Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

DONU' 02-02-10 01:08

Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Nu e vorba de la cati cai in sus...
E vorba sa participi atunci cand este vorba sa fie o cursa (in general legala) si sa faci fatza la grupa la care te incadrezi.
In niciun caz sa nu fie stock ca n-o sa faci performante asa.
Cu serviciul e mai problematic la tine. Tre sa vedem bolidul intr-o zi. Ca de cand zic si eu de cafeaua aia si tot n-o mai bem odata.
Idea este sa vrei sa participi la curse si evenimente, nu sa te bagi intr-un club ca sa scrie si pe tine un parasolar si un sticker... ca asa... iti fac rost cu 4Tuning si gata esti in comunitate.

DiavoLLo 02-02-10 01:16

nu e vorba de parasolar si nici de un sticker :) nu le am eu cu astea....dar...cum ziceam....sa bem odata cafeaua aia....si sa vedem si masina...miercuri pe la 16-17?

DONU' 02-02-10 02:28

vedem ma... vedem cum sunt cu treaba... ca de fel pe la ora 1 abia fac oki...

DRooPY 02-02-10 07:31

se pare ca mai uitat si pe mine donule halimeai baschetzii

ady_viteza 02-02-10 08:33

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 3041075)

In ritmul asta mai apar ceva masini "uitate" :lol:....auzi mah Donu-le...acum in martie e doar expo si drift sau sunt si liniutze legale?

DRooPY 02-02-10 09:29

nu sunt liniute. in cadrul acestui eveniment de 2 ani nu am vazut :P

DONU' 02-02-10 12:58

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 3041075)

Nu te-am uitat mah dar ai zis ca daca nu vopsesti masina n-are rost sa o expui.
Eventual o bagam in locul la a mea... dar deja am sarit peste 6 masini si nu stiu cat spatiu ne da organizatorul. Ramane de vazut si de discutat.
Eu spusesem 5-6 masini dar intre timp a aparut si Iuli.
Acum la ultima lista te sarisem si pe tine si pe Adi Viteza.
O rezolvam noi cumva...

shantzu 02-02-10 13:16

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3042046)
O rezolvam noi cumva...

Vindeti masinile , si luati unele stock :rolleyes2
Asta zic eu ca e solutia :lol:

tng 02-02-10 13:29

Parerea mea e ca , fara suparare ptr unii sau altii.... dar mai bine 2-3 masini cu modificari majore si evidente, decat 6-7 si aproape de stock. Este un salon auto, de tuning. Plus ca acele masini vor reprezenta clubul.

Am generalizat, nu am spus de cineva exact :D

shantzu 02-02-10 13:34

tng-u are dreptate ...
Kostas si adi cu tt nu prea ii vad acolo ... O masina turbo in ziua de azi nu mai e ceva chiar iesit din comun , mai ales in bucuresti.Iar Adi , da e frumoasa masina , dar 4 jante si 2 scaune speciale nu cred ca e de ajuns pt un show de tuning.
E primul vostru show la care participati.Prima impresie conteaza mereu.Standul trebuie sa fie plin de masini tari , care sa fure privirea ...
La rond , la sala , intre masini stock , arata bine toate masinile noastre,dar acolo,gandeste ca toata masinile or sa fie modificate :)
Asta e parerea mea si sper ca cei 2 posesori sa nu se supere pe mine.

julaikos 02-02-10 13:42

o masina cu putine modificari vizibile dar care fuge suficient de bine merita sa fie la expozitie,fiindca reprezinta clubul,partea de "alergat" ;)

shantzu 02-02-10 14:21

Ai si tu dreptate julaikos dar e un show bazat pe exerior/interior/muzica.
Eu doar mi-am zis parere, ei fac ce vor :)

Skma 02-02-10 15:08

si imi dau si eu cu parerea care sunt masinile alea stock!

intrebarea ii este adresata lui TNG

T@zMania 02-02-10 15:26

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 3042469)
si imi dau si eu cu parerea care sunt masinile alea stock!

intrebarea ii este adresata lui TNG

haidetzi sa nu o dam in balarii......vom hotari de bun acord cei din conducerea clubului impreuna cu membrii pe cine punem sa ne reprezinte.
va rog nu mai incepeti discutzii aiurea si rautacioase.masini sunt in club si frumoase si rapide.
shantzu,tt-ul arata chiar foarte bine si nu e o masina stok;)

T@zMania 02-02-10 15:29

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 3042168)
tng-u are dreptate ...
Kostas si adi cu tt nu prea ii vad acolo ... O masina turbo in ziua de azi nu mai e ceva chiar iesit din comun , mai ales in bucuresti.Iar Adi , da e frumoasa masina , dar 4 jante si 2 scaune speciale nu cred ca e de ajuns pt un show de tuning.
E primul vostru show la care participati.Prima impresie conteaza mereu.Standul trebuie sa fie plin de masini tari , care sa fure privirea ...
La rond , la sala , intre masini stock , arata bine toate masinile noastre,dar acolo,gandeste ca toata masinile or sa fie modificate :)
Asta e parerea mea si sper ca cei 2 posesori sa nu se supere pe mine.

te rog impartaseste-ne si noua dupa parerea ta cele cateva masini din club care merita sa fie la expo.nu o spun cu rautate dar chiar vreau sa itzi aflu parerea.merci;)
scuze de dublu post,daca se poate sa le bagatzi intr-unul singur

All times are GMT +2. The time now is 02:44.

- Copyright 2026 4Tuning