Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

hoinar 03-06-07 20:15

Re: Alba Iulia

eu ma tot intreb unde stai tu de nu vezi niciodata nika? :) erai cumva in masina aia de garcea care s-a plantat langa parcarea omv exact la 5 sa vada ce si cum? :) hihihi ce figura erau aia... cred c-or fi citit aici si hop si ei sa vada ce si cum. asta e bine. inseamna ca contam pentru ei :)

CED 03-06-07 23:00

Imi pare rau ca nu am reusit sa vin azi. Ce mai e nou ?

hoinar 03-06-07 23:09

Quote:

Originally Posted by CED (Post 932115)
Imi pare rau ca nu am reusit sa vin azi. Ce mai e nou ?

toate-s vechi si noi sunt toate. "ghost riders" (daca am retinut bine) sunt in curs de infiintare. restul... ma gandesc daca sa ma mai votez sau nu pentru moderator... daca mai are rost... prietenii stiu dc :)

hoinar 03-06-07 23:33

eu il votez pe bogdan. pana acum avem:
1. bogdan100 - 1 vot
2. hoinar - 3 voturi
3. gms-ul - 0 voturi

cine mai are de votat, sa o faca. sa terminam odata.

aloooooo, gabi, zoliat, se aude ceva? ca din tg mures s-a auzit... din alba nu se aude? cred ca nu suntem asa departe... multumesc :)

ghostdog 04-06-07 01:46

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 923627)
ba sa nu strigi, ca tu sperii oamenii :) mai ales la echipamentul ce-l ai in dotare ;)

u make me blush...:))

ghostdog 04-06-07 01:51

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 931880)
eu ma tot intreb unde stai tu de nu vezi niciodata nika? :) erai cumva in masina aia de garcea care s-a plantat langa parcarea omv exact la 5 sa vada ce si cum? :) hihihi ce figura erau aia... cred c-or fi citit aici si hop si ei sa vada ce si cum. asta e bine. inseamna ca contam pentru ei :)

in primul rand ai 4 voturi iar faza cu masina de politie era pentru fluidizarea traficului:)))

riv_gms 04-06-07 08:32

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 931880)

ma tot plimbam eu pe langa OMV tineam masina turata :) se auzea putin evacuare suspect ... un nenea cu tichie pe cap si imbracat in verde ma intreaba :D u ai ceva cu masina si vrei sa te joci aici ?? crezi cumva k este locul potrivit nu stiu ... eu m`am plimbacit km vreo ora si ceva k se plictisise cele 3 persoane kre erau cu mine ... imi pare rau ... mai sunt sanse sa vin in alba :D) :-P

hoinar 04-06-07 08:51

gms-ule, galagia am auzit-o pe bune. erau vreo 2 pitipoance la o masa langa mine si au sarit ca arse sa vada ce se aude de dupa gard :) evident, nu aveam de unde sa banui ca esti tu...

danny - 4 voturi, in fine. hai sa gatam cu votatul ca deja s-a intins prea mult. si cred ca zama reincalzita nu mai e buna...

riv_gms 04-06-07 10:51

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 932516)
gms-ule, galagia am auzit-o pe bune. erau vreo 2 pitipoance la o masa langa mine si au sarit ca arse sa vada ce se aude de dupa gard :) evident, nu aveam de unde sa banui ca esti tu...

danny - 4 voturi, in fine. hai sa gatam cu votatul ca deja s-a intins prea mult. si cred ca zama reincalzita nu mai e buna...

nu m`am certat cu nimeni ... doar masina facea scandal k dorea mai multa benzina :)) si nu eram dupa gard:)

bogdan100 04-06-07 15:36

:)) imi pare rau ca nu am ajuns si eu,am fost plecat...data viitoare vin 100% daca intalnirea este facuta pana in 18.Ghost Riders?asta ii clubul lui Stefan?

hoinar 06-06-07 08:28

"ghost drivers"... ca riders is d'aia calare pe motoare... poate-mi iau si eu un motor.......for design...

riv_gms 06-06-07 10:14

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 933038)
asta ii clubul lui Stefan?

care stefan? eu sau ...

hoinar 06-06-07 22:07

gabi, se mai aude ceva cu sectiunea? :amazed:

hoinar 07-06-07 20:18

o sectiune mica de-as avea... :)

hoinar 08-06-07 15:13

parca vad ca se fac cu sectiune orasele Dej si Ramnicu Sarat inaintea noastra...

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning