![]() |
Re: Alba Iulia
eu ma tot intreb unde stai tu de nu vezi niciodata nika? :) erai cumva in masina aia de garcea care s-a plantat langa parcarea omv exact la 5 sa vada ce si cum? :) hihihi ce figura erau aia... cred c-or fi citit aici si hop si ei sa vada ce si cum. asta e bine. inseamna ca contam pentru ei :)
|
Imi pare rau ca nu am reusit sa vin azi. Ce mai e nou ?
|
Quote:
|
eu il votez pe bogdan. pana acum avem:
1. bogdan100 - 1 vot 2. hoinar - 3 voturi 3. gms-ul - 0 voturi cine mai are de votat, sa o faca. sa terminam odata. aloooooo, gabi, zoliat, se aude ceva? ca din tg mures s-a auzit... din alba nu se aude? cred ca nu suntem asa departe... multumesc :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
gms-ule, galagia am auzit-o pe bune. erau vreo 2 pitipoance la o masa langa mine si au sarit ca arse sa vada ce se aude de dupa gard :) evident, nu aveam de unde sa banui ca esti tu...
danny - 4 voturi, in fine. hai sa gatam cu votatul ca deja s-a intins prea mult. si cred ca zama reincalzita nu mai e buna... |
Quote:
|
:)) imi pare rau ca nu am ajuns si eu,am fost plecat...data viitoare vin 100% daca intalnirea este facuta pana in 18.Ghost Riders?asta ii clubul lui Stefan?
|
"ghost drivers"... ca riders is d'aia calare pe motoare... poate-mi iau si eu un motor.......for design...
|
Quote:
|
gabi, se mai aude ceva cu sectiunea? :amazed:
|
o sectiune mica de-as avea... :)
|
parca vad ca se fac cu sectiune orasele Dej si Ramnicu Sarat inaintea noastra...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning