine , nici eu nu puteam sa il depasesc.
renault are traditie in motor sport...fata de vw. vw gti e ca si cum ai tuna un logan:)fara suparare.
o prietena si-a luat un golf 6 gti cu 31000 de oiro si nu are nici macar cotiera:)desi credea ca e fulloption ca are trapa si piele...si dsg.
nu inteleg de ce isi cumpara lumea gti de 210 cp cand isi pot lua la mai putini bani o mazda 3 mps de 260 cp...care se ia la tranta si cu sti si evo...desi are mai putini cp si tractiune fata.

la cat de lung e postul tau 95% din cititori nu o sa-l citeasca....frate eu am 110 cai ce mai vrei mai mult ma dau cu cine vreau si cine accepta;......si nu sunt in febra castigului dar vreau sa arat k si un tdi poate...nu numai 2000 16v turbo benzina...:evil:

ph88bas 15-03-10 11:50

hai sa lasam vorbele si sa trecem la fapte k se face vremea numai buna de dat...
au aparut masini puternice care inca nu sau dat

ce ziceti?ne intalnim toti, SA Vedem ce si cum!

450yfz 15-03-10 11:56

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 3184791)
hai sa lasam vorbele si sa trecem la fapte k se face vremea numai buna de dat...
au aparut masini puternice care inca nu sau dat

ce ziceti?ne intalnim toti, SA Vedem ce si cum!

p varianta e numai bine....se si usuca....

cata.tatuc 15-03-10 12:07

ba ovibuuu ce dreacu ma duc sa fug de police cand la noi in sat nu ne cearta niminea!!!!

Robert Coca 15-03-10 13:18

Dati si voi un semn cand va adunati in Halchiu...

bebe_mic 15-03-10 13:20

Eu ma inscriu la categoria semimusca :P .

IL Capo 15-03-10 15:49

eu zic sa va calmati :) aveti astenie de primavara? nu vedeti ca afara e decembrie.
P.S. Aveti impresia ca politia nu stie sa intre pe net ? ;)

ph88bas 15-03-10 18:28

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 3185666)
eu zic sa va calmati :) aveti astenie de primavara? nu vedeti ca afara e decembrie.
P.S. Aveti impresia ca politia nu stie sa intre pe net ? ;)

hai ma cu politia vietii. cred k ei asteapta sa ne prinda pe noi sa creasca in grad....vrajeala

cine raspunde la provocare bine cine nu sa stea acasa

450yfz 15-03-10 18:37

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 3186465)
hai ma cu politia vietii. cred k ei asteapta sa ne prinda pe noi sa creasca in grad....vrajeala

cine raspunde la provocare bine cine nu sa stea acasa

fara spectatorii basu?????dupaia iar nu crede lumea knd le zicem ce tare merge kadettul.....

ionut_50 15-03-10 18:40

basule ti-a mai spus cineva in ultmiul timp :(ce masina urata ai)???
atat doar ca merge tareeee....

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning