![]() |
daca castig la LOTO imi iau RS6 special ca sa sterg pe jos cu rs4 a lu SO FUCKING WONDERFUL :lol:
-Sa speram ca vom castiga la LOTO :wink: |
Re:
Quote:
|
neah .... sau daca stau sa ma gandesc .... (bugati apartine tot de vag, nu? :lol: )
deocamdata mi-ar ajunge un rs4 si un q7 si un a2 si un a4 3.2 biturbo de la abt, cu turbinele schimbate .... sa pun 2 turbine care sa iasa prin capota ...... :D si un audi quattro preparat de dahlbackracing Si .... hai ca nu mai scriu ca nu e destul loc pe forum |
1 Attachment(s)
Eu nu sunt asa pretentios.... eu il vreau doar pe asta din poza :D
|
1 Attachment(s)
Una de asta iar sta mai bine.... saraca masina...pleaca de pe dyno :)
|
1 Attachment(s)
pt cine nu stie audi-ul quattro dahlbackracing :
|
vsa
misule nu mai visa pe forum ca rid baietii de tine!!!sa vezi ce surpriza iti pregatesc eu pina la vara!!!pupici!!! :shock: :shock: sa stai mereu atent ca nu ai sa stii ce a trecut pe linga tine ai sa crezi ca a trecut ceva racheta dar stai linistit ca eu sunt!! :shock: !!!
|
Re: vsa
Quote:
dar macar nu aberez ca tine. mai omule ... eu ti-am zis sa-ti vinzi caruta si sa-ti iei masina serioasa ... dar nu vrei sa ma asculti ... intelege ... nu mai esti la sat. :lol: |
Re: vsa
Quote:
|
bai frate tot vb aici si imi aratati avione oricum cu masina care mi-o iau castigand la LOTO sterg pe jos cu orice ...asa ca PREPARE :lol:
Weineck Cobra - 780 cui Limited Edition Detalii: - RWD - cutie de viteze in 4 trepte - Motor: V8, 12900 cc - Putere: 1100 bhp @ 7000 rpm - Cuplu: 1 760 Nm @ 5600 rpm - 0-200 km/h in doar 4.9 secunde !!!! - si 10 secunde pentru a ajunge la 300km/h !!!! - jante \"3-piece 18” Weineck\" cu 255/40 ZR 18 pe fata si pe spate:315/35 ZR 18 - nici urma de sisteme electronice de genul ABS, ASR, ESP... https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?p=346536#346536 |
slabutz :P
|
Si eu imi iau Trotineta!...
|
1 Attachment(s)
IN sfarsit am gasit un adversar NEO
---nu credeti. luati videoclipul cu TROtineta :roll: ce ma fac eu --e un adversar f greu de batut |
DbDrag in Moldova !!!
As vrea sa ne inscriem si noi in concursul de DbDrag ce ziceti ne bagam si noi moldova ca vad ca restu tarii sunt toti pe acolo eu oricum imi pregatesc masina acuma si in vara ma duc sa ii sparg pe aia :) ......
|
crezi ca am avea concurenti pt asta?
eu zic sa mergem pe la ei deocamdata, ca nu prea vad cu cine sa faci pe aici... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning