![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
yzf-uyle pwr-ule coj-ule si cum draq te-oi mai numii ... ce se aude cu meetingul ala de strans fonduri ... si RASPUNDE DRAQ LA TELEFON !!!
|
ce meeting???
dar de o intalnire ca parca au trecut 3 luni |
despre asta era vorba smc'ule :D
|
unii vor stiker :-) ...nu-i asa zeze
|
ma abonez si eu la un sticker daca faceti ;)
|
Vizal ... stii ce inseamna : :-$ .... asa sa faci ;)
si din ce am auzit de la yzful , in jur de 25 o sa fie intalnirea aia. sa ma corecteze el dak gresesc |
poate pana atunci sunt gata ...sper :???:
|
poate 27 sau 28 pt ca 25 e in timpu sapt si cred ca nu o s poata nimeni sa vina daca e asa
|
tocmai d-aia am zis " in jur de 25 " pt ca nu stiam cand pica si mi-a fost lene sa ma uit :P:D
|
Sambata 27 SEPTEMBRIE ora 18:00 intalnire X-Team Racing Club Constanta in parcarea AQUA MAGIC de la intrarea clienti ( unde a fost si data trecuta ) , intalnirea de 3 luni se vor decide ce membrii vor mai ramane in club , achitarea taxei de 3 luni , si despre party-ul X-Team racing Club de pe 25.11.2008 cand clubul isi sarbatoreste ziua ... 7 ani de existenta!!!
|
Si tot atunci veti primi si stickerele , asa ca sa fiti cu toti acolo !!!
|
Quote:
|
Sambata 27.09.2008 intalnire X-Team Racing Club in parcarea de la AQUA MAGIC intrare clienti ( unde a fost si acum 3 luni intalnirea ) in vederea inscrierii unor noi membrii , plecarea altor membrii , adunarea taxei pe ultimele 3 luni si petrecerea X-Team Racing Club Constanta 25.11.2008 cand clubul sarbatoreste 7 ani de existenta!!!
|
opa .. 7 ani .... mergeti la scoala :))
|
cu abecedaru e mai greu :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning