![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
Quote:
m am cam lasat dus de val :P |
Quote:
|
S-ar putea sa nu gasesti sot iertator, sa-si bage picioarele si sa aibe un copil de suferit. ;)
Poate la asta nu va ganditi, dar daca erai un copil si iti placea ideea ca parintii tai sa fie impreuna, nu ti-ar conveni sa treci prin un divort de-al lor. Am un prieten care nu si-a revenit nici pana acum pentru ca a fost pus sa aleaga intre ei. Ganditi oamenilor, nu fiti egoisti. ;) D'aia nu merge lumea asta cum trebuie. Sunt destule femei divortate la varstele acelea, incercati cu ele. Lasati o familie bine facuta sa isi vada de curs. ;) |
femeile divortate deobicei stiu ce vor, si au si de unde sa aleaga daca nu sunt chiar tute de tot, e mult mai greu sa le convingi.
de aia se lasa toti in visare, ce ar face ei cu o femeie maritata si plictisita, si daca au putin noroc, ajung acolo fara sa faca prea multe si fara sa merite asta, pur si simplu din norocul de a fi acolo la momentul optim... pe o femeie divortata e mult mai greu s-o mai surprinzi, s-ar putea sa mai ai nevoie si de cap, si de multe alte calitati... |
Orice tip poate surprinde o femeie divortata cu ambitii ...
Trebuie doar sa stie ce vor si cum sa o ia. :D |
Din moment ce ea vrea....atunci care e faza....daca la tine vine o femeie de vreo 34-35 de ani...si-ti spune ...hai cu mine in seara asta...chiar daca are verghieta pe deget...nu te-ai duce???Sau probabil ai refuza si i-ai intoarce spatele....
Ea a saltat coada..nu m-am dus sa trag eu de ea....;) Numai bine! |
treaba fiecaruia cum vrea sa faca, eu unul nu as face-o, stiu bine ce am spus si pt cine, si nu tin neaparat sa-mi raspunda cineva la postul ala, e doar parerea mea
|
Quote:
Si din moment ce au ales sa faca asta...stiu ele foarte bine de ce.....sa nu mai vorbim de femei divortate...care au suferit mai mult decat sa fie fericite.... Numai bine! |
nu, sa stii ca uneori un baiat mai tanar poate reprezenta o alternativa, doar ca nu e simplu sa poti demonstra asta. simplu e doar pt one night stand, in rest, se complica lucrurile...
|
Quote:
Sunt bolnav cu capul, stiu. :lol::lol::lol: |
@aleks:pai mai mult de atat niciodata sa nu te intinzi...;)..e mai bine pentru amandoi....
@Mustang:Incearca si mai vorbim...;)..nu are rost sa-ti spun mai multe.... |
depinde dominic, cazurile particulare nu pot fi discutate public si nici generalizarile nu sunt de prea mare ajutor...
de aia ziceam ca nu vreau raspunsuri,pentru ca detalierea situatiei ar fi fost singura care ar fi lamurit problema, si nu e cazul :) |
Quote:
Numai bine! |
sigur sef, cu cea mai mare placere :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning