![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Nu e vorba de la cati cai in sus...
E vorba sa participi atunci cand este vorba sa fie o cursa (in general legala) si sa faci fatza la grupa la care te incadrezi. In niciun caz sa nu fie stock ca n-o sa faci performante asa. Cu serviciul e mai problematic la tine. Tre sa vedem bolidul intr-o zi. Ca de cand zic si eu de cafeaua aia si tot n-o mai bem odata. Idea este sa vrei sa participi la curse si evenimente, nu sa te bagi intr-un club ca sa scrie si pe tine un parasolar si un sticker... ca asa... iti fac rost cu 4Tuning si gata esti in comunitate. |
nu e vorba de parasolar si nici de un sticker :) nu le am eu cu astea....dar...cum ziceam....sa bem odata cafeaua aia....si sa vedem si masina...miercuri pe la 16-17?
|
vedem ma... vedem cum sunt cu treaba... ca de fel pe la ora 1 abia fac oki...
|
se pare ca mai uitat si pe mine donule halimeai baschetzii
|
Quote:
|
nu sunt liniute. in cadrul acestui eveniment de 2 ani nu am vazut :P
|
Quote:
Eventual o bagam in locul la a mea... dar deja am sarit peste 6 masini si nu stiu cat spatiu ne da organizatorul. Ramane de vazut si de discutat. Eu spusesem 5-6 masini dar intre timp a aparut si Iuli. Acum la ultima lista te sarisem si pe tine si pe Adi Viteza. O rezolvam noi cumva... |
Quote:
Asta zic eu ca e solutia :lol: |
Parerea mea e ca , fara suparare ptr unii sau altii.... dar mai bine 2-3 masini cu modificari majore si evidente, decat 6-7 si aproape de stock. Este un salon auto, de tuning. Plus ca acele masini vor reprezenta clubul.
Am generalizat, nu am spus de cineva exact :D |
tng-u are dreptate ...
Kostas si adi cu tt nu prea ii vad acolo ... O masina turbo in ziua de azi nu mai e ceva chiar iesit din comun , mai ales in bucuresti.Iar Adi , da e frumoasa masina , dar 4 jante si 2 scaune speciale nu cred ca e de ajuns pt un show de tuning. E primul vostru show la care participati.Prima impresie conteaza mereu.Standul trebuie sa fie plin de masini tari , care sa fure privirea ... La rond , la sala , intre masini stock , arata bine toate masinile noastre,dar acolo,gandeste ca toata masinile or sa fie modificate :) Asta e parerea mea si sper ca cei 2 posesori sa nu se supere pe mine. |
o masina cu putine modificari vizibile dar care fuge suficient de bine merita sa fie la expozitie,fiindca reprezinta clubul,partea de "alergat" ;)
|
Ai si tu dreptate julaikos dar e un show bazat pe exerior/interior/muzica.
Eu doar mi-am zis parere, ei fac ce vor :) |
si imi dau si eu cu parerea care sunt masinile alea stock!
intrebarea ii este adresata lui TNG |
Quote:
va rog nu mai incepeti discutzii aiurea si rautacioase.masini sunt in club si frumoase si rapide. shantzu,tt-ul arata chiar foarte bine si nu e o masina stok;) |
Quote:
scuze de dublu post,daca se poate sa le bagatzi intr-unul singur |
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning